Přejít na obsah

AV receiver a repro - prosím o radu

Doporučené příspěvky

Musím se podělit o zážitek, byl jsem z toho naměkko.

Včera večer v obýváku řádil jezevčík, žena byla na kosmetice, syn zavřený v pokoji se sluchátky na hlavě, dcera ve svém pokoji, pes v ložnici, já na gauči a z Tidalu jel Fleetwood Mac / The Very Best Of / The Chain.

Dcera si šla do kuchyně udělat čaj a zarazila se, vrátila se a prý kdo to je?

V jejím věku je Fleetwood Mac totální středověk, mimo obzory, neměla tušení vo co go.

Tak koukla na album na displeji mobilu, sedla si na gauč, přitulila se k tatínkovi a dali jsme si ještě dvě chuťovky: Go Insane live a Big Love live, já ani nedutal a byl jsem fakt hotový - to dítě má dobrý vkus :-)

post-166-0-12942700-1553783461_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nech mě už být... :D

Tak promiň, já na B&W nedám dopustit, jezevčík uhrál i sloupy, jasně, M3ka je lepší, ale uhrál je s přehledem, tedy do běžné místnosti jsou ty Tvé regálovky moc fajn, cenově myslím taky v pořádku.

Odkaz ke komentáři

O digizosíkoch by si sa mohol rozpísať v ďalšom dieli audio osvety. V hifikruhoch platí za slušné móresy uškŕňať sa nad všetkým, čo okolo D len prešlo, ale v nestráženej chvíli si sa preriekol, že Lyngdorf je celkom OK :)

Který model Lyngdorf?

https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/review-and-measurements-of-lyngdorf-tdai-3400-amp-eq-part-1.6738/

Odkaz ke komentáři

Akustika místnosti je přece nejlepší, když zhasneš všechna světla :-) pak ten vizuální kontrast nebude vadit

tak čekal jsem nějakej nářez, ale nebyl důvod utratit 12t za něco co nehraje špatně, ale rozhodně nehraje líp než moje Magnat za štyrku ..... tak mám zase klid ....na tejden

Odkaz ke komentáři

tak čekal jsem nějakej nářez, ale nebyl důvod utratit 12t za něco co nehraje špatně, ale rozhodně nehraje líp než moje Magnat za štyrku ..... tak mám zase klid ....na tejden

A co mas za Magnaty? Na ty Monitory jsem taky koukal. Diky

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...