enGiN Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Hi-res stojí stejně jako CD, v čem jsou ty ceny velmi příjemné?Právě v tom: CD kvalita: 16 bit / 44.1 kHzHi-res: 24 bit / 192 kHz Navíc se často jedná o neremasterované záznamy tě studiových pásků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 ripuju jak vo život a vůbec to nevodsejpá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Tak já něco co mám zkusím a uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Pokud ripuješ CD, tak to máš nastavené fakt blbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Pokud ripuješ CD, tak to máš nastavené fakt blbějak to má bejt než vomdlím ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Redbook standard (CD): bitová hloubka 16 bit, vzorkovací frekvence 44,1 kHz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 no tak já zase začnu znovu .... noc je ještě mladá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 No. A takto vznikajú hi-res nahrávky. Dobrák naripuje zbierku CD do flacu 192kHz/24b. Potom ich zavesí na nejaký server.Audiofil ku svojej obrovskej radosti hi-res nahrávky stiahne a nadšene počúva, krochkajúc blahom.Na diskusné fórum následne píše výsledky hluchého testu, kedy jednoznačne rozoznáva jemné nuansy, ktoré z CD nepočul, ale hlavne zmizli tie drsné schody, ktoré sú počuť u 44khz/16b.Ak je erudovanejší, urobí test s viacerými poslucháčmi a jednoznačné výsledky zavesí von. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 ty di taky do prdele .... já nic nesdílím .... proč taky že jo když sem to zaplatil .... to nedává smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 no tak já zase začnu znovu .... noc je ještě mladá Jaký program používáš na ripování? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Podľa výsledkov https://tv.seznam.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Jaký program používáš na ripování?první co sem našel ..... EZ CD audio converter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 (upraveno) Ypouši, ještě tady jeden software a jsi komplet, pokud tedy nemáš někde poblíž vietnamskou večerku, ti ho mají všichni :-) :-) http://www.sovte.cz/primera/aplikace/disc-cover/disc-cover.php Jinak si tady blbnu, cd, SACD, různé high-res FLACY a žádný velký rozdíl, který by Vás rozsekal tam opravdu není. Ba naopak někde je klasické cd i lepší. Ale berte mě s rezervou, jsou to moje uši a nedávno je pustili s přetlakové komory :-) Co mě u ty Yamahy potěšilo je možnost Puredirectu u Bluray koncertů, první možnost která odpojí nějaké okruhy, vypne displej, sníží otáčky cd, druhá možnost která odpojí i obraz a tam je opravdu slyšet jak se ten výstup rapidně zlepšuje...paráda. Kvůli tomu jsem ji vlastně kupoval :-) Upraveno 23. března 2019 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 (upraveno) Ypouši, ještě tady jeden software a jsi komplet, pokud tedy nemáš někde poblíž vietnamskou večerku, ti ho mají všichni :-) :-) http://www.sovte.cz/primera/aplikace/disc-cover/disc-cover.php Jinak si tady blbnu, cd, SACD, různé high-res FLACY a žádný velký rozdíl, který by Vás rozsekal tam opravdu není. Ba naopak někde je klasické cd i lepší. Ale berte mě s rezervou, jsou to moje uši a nedávno je pustili s přetlakové komory :-) Co mě u ty Yamahy potěšilo je možnost Puredirectu u Bluray koncertů, první možnost která odpojí nějaké okruhy, vypne displej, sníží otáčky cd, druhá možnost která odpojí i obraz a tam je opravdu slyšet jak se ten výstup rapidně zlepšuje...paráda. Kvůli tomu jsem ji vlastně kupoval :-)někdo kdo má štyry cd mechaniky a každá vypadá jnak, alá disharmonie mě snad nebude poučovat .... nebo jo ? ....afri tys to vyzkoumal až sto přeskoumal Upraveno 23. března 2019 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 první co sem našel ..... EZ CD audio converterHm, je divné, že nerozezná bitrate / sampling frequency zdrojové nahrávky a dovolí ti nastavit 24/192Zkus JetAudio. Primárně je to přehrávač, ale v pohodě ripuje a taguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 (upraveno) čtení na dlouhé zimní večeryhttps://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/high-resolution-audio-does-it-matter.11/Děkuju, hodně zajímavý článek, musim to teď všechno zase přehodnotit. Upraveno 23. března 2019 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 někdo kdo má štyry cd mechaniky a každá vypadá jnak, alá disharmonie mě snad nebude poučovat .... nebo jo ? ....afri tys to vyzkoumal až sto přeskoumal :-) :-) :-) NAD - CDYamaha - Bluray No a upřímně ti řeknu že SACD, různé FLACY, kHz, Mp3, no a milion dalších formátů mě asi nechají chladným. Od gramce jsem prozatím ustoupil, když jsem zjistil že všechno co bych chtěl je na dvou plackách, to znamená 4x obrátit :-) Nechám si koupi gramce na důchodek až se budu kopat do prdele, pokud se tedy neodstěhuji do Thajska což na stará kolena plánuji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 :-) :-) :-) NAD - CDYamaha - Bluray No a upřímně ti řeknu že SACD, různé FLACY, kHz, Mp3, no a milion dalších formátů mě asi nechají chladným. Od gramce jsem prozatím ustoupil, když jsem zjistil že všechno co bych chtěl je na dvou plackách, to znamená 4x obrátit :-) Nechám si koupi gramce na důchodek až se budu kopat do prdele, pokud se tedy neodstěhuji do Thajska což na stará kolena plánuji :-)afri ty seš marnej a marnej budeš až do smrti ....... můj děda zažil první válku, druhou válku, parní lokomotivu, první auto, první letadlo, první kosmickou loď a všechno to vstřebal a v devadesáti chtěl vysvětlit jak funguje internet ..... ty si ve štyryceti skončil u pěti cd mechanik .... tady je něco špatně ....zkus se nějak restartovat nebo tak něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Koukám, že počítání ti jde stejně jak ripování :-) Leda že by jsi počítal co audio formát, to mechanika...to bych ti i věřil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 No. A takto vznikajú hi-res nahrávky. Dobrák naripuje zbierku CD do flacu 192kHz/24b. Potom ich zavesí na nejaký server.Audiofil ku svojej obrovskej radosti hi-res nahrávky stiahne a nadšene počúva, krochkajúc blahom.Na diskusné fórum následne píše výsledky hluchého testu, kedy jednoznačne rozoznáva jemné nuansy, ktoré z CD nepočul, ale hlavne zmizli tie drsné schody, ktoré sú počuť u 44khz/16b.Ak je erudovanejší, urobí test s viacerými poslucháčmi a jednoznačné výsledky zavesí von. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se