pjanek Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Bych je takhle mozna i nechal, ne? Aspon je videt, ze neco pamatuji..
orol Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Ten čiselník je vyměněný?Ručky jsou asi ty, co tam byly.Možná by se mohl Jiří9 trochu rozepsat
Jiří9 Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Ahoj Hoši. Číselník je původní, akorát jsem z něj sundal tu barvu a i mé překvapení bylo, že to pod ní nevypadá tak špatně. Takže jsem psal Dominikovi, že bych to tak i nechal, protože to jsou hodinky po dědovi. Ručky jsou původní, akorát minutovka byla tak narezlá pod barvou, že se zlommila, tak jsem jí opravil. Pouzdro a stroj, jsem zgenerálkoval a dal jsem nové sklo. Nevypadá to tak špatně, jak to vypadalo když mi přišly.Dnes, nebo příští týden, odesílám majiteli. Jirka
Karlos Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Překvapivé. Dokonce i část potisku na ciferníku přežila. Můžu se zeptat jak se to podařilo?
Jiří9 Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Ta barva tam naštěstí nepřilnula tolik k původnímu potisku a na krajích se po sundání ráfku loupala. Majitel mi dal svolení k jejímu sundání .Nejdřív jsem počítal s tím, že číselník bez barvy stříknu bílou . Tak jsem ho na nějaký čas ponořil do čistící kapaliny, obsahující čpavek.A barva povolila, opatrně jsem jí sundal pd tekoucí vodou vysušil . A bylo to.
Jiří9 Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Tak jsem odeslal, jsem zvědav, jak bude majitel spokojen, když to uvidí na vlastní oči. Jirka
Dominik17 Odesláno 17. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2017 už se těším podle fotek je to hezká a poctivá práce. ještě to chce hezký řemínek a bude.
peter cz Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Odesláno 4. října 2019 (upraveno) Při úklidu jsem také narazil na podobné Doxy po dědovi, funkční, ale chtěly by trochu pomazlit... Upraveno 4. října 2019 uživatelem peter cz
Jeronimo Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Odesláno 4. října 2019 Doxa cal.1147, pěkná patina. Pouzdro je big size 38 mm bez korunky.
peter cz Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Odesláno 4. října 2019 Děkuji za upřesnění :-) zvažuji co s nima, jestli krom vyčištění ještě nechat třeba přechromovat pouzdro a vyměnit/vyleštit sklo, s ciferníkem toho asi moc udělat nepůjde, ale zase ta patina má taky něco do sebe.
Jeronimo Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Odesláno 5. října 2019 Udělat celkový servis, přeleštit sklíčko, nasadit nové stěžejky a nový řemen. Zbytek nechat tak. A budu památka jak víno. 1
Anker Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Odesláno 12. října 2019 Každý mechanický hodinky jdou opravit. Pokud jsou poškozený hřídele, tak se udělají na soustruhu nové. Prasklé péro vyměníš za nové a hotovo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se