Přejít na obsah

AV receiver a repro - prosím o radu

Doporučené příspěvky

No. A takto vznikajú hi-res nahrávky. :D

Dobrák naripuje zbierku CD do flacu 192kHz/24b. Potom ich zavesí na nejaký server.

Audiofil ku svojej obrovskej radosti hi-res nahrávky stiahne a nadšene počúva, krochkajúc blahom.

Na diskusné fórum následne píše výsledky hluchého testu, kedy jednoznačne rozoznáva jemné nuansy, ktoré z CD nepočul, ale hlavne zmizli tie drsné schody, ktoré sú počuť u 44khz/16b.

Ak je erudovanejší, urobí test s viacerými poslucháčmi a jednoznačné výsledky zavesí von.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ypouši, ještě tady jeden software a jsi komplet, pokud tedy nemáš někde poblíž vietnamskou večerku, ti ho mají všichni :-) :-)

http://www.sovte.cz/primera/aplikace/disc-cover/disc-cover.php

Jinak si tady blbnu, cd, SACD, různé high-res FLACY a žádný velký rozdíl, který by Vás rozsekal tam opravdu není. Ba naopak někde je klasické cd i lepší. Ale berte mě s rezervou, jsou to moje uši a nedávno je pustili s přetlakové komory :-) Co mě u ty Yamahy potěšilo je možnost Puredirectu u Bluray koncertů, první možnost která odpojí nějaké okruhy, vypne displej, sníží otáčky cd, druhá možnost která odpojí i obraz a tam je opravdu slyšet jak se ten výstup rapidně zlepšuje...paráda. Kvůli tomu jsem ji vlastně kupoval :-)

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Ypouši, ještě tady jeden software a jsi komplet, pokud tedy nemáš někde poblíž vietnamskou večerku, ti ho mají všichni :-) :-)

http://www.sovte.cz/primera/aplikace/disc-cover/disc-cover.php

Jinak si tady blbnu, cd, SACD, různé high-res FLACY a žádný velký rozdíl, který by Vás rozsekal tam opravdu není. Ba naopak někde je klasické cd i lepší. Ale berte mě s rezervou, jsou to moje uši a nedávno je pustili s přetlakové komory :-) Co mě u ty Yamahy potěšilo je možnost Puredirectu u Bluray koncertů, první možnost která odpojí nějaké okruhy, vypne displej, sníží otáčky cd, druhá možnost která odpojí i obraz a tam je opravdu slyšet jak se ten výstup rapidně zlepšuje...paráda. Kvůli tomu jsem ji vlastně kupoval :-)

někdo kdo má štyry cd mechaniky a každá vypadá jnak, alá disharmonie mě snad nebude poučovat .... nebo jo ? :D ....afri tys to vyzkoumal až sto přeskoumal  :lol2:

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

někdo kdo má štyry cd mechaniky a každá vypadá jnak, alá disharmonie mě snad nebude poučovat .... nebo jo ? :D ....afri tys to vyzkoumal až sto přeskoumal :lol2:

:-) :-) :-)

NAD - CD

Yamaha - Bluray

No a upřímně ti řeknu že SACD, různé FLACY, kHz, Mp3, no a milion dalších formátů mě asi nechají chladným. Od gramce jsem prozatím ustoupil, když jsem zjistil že všechno co bych chtěl je na dvou plackách, to znamená 4x obrátit :-) Nechám si koupi gramce na důchodek až se budu kopat do prdele, pokud se tedy neodstěhuji do Thajska což na stará kolena plánuji :-)

Odkaz ke komentáři

:-) :-) :-)

NAD - CD

Yamaha - Bluray

No a upřímně ti řeknu že SACD, různé FLACY, kHz, Mp3, no a milion dalších formátů mě asi nechají chladným. Od gramce jsem prozatím ustoupil, když jsem zjistil že všechno co bych chtěl je na dvou plackách, to znamená 4x obrátit :-) Nechám si koupi gramce na důchodek až se budu kopat do prdele, pokud se tedy neodstěhuji do Thajska což na stará kolena plánuji :-)

afri ty seš marnej a marnej budeš až do smrti ....... můj děda zažil první válku, druhou válku, parní lokomotivu, první auto, první letadlo, první kosmickou loď a všechno to vstřebal a v devadesáti chtěl vysvětlit jak funguje internet ..... ty si ve štyryceti skončil u pěti cd mechanik .... tady je něco špatně  :lol2: ....zkus se nějak restartovat nebo tak něco

Odkaz ke komentáři

No. A takto vznikajú hi-res nahrávky. :D

Dobrák naripuje zbierku CD do flacu 192kHz/24b. Potom ich zavesí na nejaký server.

Audiofil ku svojej obrovskej radosti hi-res nahrávky stiahne a nadšene počúva, krochkajúc blahom.

Na diskusné fórum následne píše výsledky hluchého testu, kedy jednoznačne rozoznáva jemné nuansy, ktoré z CD nepočul, ale hlavne zmizli tie drsné schody, ktoré sú počuť u 44khz/16b.

Ak je erudovanejší, urobí test s viacerými poslucháčmi a jednoznačné výsledky zavesí von.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...