Dan83bz Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2024 Děkuji za nákup a rychlou platbu. Vysoce doporučeno!
collie Odesláno 17. září 2024 Nahlásit Odesláno 17. září 2024 Bezva domluva, rezervace, komunikace… Doporučuji.
qandolak 2018 Odesláno 3. října 2024 Nahlásit Odesláno 3. října 2024 Obchod s Markem proběhl naprosto v pořádku,prostě na jedničku. Hodinky jsou krásné tak jak Marek popisoval. Perfektní přístup a ochota. Suprová komunikace. Trpělivě a ochotně mi poradil i s jinými hodinkami,které s tímto obchodem nemělo nic společného a za to mu děkuji .
Maxmillian Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Odesláno 22. října 2024 Vrele doporucuji! Vse naprosto v poradku a ja mam co jsem potreboval
JohnDeer Odesláno 23. října 2024 Nahlásit Odesláno 23. října 2024 Nemohl jsem narazit na lepšího člověka pro nákup mých prvních strojů. Domluva fantastická, včetně odborných rad. Vše klapalo jak jsme se domluvili, hodinky dorazily perfektně zabalené. Děkuji moc, že jsi mě přivedl zpět mezi tyto šperky
saquinas Odesláno 1. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2024 již druhý obchod, byla to radost... doporučuji
krtek Odesláno 18. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2024 Potvrzuji naprostou spokojenost. Byl jsem v roli kupujícího, předem jsem dostal neskutečné množství nádherných fotek a detailní popis hodinek. Pár dní, co jsme si plácli dorazil precizně zabalený balíček s hodinkami. Paráda.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se