YPO Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 YPO zítra budu v Praze, přivezu ti lahvinku, když usmlouváš cenu NT-505 pod 30 :-)lahvinku vodšpuntuj a začni telefonovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Duke650, četls? https://people.xiph.org/~xiphmont/demo/neil-young.htmlčtení na dlouhé zimní večeryhttps://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/high-resolution-audio-does-it-matter.11/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 (upraveno) Krásný výraz tam používá "mass consumer" :-) Ale že to jde ruku v ruce s hudebním průmyslem, s tím absolutně nesouhlasím... Upraveno 21. března 2019 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 S čím nesouhlasíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Třeba s tím že pokud mass consumer nebude kupovat určitý produkt, tak že zanikne, v hudebním průmyslu jím zmiňované cd nebo lp. Dle mého názoru mají tyto nosiče dnes už docela velkou historii, mají za sebou zlé i dobré, ale jsou tu stále s námi :-) Streaming je na výsluní sotva pár let a už se mu přisuzuje celá hudební budoucnost....blbost. Jsou v tom velké prachy, jasný, ale jak to rychle přišlo, může to i stejně tak rychle zmizet, párkrát už jsme toho byli v odlišných odvětví průmyslu svědkem. .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 On tam docela logicky a racionálně popisuje, proč stříbrné placky vyšumí do ztracena. Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.Vem si třeba kam se poděly vymoženosti jako např.- desky 78rpm- kompaktní kazety- kvadrofonie- kotoučáky- VHS kazety- Betamax atdVšechno z toho bylo v dané době super duper hájend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Můžeme, ale nejlepší se bude vsadit :-) Pokud bude v prodeji cd placka za patnáct let, daruješ mi Teac zesík (toho co si teď koupíš, vyčichlého jezefčíka nechci) a pokud nikde placku neseženu, dám ti Creeka. Kluci nás můžou rozseknout...:-) Upozorňuji že LP desky se nikdy nepřestali vydávat, nikdy, a mám i svědka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Tidal giveth Tidal taketh, nebo-li co nemám na nosiči(CD, LP) nebo aspoň na hdd jakobych neměl.Nemluvě o tom, že až streamovací služby ovládnou trh tak už to nebude za 150 nebo 300 kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Můžeme, ale nejlepší se bude vsadit :-) Pokud bude v prodeji cd placka za patnáct let, daruješ mi Teac zesík (toho co si teď koupíš, vyčichlého jezefčíka nechci) a pokud nikde placku neseženu, dám ti Creeka. Kluci nás můžou rozseknout...:-) Upozorňuji že LP desky se nikdy nepřestali vydávat, nikdy, a mám i svědka :-)Já to nechci nějak hrotit, je mi volný co si kdo kupuje nebo nekupuje, ale pro vývoj celé branže není úplně směrodatné to, jak se chováme my ?nadšenci?. Nebudu to tady omílat dokola, stačí si přečíst jeho článek, má to hlavu a patu.P.S. Nevím jak vy, ale já moc aut s pohonem na páru nepotkávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 čtení na dlouhé zimní večeryhttps://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/high-resolution-audio-does-it-matter.11/ Ja neviem. Ak je to celé rovnako prínosné ako prvé dve strany, radšej by som ten dlhý zimný večer strávil príjemnejšie. Znalému to prinesie asi toľko, ako iné trkotanie na webe a neznalého akurát dopletie, lebo sa chytí rečí niekoho, kto vie písať múdro. Minule Afričan poslal nejaký iný link, ten bol celkom zaujímavý. Autor vedel, o čom točí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Tidal giveth Tidal taketh, nebo-li co nemám na nosiči(CD, LP) nebo aspoň na hdd jakobych neměl.Nemluvě o tom, že až streamovací služby ovládnou trh tak už to nebude za 150 nebo 300 kč.To není je o streamování. A) Mám si dojít do krámu pro CD? V okolí už žádný neexistuje, sorry Mám si dojít na poštu pro CD z eshopu? vopruz na druhouC) Mám si koupit CD v podobě FLAC souborů? tady a teď a ihned? Tak určitěěěě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Ja neviem. Ak je to celé rovnako prínosné ako prvé dve strany, radšej by som ten dlhý zimný večer strávil príjemnejšie. Znalému to prinesie asi toľko, ako iné trkotanie na webe a neznalého akurát dopletie, lebo sa chytí rečí niekoho, kto vie písať múdro. Minule Afričan poslal nejaký iný link, ten bol celkom zaujímavý. Autor vedel, o čom točí.Jde o jen první příspěvek toho vlákna, ne ty plky okolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Já to nechci nějak hrotit, je mi volný co si kdo kupuje nebo nekupuje, ale pro vývoj celé branže není úplně směrodatné to, jak se chováme my ?nadšenci?. Nebudu to tady omílat dokola, stačí si přečíst jeho článek, má to hlavu a patu.P.S. Nevím jak vy, ale já moc aut s pohonem na páru nepotkávám.A to jsem právě zmiňoval na začátku že s tím nesouhlasím, hudební branži a mass consumers :-) Ano, bude tu tisíce "muzikantů" kterým bude stačit dát muziku na streám, budou jezdit ve Ferári, Bmw, Rolls Royce, přesně jak zpívá Roger, ale naživo je nikdy neuvidíš :-) A možná ani zpívat umět nebudou :-) Ale stále tu budou i tací, co to myslí s hudbou smrtelně vážně a díky za ně, jejich koncerty, CD i LP, allelujah, allelujah.... Sorry, nechal jsem se unést :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Afri ty o koze a já o voze. Tím bych to pro dnešek ukončil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Tak hudební nosiče shromažďuju už dvě desítky let tak nějak průběžně. Obchody s hudebníma nosičema mám cestou z práce,poštu za barákem a fronty tam nemaj.https://www.prestomusic.com/classical/products/8052119--puccini-la-boheme 25,- ? a ani pdf booklet k tomu nedaj narozdíl od borců na warezu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Měl jsem elpíček plné dvě police v knihovně, kazet plné tři široké šuplíky, cédéček 7 širokých šuplíků. Už to fakt nebylo kam dávat, tak jsem před lety udělal řez - dlouhé zimní večery jsem trávil ripováním CD na disk. Nevím přesně, kolik stovek alb mám na disku, ale vím přesně, že tolik fyzických nosičů by se do obýváku nevešlo.Nikomu to nevnucuju, jen se dělím o zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Já si oblíbil normální klasický eshop musicrecords (mají i kamennou prodejnu) :-) Úplně na klid u sklenky dobrého vínka objednávka, pak ty dva dny parádní čekání, rozbalovačka, booklety, texty, vůně, vkládání do přehrávače, rachot...no prostě to má své obrovské kouzlo :-) Ale nic proti streamu, někdo rád kafe, někdo mléko, prostě na pohodu :') Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Tak já kombinuju fyzické nosiče s hdd i streamerem. Ale poté co se rozešel Chesky records s Tidalem tak mi to vrátilo do reality a mít vicero služeb nebo přecházet jak fotbalista z klubu do klubu se mi nechce.Rozumím tvému počínání, sám jsem pár desítek MC vyházel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 chlapi noc proti poste ale u vas zakazali kurierov alebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Hej, jeden taky dementny kurier sa mi snazi dorucit obstarozneho jazvecika z Londyna uz dva tyzdne, inicialy P. B. a stopa zatial konci v GSP centre 7 dni dozadu ... est. deli je 28.3., takze super pecka rychla rota, za tri tyzdne by prisiel sam peso, keby mu vystavili pas ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se