Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

trvá to tak dva týdny. k té ceně připočti ještě poštovné, poplatek za zahraniční platbu a když budou celníci zlí, tak i clo. kdybys to pořád chtěl, tak Ti to zkusím vydražit

Odesláno
  mischa napsal:
trvá to tak dva týdny. k té ceně připočti ještě poštovné, poplatek za zahraniční platbu a když budou celníci zlí, tak i clo. kdybys to pořád chtěl, tak Ti to zkusím vydražit

O jaké se jedná přibližně částky?

Odesláno (upraveno)

Z Anglie žádné clo ani DPH není, poštovné sdělí prodávající na dotaz. Odhaduji cca 10-15 GBP. Poplatky za převod žádné, paypal je pro kupujícího zdarma.

Upraveno uživatelem Foundryman
Odesláno
  mischa napsal:

Dobře, pokud je poštovné menší než 15 liber a případný poplatek za zahraniční prodej není velký, tak mi to prosím zkus vydražit za těch max. 130 liber. Vidím, že jsi z Prahy, takže bych si pro to pak případně osobně přišel. Peníze můžu převést po skončení aukce. Díky moc

Odesláno

hele a je to ta verze se safírem? já jsem na tuhle dražbu taky včera koukal, ale nakonec se mi nechtělo prodejci psát.. myslím, že pokud je to ta "minerální" verze, není to až zas tak výhodný kup

Odesláno (upraveno)
  kubson napsal:
hele a je to ta verze se safírem? já jsem na tuhle dražbu taky včera koukal, ale nakonec se mi nechtělo prodejci psát.. myslím, že pokud je to ta "minerální" verze, není to až zas tak výhodný kup

Kubsone! moc díky, to mě vůbec nenapadlo. takže aktualizace: poslal jsem tam mail, pokud to není safír, nic nedražím. Až odepíše, dám vědět. Díky

Upraveno uživatelem UnstoppableTime
Odesláno

tak dej včas vědět, jestli jo, nebo ne. Platba za zahraniční převod je u KB kolem 200 Kč. Kartu mám novou, takže Paypal nefunguje, tej je zato zdarma. Můžeš mi i zavolat na 777 20 25 61

Odesláno
  mischa napsal:
tak dej včas vědět, jestli jo, nebo ne. Platba za zahraniční převod je u KB kolem 200 Kč. Kartu mám novou, takže Paypal nefunguje, tej je zato zdarma. Můžeš mi i zavolat na 777 20 25 61
U tý zahraniční platby počítej s vyššíma poplatkama ... ;)
Odesláno (upraveno)
  Viktor napsal:
V rámci EU převody IBAN to IBAN by všude měly být ekvivalent 7 EUR.

Jenom u platby, kde se dělí náklady "každý svoje" (share). To by asi na e-bay neprošlo, tam se musí dát "our" (vše plátce) a pak to leze do nebetyčnejch vejšek. Od 500,- víc, podle částky a podle banky. Radši někoho s paypalem - pokud není zbytí, vydražím ti je, dej vědět.

Edit: Už jsou beztak pryč, šly za 140, podle odkazu byly se safírem - jestli prodávající nekecal.

Upraveno uživatelem Foundryman
Odesláno

No, muselo by to bejt při platbě v EUR a hlavně rozdělenejch poplatcích na půl, což se asi nepodaří ... ;)

Odesláno
  mischa napsal:

Děkuju Ti za ochotu, nicméně ten prodejce mi neodpověděl a nakonec se to stejně vydražilo za neúměrnou cenu. Asi to byla ta levnější verze, jinak by prodejce rád zmínil, že je to safír.

Odesláno
  UnstoppableTime napsal:
Děkuju Ti za ochotu, nicméně ten prodejce mi neodpověděl a nakonec se to stejně vydražilo za neúměrnou cenu. Asi to byla ta levnější verze, jinak by prodejce rád zmínil, že je to safír.

Na Junghans Mega fakt pekna cena, sveho casu jsem ty hodiny moc chtel, nez jsem se zblaznil do rucicek a mechanickych kolecek :helpsmilie:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...