Hardslimer Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 ...... smysl pro humor mas. Takze je to dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Ranní sníh... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Od včerejška Casio W-780, jsou pohodlný Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Tohle jsou hodinky, které jsem nosil nejdéle ze všech. Měl jsem celkem 2 exempláře a každý jsem nosil 6 let. Jedny ještě mám a pořád v naprosto bezchybném stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Tyhle mají teda poškrábané sklíčko, ale pořád se dají v pohodě nosit a vše funguje jak má. Jen ta REM fáze mi k ničemu není, protože si stejně nevzpomenu, co jsem neměl zapomenout Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Teda REM funkce ;-) Zas jsem jinde... Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Měl jsem stejný problém, takže jsem tuhle funkci nikdy nevyužil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Přišel jsem domů ještě za světla, tak jsem ty svoje 780ky taky cvaknul: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Vypadají moc dobře, o takovém skle se mi může leda zdát :-) Ale stejně jsem rád, že jsem je sehnal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 To rád věřím. Tyhle hodinky jsou takový archetyp klasických digitálek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Časem mrknu ještě po nějakých podobných, ať doplním k F-91 a W-59 :-) Tyhle typy jsou nositelný pořád. Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Marine Gear Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KPX Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Jediný Casio co mám, .. pořád přemýšlím který budou další. Určitě géčka..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Ahoj, třeba bez ruky, nějak oživím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Neviete mi poradit,co znsmena ten symbol,co som zakruskoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Backlight Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se