Andrew Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Ten je pryč, ale vem toho co jsem sem dával z Holandska... nebo vem ty 804ky a já Ti ho k nim dám zadarmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Nechcu sloupy, mladej mi to probodne kružítkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Musím se podělit o zážitek, byl jsem z toho naměkko.Včera večer v obýváku řádil jezevčík, žena byla na kosmetice, syn zavřený v pokoji se sluchátky na hlavě, dcera ve svém pokoji, pes v ložnici, já na gauči a z Tidalu jel Fleetwood Mac / The Very Best Of / The Chain.Dcera si šla do kuchyně udělat čaj a zarazila se, vrátila se a prý kdo to je?V jejím věku je Fleetwood Mac totální středověk, mimo obzory, neměla tušení vo co go.Tak koukla na album na displeji mobilu, sedla si na gauč, přitulila se k tatínkovi a dali jsme si ještě dvě chuťovky: Go Insane live a Big Love live, já ani nedutal a byl jsem fakt hotový - to dítě má dobrý vkus :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Tak to můžeš být pyšný otec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Nech mě už být... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Nechcu sloupy, mladej mi to probodne kružítkem. Ten Tvůj je mladší asi o měsíc, do X5ky se nám vejdou oběma a Ty můžeš bassreflex využít jako podavač na kornoutky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Tak to můžeš být pyšný otecJá si tady většinou dělám prdel, ale teď vážně: byl jsem naměkko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Já si tady většinou dělám prdel, ale teď vážně: byl jsem naměkko...Já to také píšu s úctou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 ja som chcel nieco o postarovi ze ten ma tiez dobry vkus, ale neviem ako kto znasa tento humor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Nech mě už být... Tak promiň, já na B&W nedám dopustit, jezevčík uhrál i sloupy, jasně, M3ka je lepší, ale uhrál je s přehledem, tedy do běžné místnosti jsou ty Tvé regálovky moc fajn, cenově myslím taky v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 ja som chcel nieco o postarovi ze ten ma tiez dobry vkus, ale neviem ako kto znasa tento humor Dcera je moje, tu bych nezapřel ani kdybych chtěltakže poštár v tom neměl prsty ani jiné věci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 takže v 11:00 se jedu podívat, poslechnout ty monitory 2 máte poslední možnost mi podsunout něco jinýho s přední troubou a maximální hloubkou 28cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 Tyto BW jsou sexy, ale máš to docela daleko..https://www.sbazar.cz/osiwek/detail/61213542-bw-cdm-1nt-high-end-reprosoustavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 ty sou krásný ....už jsem na ně koukal včera, ale takovou krásu si ke svýmu ksichtu nezasloužím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 Akustika místnosti je přece nejlepší, když zhasneš všechna světla :-) pak ten vizuální kontrast nebude vadit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 Kdyby někdo měl zálusk na hodně muziky za rozumný peníz: Denon PMA-S10https://www.ebay.de/itm/DENON-PMA-S10-HIGH-END-Vollverstarker-Verstarker-RARITAT-NP-3000-DM/283234494841?epid=178425683&hash=item41f2176979:g:t1QAAOSwYCRb1ysU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 O digizosíkoch by si sa mohol rozpísať v ďalšom dieli audio osvety. V hifikruhoch platí za slušné móresy uškŕňať sa nad všetkým, čo okolo D len prešlo, ale v nestráženej chvíli si sa preriekol, že Lyngdorf je celkom OK Který model Lyngdorf?https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/review-and-measurements-of-lyngdorf-tdai-3400-amp-eq-part-1.6738/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 Akustika místnosti je přece nejlepší, když zhasneš všechna světla :-) pak ten vizuální kontrast nebude vadittak čekal jsem nějakej nářez, ale nebyl důvod utratit 12t za něco co nehraje špatně, ale rozhodně nehraje líp než moje Magnat za štyrku ..... tak mám zase klid ....na tejden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 tak čekal jsem nějakej nářez, ale nebyl důvod utratit 12t za něco co nehraje špatně, ale rozhodně nehraje líp než moje Magnat za štyrku ..... tak mám zase klid ....na tejdenA co mas za Magnaty? Na ty Monitory jsem taky koukal. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 (upraveno) http://www.hifi-forum.de/themen/produkte/magnat/monitor-supreme-202 Upraveno 30. března 2019 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se