martyroznov Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Protreky hlásí, že bude nehezky.............a mají pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2017 Dnes vlnky... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2017 Hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2017 Dnes vlnky... Pěknej Oceán. Tipuji, že jich na fóru až taková přehršel nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Dnes po delší době opět avatarky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jixok Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 zdravím vás pánové , udělal jsem si radost doma mě to nikdo nepochválí tak alespoň se podělím o radost s vámi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 18. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2017 zdravím vás pánové , udělal jsem si radost doma mě to nikdo nepochválí tak alespoň se podělím o radost s vámi Jsou super, dej víc fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinkář Odesláno 18. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2017 my tě vždycky rádi pochválíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2017 Prima vlakno, to jsem prehlednul. Oceny, ktere mi zustaly po tatovi. Dal jsem jim fungl novej strojek, remen a jeste udelaj paradu, myslim.Ale predevsim mam vzpominku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinkář Odesláno 18. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2017 Prima vlakno, to jsem prehlednul.Oceny, ktere mi zustaly po tatovi. Dal jsem jim fungl novej strojek, remen a jeste udelaj paradu, myslim.Ale predevsim mam vzpominku... já jsem toto vlákno také nemohl nikde najít a jelikož Casio nejsou jen digitálky tak jsem se rozhod že toto vlákno založím jsem rád že se ti líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2017 Prima vlakno, to jsem prehlednul.Oceny, ktere mi zustaly po tatovi. Dal jsem jim fungl novej strojek, remen a jeste udelaj paradu, myslim.Ale predevsim mam vzpominku...ty jsou luxusní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Na cestách s otloukánkama. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinkář Odesláno 20. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Nevypadají na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Ale vypadají, ty hrany barvu prostě neudrží, ale mám to jako s autem, když jsem měl Land Rovera, tak jsem se taky nebál ho někde odřít o větve, tak tady se nebojím dělat hodinkám nebezpečné činnosti, přeci jen jsou na to stavěny. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel.zimm Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Než jsem se registoval tady, tak jsem je šest let nesundal z ruky a vypadají na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 HDD 600-2A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkba Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 (upraveno) Na kolo super, a lunární fáze je vtipná funkce, asi jediná, kterou pro pobavení potřebuji.. Upraveno 26. června 2017 uživatelem jkba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
husokachna Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 (upraveno) Vkládám fotku myslím poprvé, tak snad to nepo...Mám troje Casia, z toho dvoje G-Shocky, dnes vyhrály tyhle: Upraveno 28. června 2017 uživatelem husokachna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se