ragu Odesláno 3. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2017 Čekal jsem, kdy to někdo navrhne Docela by to dávalo smysl co, ale se značkou Orient mám takovej ten problém jak někdo popisuje ve vlákně "Averzia proti nejakej znacke?". Nejde to, možná nakonec skončím u těch Wardů, zahlídl jsem taky něco u Davosy (Davosa Gentleman) a Oris (Oris Thelonious Monk Limited Edition). Nebo ještě pohledám.
Exiztence Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Odesláno 3. února 2017 (upraveno) https://www.hodinkee.com/articles/longines-flagship-heritage-60th-anniversary-1957-2017-introducing Případně nelimitkové: Upraveno 3. února 2017 uživatelem Exiztence
ragu Odesláno 3. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2017 Naprostej ideál, kdybych teď nechtěl modrej cifr. Nicméně tyhle zvažuju i tak, třeba jako další.
AKUC Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 (upraveno) čo niečo od Tissot, LeLocle alebo Visodate alebo klasiku od Certina ? sorry nie sú modré ale Certinu by si našiel aj modrú Upraveno 7. února 2017 uživatelem AKUC
Jethro Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Odesláno 7. února 2017 Neuvažoval jsi o Seiku - řady SARB, SARX nebo Brightz? Najdou se i v modré, zpracování skvělé, wr100, na kožce dokonalé oblekovky.http://www.seiyajapan.com/collections/seiko/products/seiko-automatic-presage-sarx017?variant=402654477
ragu Odesláno 8. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2017 Z Tissotu se mi právě líbí jen ty Visodate, měl jsem je i na ruce a na tenhle typ hodinek mi přijdou nezvykle vysoký. Od Seika se mi líbí třeba Sarb065, asi si je koupím na léto k nošení na perlonu. SARX a Brightz ještě projedu.
Tomy Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 Tak nakoniec príspevky v tejto téme pomohli aj mne práve som si objednal Seiko Sarb 065 a aj ten perlonový remienok ako na fotke nad mojim príspevkom. Ďakujem
ragu Odesláno 26. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2017 Tak gratulace, já zatím nekoupil nic. Odkud jsi ty Seika bral? Určitě pak nahoď fotky a ať ti dobře slouží!
Tomy Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 (upraveno) http://m.ebay.co.uk/itm/282198802905?_mwBanner=1 S poštovným vyšli na 370 eur. Na Slovensku stoja okolo 550, teda myslím, že dobrá kúpa. A náramok odtiaľ: http://m.ebay.co.uk/itm/271924349584?_mwBanner=1 Ďakujem keď som tu uvidel obrázok Seika, bola to láska na prvý pohľad.. recenzie na internete ma iba utvrdili v rozhodnutí . Potom určite pridám fotky a prvé dojmy, už sa neviem dočkať. Inak zvažoval som ešte Longiness, ktorých obrázok si priložil v prvom príspevku tejto témy, Seiko však nakoniec zvíťazilo Upraveno 26. února 2017 uživatelem Tomy
ragu Odesláno 26. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2017 Longines teď trochu zvažuju právě, ale spíš Master Collection.
Tomy Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 Aj tie su krasne, no tie ktore si dal do prveho prispevku maju nadherne vystupujuce oblé sklo. Aká je ich cena?
ragu Odesláno 26. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2017 Na Chrono24 se dají sehnat okolo 1250?. Ty vintážky mají samozřejmě svoje kouzlo ale většinou hrozně malej průměr.
Kid_A Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 Taky bych asi sel do Flagship rady od Longines
ragu Odesláno 26. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2017 Flagship mě hrozně bavily na fotkách, na živo neohromily a pak mě přestaly bavit úplně. Ta nová limitka ale vypadá zajímavě, jenom cena bude dle mě dost mimo.
Kid_A Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 (upraveno) Ani Hamilton neni spatnej Upraveno 26. února 2017 uživatelem Kid_A
ragu Odesláno 4. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Hamilton špatnej není, vůbec. Až někde narazím na jejich 38mm verzi v černé, zkusím je hodit na ruku. Nakonec jsem dneska po dalším vyzkoušení stejně zjistil, že když si člověk odmyslí ten ošklivej řemen, tak Junghans Meister Handaufzug v modré jsou skvělej, elegantní kousek.
Georgeisin Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Já z týhle trojice skončil u Laco. Ale je fakt, že traktory, limitku, kdybys vod někoho vysomroval, ty by se Ti líbily.
ragu Odesláno 4. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Z Primek mě víc zajímají Orlíky. Ty Laco jsou fakt povedený, jen bych dal jinej řemen. Davosy jsou hrozně nezajímavý, chvilku jsem po nich pokukoval a našel je s maniálním nátahem za dobrou cenu, ale prostě se mi je nechtělo kupovat.
Tomy Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 (upraveno) Tak "koktejlovky" dorazili v poriadku, cca za 10 dni od objednavky boli doma. Pekne hladko bez dane a cla. Som z nich vyteseny, su v skutocnosti este krajsie ako na obrazkoch. Ten perlonovy naramok som zatial nenahodil, uvazujem ci ho nevratim, kvalita sa mi zda slaba. Inak japonci maju zrejme chudsie ruky, lebo mam remienok nastaveny na druhu najsirsiu moznost a je to dost natesno. Ak nastavim na remienok na poslednu dierku, uz nie celkom pekne drzi koniec remienka. Zatiaľ iba jedna narychlo urobena foto, ked bude cas nafotim kvalitnejsie Upraveno 11. března 2017 uživatelem Tomy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se