Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Takže keramická luneta je nasazená. Rozměr sedí a nevypadá to rušivě. Díky Kubsonovi za ochotu.

Původní lunetu jsem vyndal za lumi bod, jde vyloupnout a pak se dá dostat pod vložku. To je nejméně destruktivní metoda a je možné, že (když najdete ten lumi bod) by se dala vložka znovu použít.

4825ba8027ad46d0c60a924227ee71f9.jpg

e6472c0d075e4289c7e8f584aceccc17.jpg

• Odpovědi 463
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Si teraz spokojnejsi? Ak ano, tak niet co riesit. Ja si stale neviem predstavit, ze by som na svoje OVM nahodil tuto lunetu  :whistling:

Tak to jsme dva. Mě to k tomu ?vintage? taky moc nesedí.

Odesláno

Diky a gratuluju. Prijdou me s novou lunetou jak novy.

Díky! Skoro jo :-)

Si teraz spokojnejsi? Ak ano, tak niet co riesit. Ja si stale neviem predstavit, ze by som na svoje OVM nahodil tuto lunetu  :whistling:

Jsem. Výměnu jsem udělal z důvodu náchylnosti hliníku na poškrábání. Nedokážu si třeba představit fungovat s Hardlexem když je na hodinky dostupný safír. Taková moje úchylka :-)

Ty fotky dost zkreslují a luneta se zdá šedá, je to ale opravdu jen klam (trochu problém s focení keramiky) a luneta je černá.

Jediné co jsem myslel že by pro mě mohl být problém je bílý lumi bod, nakonec mi to nevadí.

Odesláno

Ja som si prvotne robil zalusk na klasicke cierne Oceany ale ten lesk lunety ma odradil, ked som ich dal na ruku. Moja hlinikova luneta si uz par tukancov so mnou uzila ale to im dodava viac military look  :clap:

Tak teraz nemas zbytocne stresy ci si ju niekde zachytil alebo nie. Uzivaj poriadne a co najdlhsie (kym ich nevymenis za nieco ine)  :lol2:

Odesláno

Ja som si prvotne robil zalusk na klasicke cierne Oceany ale ten lesk lunety ma odradil, ked som ich dal na ruku. Moja hlinikova luneta si uz par tukancov so mnou uzila ale to im dodava viac military look  :clap:

Tak teraz nemas zbytocne stresy ci si ju niekde zachytil alebo nie. Uzivaj poriadne a co najdlhsie (kym ich nevymenis za nieco ine)  :lol2:

To jsi asi zakřiknul protože už jsou v inzerci na výměnu ... ach jo. :D

Odesláno

To jsi asi zakřiknul protože už jsou v inzerci na výměnu ... ach jo. :D

Děláš chybu, jsou fakt pěkný, nedělal bych to ( myslím výměnu ).

Odesláno

Tak já si to ještě rozmyslím, no...nevím co mě to zase praštilo. Ráno jsem si říkal že s nimi do ledna vydržím.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Zdravím všechny Steinhartáky. Mám na Vás obecný dotaz...nestalo se někomu z Vás, že by se Vám hodinky zpozdily cca o 15-30 min? Mám Marine 44 s unitasem...cca každé 3-4 dny je přenastavuju na správný čas, protože se samozřejmě o pár sekund denně zpoždují...ale asi jedenkrát za měsíc se podívám na hodinky a zjistím, že jdou o 15-30 min opožděně a nevím proč. Zprvu jsem si myslel, že jsem je při natahování nechtěně přenastavil, ale to už jsem vyloučil. Nevíte, kde může být problém? Mám je teprve půl roku....

Odesláno

Zdravím všechny Steinhartáky. Mám na Vás obecný dotaz...nestalo se někomu z Vás, že by se Vám hodinky zpozdily cca o 15-30 min? Mám Marine 44 s unitasem...cca každé 3-4 dny je přenastavuju na správný čas, protože se samozřejmě o pár sekund denně zpoždují...ale asi jedenkrát za měsíc se podívám na hodinky a zjistím, že jdou o 15-30 min opožděně a nevím proč. Zprvu jsem si myslel, že jsem je při natahování nechtěně přenastavil, ale to už jsem vyloučil. Nevíte, kde může být problém? Mám je teprve půl roku....

V pořádku to rozhodně není. Nechal bych je na tvém místě co nejdřív prohlídnout. Ta nepravidelnost a velikost zpoždění je dost zvláštní. Může to být třeba nějaká nečistota ve strojku. Předpokládám, že je máš v záruce, takže bych zbytečně nečekal.

Odesláno

Jednou se mi přihodilo něco podobného cca o 10min. se zpozdily. Nemůže to byt nedostatečným natahem? Hodinky mám krátce a nosím je nepravidelně tudíž nevím jak se chova strojek při "dojezdu" tedy než se úplně zastaví. Až bude cesta do Prahy nechám je v rámci záruky seřídit.

Odesláno

Zdravím. Nedostatečným nátahem to určitě není. Hodinky natahuju pravidelně jednou denně...ikdyž mají rezervu chodu cca 2 dny. Jakmile je znovu přenastavím, tak je zase měsíc klid a hodinky se chovají standartně...čili běžné 6s zpoždění...asi napíšu na chronoshop co s tím, protože se mi to stalo už 3x...ted mě napadá, jestli to nemůže být náhodou zmagnetizováním od letištních rentgenů...poprvé se mi to totiž stalo v Londýně asi den po příletu...

Odesláno

Mě je to taky divné, že by to bylo právě zmagnetizováním, ale nic jiného mě nenapadlo...ale to by mělo vliv na zpoždění pravidelně a ne 1x za měsíc...od včerejška jsem zjistil, že se mi hodinky za den rozcházejí o 20s z původních 6s....vím že limit je cca 30 s za den ale i tak je to dost velký skok...jsem z toho docela naštvaný..jsou to moje první mechaniky a 11 500kč není až tak málo...no asi písnu na chronoshop

Odesláno

Zdravim vsetkych. Tak som si dal sam odpovede ohladom kupi Vostokov a uvazil ze kupa by bola riskantna zalezitost. Ako nahradu a troska cez moj budget som si nasiel Steinhart Nav B-Uhr 44 automatik B-typ. Paci sa mi tento styl hodiniek, predtym som pokukoval aj po Seiko SNZG 15K1 ale tam ma odradil mensi rozmer puzdra a okamzita investicia do kvalitnejsieho remienka. Jedine minus je slaba vlkotesnost (30m), faj by bola 50-100m. Inak zapastie mam 18cm, aky rozmer puzdra odporucate 44 alebo 47mm a aky mate nazor na tieto hodinky? Dakujem za vase nazory. 

Odesláno

Za ty penize je to dobra volba, jeste zvaz zda tyto v automatu nebo verzi s ručním natahem. Na tvé zápěstí bych šel do 44, verze s 47 uz je příliš velká, IMHO

Odesláno

Max. 44 mm, 47 je u brutalita :)

Odesláno

Za ty penize je to dobra volba, jeste zvaz zda tyto v automatu nebo verzi s ručním natahem. Na tvé zápěstí bych šel do 44, verze s 47 uz je příliš velká, IMHO

Na rucne natahovanie som este nedozrel mozno casom....Inak na verzii 47 ak by bol remen o 2mm sirsi, tak by to vyzeralo lepsie.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...