neuromancer Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Tak Andrew je ještě větší pacient, to ano:-) Během půl roku budu taky vybírat, do nového baráku je potřeba nové audio, obývací pokoj 75m2, to bude chtít McIntosh:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Tak Andrew je ještě větší pacient, to ano:-) Během půl roku budu taky vybírat, do nového baráku je potřeba nové audio, obývací pokoj 75m2, to bude chtít McIntosh:-)McIntoshe si v žádném případě nekupuj, nechci ti závidět :-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Nebude co závidět, tímhle tempem bude za chvíli levnější, než plechový Rolexky;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Ktorá je najlepšia? Mám tú pôvodnú verziu, a už aj to je veľmi slušne nahraté album.Máš SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Nebude co závidět, tímhle tempem bude za chvíli levnější, než plechový Rolexky;-)No jo no, Rolex, to je již kapitola sama pro sebe :-) Můžu zase vychladnout, protože jediné co by kvalitně a cenově odpovídalo je Pioneer 500 nebo Panasonic 9000. Nejlepší zůstat u toho co mám a počkat s čím Cambridge vyleze až se oklepe :-) Pioneer poslední dobou docela jede, mají moc příjemné kousky v audio i video nabídce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Dneska jsem potkal kamaráda co tahá s EU auta, trochu jsme pokecali a ona přišla řada i na audio. Prý že Creek? No jo, znám a takových opravdu moc upřímně v mém okolí není :-) A prý že když už táhne nějaké to auto, tak tam zrovna naháže i nějaké to audio, že se prý mám přijet mrknout k němu do stodoly. Mě spadla huba, takových škatulí tam, no a nezamluvil jsem si tam samozřejmě něco? :-) Malý Denon na poslední fotce do sklepa nebude špatný, ale nebylo moc času tak ho ještě musíme odzkoušet....za patnáct stovek nekup to. A kazeťák bude zase doma :-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Ty krááávo ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Cive Afri koukej mazat zpět za kámošem a koupit to kombo Technics CA: SE koncový zesík se stěračema a ST předzesilovač S TUNEREM!!!Zvukově to není nic výjimečného, ale machrindex 10/10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Cive Afri koukej mazat zpět za kámošem a koupit to kombo Technics CA: SE koncový zesík se stěračema a ST předzesilovač S TUNEREM!!!Zvukově to není nic výjimečného, ale machrindex 10/10A jako že mi je Technics sympatický, úplně jsem se rozzářil, ale je rozbitý a to dost blbě jako by někomu spadnul. V tom tuneru je zlomená celá deska s obvody a tím pádem je to celé nefunkční :-( Každopádně tohle jsou jen takové paběrky, většinou se supy s hifi bazarů sjedou z Čr hned jak ohlásí příjezd, takže jsme se dohodli že mi zavolá hned jak něco doveze a já budu mezi prvními. Prý vozí hodně NAD zesilovačů , takže se klepu co bude.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Plattenspieler nic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Plattenspieler nic? Kdo, já? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Muj cambridge audio minx se odporoucel do vecnych lovist, tak jsem si na radu zdejsich hifi guru misto stereo network reciveru (Onkyo 8270) objednal starsi integrovany zesik cambridge audio 351a + wxad10 streamer, doufam ze jsem neudelal chybu! PS: 351a protoze uz mam cambridge audio 752bd blu-ray player. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Tak mi to prostě nedalo, nedalo a nedalo, stále to ve mě hlodalo, prostě nemám rád věci na půl :-) CD je objednáno a konečně to bude hrát tak jak pan Creek zamýšlel, já vím, poznám velký prd, ale jedno se musí nechat a to že jim to po spolu hodně moc sluší :-) No a teď už jen hlavně, aby stihli fešáka dodat do vánoc, jelikož ho dětem donese Ježíšek :-) :-) :-) Manželka mě fakt jednou zabije... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Afri dobrá volba ..... máme to v kuchyni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 ..nová třída Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Afri dobrá volba ..... máme to v kuchyniNo nekecej kamaráde, že máš Voyage i20.....jestli ano, tak to ruším :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Tvl moderní forma mučení... čekat na zesík, který bude doručovat ichtyl z Intime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Paráda, mě bohatě stačilo, když mě šel NAD cd přehrávač z Prahy, magor řidič před barákem hledal krabici a od zadních dveří házel ostatní balíky vzduchem tři metry do přední části vozu. Mě normálně vstávali vlasy na hlavě, no a pak ten jeho vražedný pohled když jsem se zmínil, fuj, dodnes se mi o něm zdá :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 za ty prachy to musí něco vydržet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 za ty prachy to musí něco vydržetTak výrobce s tím počítá určitě, proto je zboží vyrobeno a hlavně zabaleno tak, aby vydrželo, ale pro spotřebitele to není hezký pohled :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se