Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Čekal jsem, kdy to někdo navrhne :D Docela by to dávalo smysl co, ale se značkou Orient mám takovej ten problém jak někdo popisuje ve vlákně "Averzia proti nejakej znacke?". Nejde to, možná nakonec skončím u těch Wardů, zahlídl jsem taky něco u Davosy (Davosa Gentleman) a Oris (Oris Thelonious Monk Limited Edition). Nebo ještě pohledám. 

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

čo niečo od Tissot, LeLocle alebo Visodate alebo klasiku od Certina ?

post-41342-0-58352900-1486503420_thumb.jpgpost-41342-0-63380700-1486503438_thumb.jpgpost-41342-0-84675000-1486503451_thumb.jpg

sorry nie sú modré ale Certinu by si našiel aj modrú

Upraveno uživatelem AKUC
Odesláno

Z Tissotu se mi právě líbí jen ty Visodate, měl jsem je i na ruce a na tenhle typ hodinek mi přijdou nezvykle vysoký.

Od Seika se mi líbí třeba Sarb065, asi si je koupím na léto k nošení na perlonu. SARX a Brightz ještě projedu.

9e3c2ac9366ae525d03a68939a657b10.jpg

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak nakoniec príspevky v tejto téme pomohli aj mne ;) práve som si objednal Seiko Sarb 065 a aj ten perlonový remienok ako na fotke nad mojim príspevkom. Ďakujem ;)

Odesláno (upraveno)

http://m.ebay.co.uk/itm/282198802905?_mwBanner=1

S poštovným vyšli na 370 eur. Na Slovensku stoja okolo 550, teda myslím, že dobrá kúpa.

A náramok odtiaľ:

http://m.ebay.co.uk/itm/271924349584?_mwBanner=1

Ďakujem :) keď som tu uvidel obrázok Seika, bola to láska na prvý pohľad.. recenzie na internete ma iba utvrdili v rozhodnutí :) . Potom určite pridám fotky a prvé dojmy, už sa neviem dočkať.

Inak zvažoval som ešte Longiness, ktorých obrázok si priložil v prvom príspevku tejto témy, Seiko však nakoniec zvíťazilo :)

Upraveno uživatelem Tomy
Odesláno

Flagship mě hrozně bavily na fotkách, na živo neohromily a pak mě přestaly bavit úplně. Ta nová limitka ale vypadá zajímavě, jenom cena bude dle mě dost mimo.

Odesláno

Hamilton špatnej není, vůbec. Až někde narazím na jejich 38mm verzi v černé, zkusím je hodit na ruku.

Nakonec jsem dneska po dalším vyzkoušení stejně zjistil, že když si člověk odmyslí ten ošklivej řemen, tak Junghans Meister Handaufzug v modré jsou skvělej, elegantní kousek.

027-350400.png

Odesláno

Z Primek mě víc zajímají Orlíky. Ty Laco jsou fakt povedený, jen bych dal jinej řemen. Davosy jsou hrozně nezajímavý, chvilku jsem po nich pokukoval a našel je s maniálním nátahem za dobrou cenu, ale prostě se mi je nechtělo kupovat.

Odesláno (upraveno)

Tak "koktejlovky" dorazili v poriadku, cca za 10 dni od objednavky boli doma. Pekne hladko bez dane a cla. Som z nich vyteseny, su v skutocnosti este krajsie ako na obrazkoch. Ten perlonovy naramok som zatial nenahodil, uvazujem ci ho nevratim, kvalita sa mi zda slaba.

Inak japonci maju zrejme chudsie ruky, lebo mam remienok nastaveny na druhu najsirsiu moznost a je to dost natesno. Ak nastavim na remienok na poslednu dierku, uz nie celkom pekne drzi koniec remienka.

Zatiaľ iba jedna narychlo urobena foto, ked bude cas nafotim kvalitnejsie :)

post-12632-0-87782100-1489251833_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Tomy

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...