VojtaJ Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Dneska nové ocelovky od Davida (-:a navíc ještě s BT technologiíJo, konečně ty G-Shocky přestávají, alespoň v těch vyšších modelech, mít ten hračkovitej plastovej vzhled a zčínají to být někdy i celkem elegantní orloje, který si člověk může vzít i trochu "do společnosti". I když je jasné, že oblekovky to nebudou asi nikdy, že... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 no, když píšeš o hračkovitosti, tak zrovna třeba ta vrtulka na cifru (k čemu..?) mi připadá dost dětinská. tyhle obří kovový géčka u mě ztrácej prapůvodní smysl hodinek na všechno. neumím si představit s nimi štípat dříví, sekat do šutru krumpáčem nebo jet terénem na kole. to je o zápěstí ne?já vim, vo tom tyhle géčka nejsou, no.hodinky jsou to pěkný, to je fakt, ale g-shocky vnímám jako poměrně lehký plasťáky, nejlíp digi.jinak je teda neskutečný, jak se během těch let rozšířila rodina g-shocků, jakej záběr z hledisky ceny, designu a funkcí dnes pokrejvaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Trochu jiného železa, řada Marine Gear Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 (upraveno) Abych jen neplkal, tak sem taky jedny casia hodím. Sice z levnější jamky, ale za to obsáhleji .Nedávná klasická dovo iťoška s dětma (v Itálii u moře poprvé a bylo to kupodivu fajn..), tak jsem spolu se SKX vzal na test nedávno pořízené solárky AQ-S800 - zároveň abych jim dopřál pořádnou dávku světla, že jo.Rozhodl jsem se je vůbec nešetřit, takže se důkladně seznámily se směsí mořské vody, písku a drcených škleblí. Zároveň se mnou absolvovaly večerně-noční běh v dešťové smršti, kde jsem ocenil jejich nízkou hmotnost a skvělou čitelnost za šera i za tmy. Obstály samozřejmě (jak jinak) na jedničku, pouze na sklíčku jedna slabá vlásečnice, která půjde lehce rozleštit. Jinak absolutně nic. Jo, a tlačítka jsem mačkal i ve vodě.. co bych vyzdvihnul:- zmíněná čitelnost/přehlednost/jednoduchost cifru- sympatický vzhled, malý displej nijak neruší- na casio dobrá lumi, čas v noci odečtete bez nutnosti použít osvětlení (to u casia vidím jako docela bonus, i ve srovnání s podstatně hodnotnějšími kousky)- hlasitý alarm- klenuté akrylové sklíčko, navíc chráněné vystupující lunetou- nízká hmotnost jen 33gramů, malá tloušťka a ideální velikost co mi na jejich modulu mrzí - a to celkem hodně, jsou stopky jen do hodiny. nepotřebuju přesnost na setiny vteřiny, bohatě mi stačí jednotky, takže ideál by byl hh:mm:ss. Ale to je jediná výtka k těmto jinak skvělým anadigi plasťáčkům do nepohody. lumi ve srovnání se SKX (z ruky mobilem, omluvte kvalitu) Upraveno 13. července 2018 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Dobré hodinky za pár korun. Já Oceanus. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 (upraveno) no, když píšeš o hračkovitosti, tak zrovna třeba ta vrtulka na cifru (k čemu..?) mi připadá dost dětinská. tyhle obří kovový géčka u mě ztrácej prapůvodní smysl hodinek na všechno. neumím si představit s nimi štípat dříví, sekat do šutru krumpáčem nebo jet terénem na kole. to je o zápěstí ne?já vim, vo tom tyhle géčka nejsou, no.hodinky jsou to pěkný, to je fakt, ale g-shocky vnímám jako poměrně lehký plasťáky, nejlíp digi.jinak je teda neskutečný, jak se během těch let rozšířila rodina g-shocků, jakej záběr z hledisky ceny, designu a funkcí dnes pokrejvaj.Aha, tak tu vrtulku tam já nemám. Na těch mých mají všechny ručičky a ciferníčky svou funkci. Co se týká použitelnosti, na kolo to asi fakt není (já jezdím hlavně v terénu a hodinky při jízdě nenosím vůbec), ale na spoustu jiných činností je používám normálně. I přes tu velikost nejsou tak těžké a na ruce mi sedí dobře. Například dříví jsem s nima už sekal i řezal a bez problémú. Pro mne je to naopak docela úleva, když je mám na ruce, protože oproti mechanikám se nemusím tak ohlížet na to, co dělám (hlavně nárazy a otřesy). Upraveno 14. července 2018 uživatelem VojtaJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Obludy Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Jaro tebe sedi ozaj secko:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Jaro tebe sedi ozaj secko:)Dakujem. Prekvapivo sa mi fakt pacia. Mozno preto ze je to uplne mimo toho co normalne nosim Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Je to mozne, mas toho viac mimo main stream:)Uzivaj k spokojnosti:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Obludy Odoslané z SM-G930F pomocou TapatalkuObludy to možná jsou, ale k vůbec mi to nevadí. Jsou super a až zase budou nějaký love, možná si pro zpestření ještě nějaký zajímavý G-Shocky pořídím. Lákají mě Mudmastery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 besídky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 MT-G cestou z práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rusty Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 Ten "Combi tah" je fakt uzasny a preto v lete takto..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Dneska naposledy )-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Protrek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Dneska jsem ocelovky ?přezul? na gumu. Hned jsou nositelnější (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Ještě jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 (upraveno) Kde se dá ta guma splašit? Já dneska vytáhl MT-G nadýchat se sluníčka a říkám si, že taková guma by se jim možná taky líbila... Upraveno 3. srpna 2018 uživatelem VojtaJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Kde se dá ta guma splašit? Já dneska vytáhl MT-G nadýchat se sluníčka a říkám si, že taková guma by se jim možná taky líbila...Sehnal jsem ji normálně na eBayi z UK. Do dvou dnů jsem ji měl doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se