simon Odesláno 12. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2008 Slíbené ošklivé fotky krásných hodinek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
simon Odesláno 12. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2008 Doplním..38 průměr, calibr 565 , veliká spokojenost:) oproti mým fotkám stokrát hezčí.....teda pode mě
spiderer Odesláno 12. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2008 Je fakt ze bych rekl ze jim fotka trosku ublizila, ale myslim, ze dobra prace! Kde si sehnal cifernik? Ebay nebo nekde jinde?
simon Odesláno 12. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2008 Fotka jim ublížila fest, ale to je šumák Jou parádní uvidíš....vše je nové holt půl roku práce a lezeni po netu.. Až mě ted mrzí že jsem sem dal tak špatnou fotku
spiderer Odesláno 12. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2008 Hlavne ze vysledek stoji za to Uz se tesim!
simon Odesláno 13. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2008 Lepší fotky.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roon Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2008 No nemuzu nez ti pogratulovat. Jsou opravdu krasne.
N4M Odesláno 15. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2008 Tohle je "živý" důkaz toho, jak moc udělá dobrá fotka. Ty Omegy vypadí fakt skvěle a ten číselník je nádherně zachovalej (je origo, nebo byl měněný, neb je fakt super). Super hodinky a super fotky
simon Odesláno 15. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2008 Tohle je "živý" důkaz toho, jak moc udělá dobrá fotka. Ty Omegy vypadí fakt skvěle a ten číselník je nádherně zachovalej (je origo, nebo byl měněný, neb je fakt super). Super hodinky a super fotky ten číselník je origo omega! takový práce to dalo ho splašit... jako kybych je koupil včera....max spokojenost a díky za pochvalu
N4M Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2008 ten číselník je origo omega! takový práce to dalo ho splašit... jako kybych je koupil včera....max spokojenost a díky za pochvalu Není zač, ty hodinky si jí zaslouží - jsou krásný.
simon Odesláno 24. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2008 Nikdo nemá další vintage seamastry? Pochlubte se
spiderer Odesláno 25. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2008 simon - taky se celkem divim, ze jich tu pobiha tak malo
hufnor Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Odesláno 2. února 2008 Tak ted jsem byl dostan. Obecne se mi hodinky s kovovym tahem a cifernikem stejne barvy jako pouzdro moc nezamlouvaji, ale ta genialne elegantni jednochuchost je proste uzasna! Blahopreju!
pavel23 Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Jsou krásné, škoda, že neumím tak brouzdat po netu.
spiderer Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Odesláno 10. března 2008 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peta-Biker Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Odesláno 10. března 2008 simon: Jsou nádherné, opravdu , nemají chybu A spiderer: Chválím opět fotky
simon Odesláno 10. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2008 Tak to jsou fotečky díky, konečně vidím jak mám krásné hodinky p.s na řemenech se maká ...
damankapsky Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Odesláno 10. března 2008 Simone, jaký mají průměr bez korunky? Dík.
simon Odesláno 10. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2008 Simone, jaký mají průměr bez korunky? Dík. Je to 38mm bez korunky..perfektně se nosej prostě jsem se do nich plesknul
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se