Přejít na obsah

Velikost fotografií II.

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • po měsících...

rad bych ozivil toto tema :) necetl jsem ho cele (a ani predchudce), ale nelze neco udelat s velikosti fotek v rss (primarne v bazaru?). Posledni dobou pozoruji (zvlast u hodinek do 10k) snahu autora minimalne dorovnat cenu poctem megapixelu a nevim proc, ale safari si s tim v rss nedokaze moc poradit a strasne se to seka... na webu je to pak jiz korektne enginem fora zmensene na stranku, ale toto je peklo. nebylo by to mozne nejak upravit (kdyz uz ne primo omezit?)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...
Návštěvník Kamil

Rozmáhá se tady znovu postování neupravených, někdy i neostrých fotek o velikosti prostěradel. Ne všichni si čtou chronomag doma nebo v práci na počítači s rychlým připojením. Takže znovu připomínám pravidla: Velikost vkládaných obrázků omezte na 1000 obrazových bodů na širší straně nebo menší. Bez omezení jen ve fotogalerii.

Budu bez upozornění mazat, pokud na podobné fotky narazím!

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
Návštěvník Kamil
Naposled upozorňuji na velikost vkládaných fotek. Já i moderátoři budeme do budoucna mazat bez upozornění a dokola opakovaného vysvětlování, padni komu padni!
Odkaz ke komentáři

Návštěvník ?po

Naposled upozorňuji na velikost vkládaných fotek. Já i moderátoři budeme do budoucna mazat bez upozornění a dokola opakovaného vysvětlování, padni komu padni!

HE HE

hele ty padni kam padni :D - co kdyby si požádal Boha , aby sem vsunul ten element co automaticky zmenšuje fotografie - nemusel bys mít 16x denně inkfarkt a mohl by si propustit 6 moderátorů ze šesti do důchodu :D :D :D

Odkaz ke komentáři

HE HE

hele ty padni kam padni :D - co kdyby si požádal Boha , aby sem vsunul ten element co automaticky zmenšuje fotografie - nemusel bys mít 16x denně inkfarkt a mohl by si propustit 6 moderátorů ze šesti do důchodu :D :D :D

To by bylo fajn to automatické zmenšování.Otázka přímo na nejvyššího,je to velká komplikace,aby se ty fotky zmenšovaly automaticky?

Díky Santo!

Upraveno uživatelem bohumil.talak
Odkaz ke komentáři

Návštěvník ?po

To by bylo fajn to automatické zmenšování.Otázka přímo na nejvyššího,je to velká komplikace,aby se ty fotky zmenšovaly automaticky?

odpovím ti za něj (jsem taky Bůh :santa: ) - není - musí se akorát koupit novej server - naštěstí to teď budou platit jenom vyvolení (červení) - he he

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Jestli by nestálo za zamyšlení, nechat sem zabudovat nějakou fíčuru pro automatický zmenšování fotek. Jelikož věkovej průměr a gramotnost na foru rapidně klesá, každej druhej jouda sem nahrává fotky nelidskejch velikostí. Naposledy zeppelin s těma svejma longinesama v prodejnim vlákně. Myslel jsem si, že mám rychlý připojení, ale na čekání, než se tohle nahraje, nemám nervy..

Kdyby tady něco takovýho bylo, ušetřilo by to modům spoustu práce a ostatním spoustu nervů.

Odkaz ke komentáři

Počkej, v sekci fotogalerie a v PRODEJNÍM VLÁKNĚ jsou obrovské fotky povoleny. Kvůli detailům a tak......to, že se Ti nechce čekat, až se to otevře, to je jen na Tobě ( a na každém uživateli ).

Včera Kamil mazal velké fotky v prodejních vláknech jen to fičelo..... /asi už to neplatí,někteří by mohli vyprávět/
Odkaz ke komentáři

Počkej, v sekci fotogalerie a v PRODEJNÍM VLÁKNĚ jsou obrovské fotky povoleny. Kvůli detailům a tak......to, že se Ti nechce čekat, až se to otevře, to je jen na Tobě ( a na každém uživateli ).

No právě že nejsou. Taky jsi o tom nevěděl, že? V pravidlech zůstala pouze fotogalerie.

BTW, jakej smysl má rozmazaná fotografie o velikosti 12 Mpx?

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Jestli by nestálo za zamyšlení, nechat sem zabudovat nějakou fíčuru pro automatický zmenšování fotek....

Ona tam je. Ale bohužel funguje jen tak, že nejdřív načte celou fotku a pak ji zmenší. Rovnou ji zmenšit nejde nebo jsem to aspoň nenašel.
Odkaz ke komentáři

Ona tam je. Ale bohužel funguje jen tak, že nejdřív načte celou fotku a pak ji zmenší. Rovnou ji zmenšit nejde nebo jsem to aspoň nenašel.

Jestli to dobře chápu, tak načítá celou fotku od toho, kdo to postuje, pak to zmenší a do příspěvku publikuje už zmenšenou...? To by asi šlo né, čekat na upload bude jenom ten, kdo to chce postnout. Nebo to je jinak?
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...