Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 263
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
nějak se nám tu začíná rozmáhat politika, což podle mě není vůbec dobře ;)

Plný souhlas není spolehlivější způsob jak zažhnout flame / pro vzdělance / nebo se nasrat / pro nás normální/ než začít o politice

Blahé časy kdy v tomto vlákně byly chlast-slast,motorky, guláš, foťáky ,dovolenky ztráty panictví atd. :chair:

Upraveno uživatelem Conrad
Návštěvník tolja
Odesláno
Tak co? Jak vidíte volbu prezidenta a komu fandíte? Klausovi, Švejnarovi, nebo někomu úplně jinému?

Nebylo by vhodné, abys zveřejnil komu fandíš ty, když už jsi rozjel tak ostré téma?

Odesláno
nějak se nám tu začíná rozmáhat politika, což podle mě není vůbec dobře ;)

Když zůstane ve vyhrazeném chlívku...

Co se týče tématu, tak zastávám názor, že na hrad patří panovník, ne nějaký volený šašek.

Při současném stavu pak snad raději Klause, sice se od něj nedá čekat, že by se nějak vyznamenal tím, co udělá, ale na druhé straně se nedá čekat ani to, že by toho hodně podělal. Švejnara s jeho akademickým pohledem na svět bych se celkem bál, hlavně jeslti je pravda to, co občas utrousí jeho drahá polovička.

Odesláno
Nebylo by vhodné, abys zveřejnil komu fandíš ty, když už jsi rozjel tak ostré téma?

Jsem čekal, kdy si toho někdo všimne :thumbsup_anim:

Ostrá debata se navíc zatím nekoná, tak to trochu rozjedeme:

Rozhodně bych nevolil někoho, kdo má americké občanství a přes polovinu života prožil někde mimo ČR.

Nevím, proč by měl být Švejnar prezidentem - kdo to kurwa vlastně je? Kdo je to Švejnar? Nebo spíš, co je to Švejnar?

Prostě se jedná o další import z USA a to mi vyloženě vadí.

Švejnara si dovezla ČSSD, jelikož je neschopná najít nějakého dobrého kandidáta, což o kvalitě strany leccos napoví, když musí pro kandidáta na prezidenta jezdit až do USA a vytáhnout nějaké individuum, které tu nikdo nezná. Ano individuum - prostě člověk z davu. Že učí na americké univerzitě? A to je tam jako jedinej profesor, nebo co? A kolik je vlastně v USA universit? Trošku irelevantní ne? A co si mám myslet o chlápkovi, který překrucuje informace na svých webových stránkách a vydává se za něco, co není (viz Nobelovka). Omyl? Těžko.

Jak mám vůbec hodnotit někoho, o kom tady nikdo nikdy neslyšel, kdo si přijel pár měsíců před volbami a jediným zdrojem informací jsou jeho vlastní webovky a PR? Tohle je prostě něco, co nedokážu zkousnout. To budeme lízt Americe tak do prdele, že is i amíka zvolíme prezidentem? Na TGM se prosím neodvolávejte, nebo se mi otevře kudla v kapse.

No z výše uvedeného vyplývá, že Klaus, páč tu nikdo lepší (na prezidentské kandidátce) není. A navíc nosí Primky :speak_cool: a je to patriot.

Tak a teď do mě :thumbsup_anim:

Návštěvník YPO
Odesláno

2N4M: .... souhlas ......

prezident by měl být YPO: "jedny hodinky dle vlastního výběru pro každého" :goof:

Odesláno
Uz jsem to psal v tom druhem politickem vlakne:

BOO-BEEK NA HRAD!

...bych dostaval od ostatnich statniku hodinky, to by se mi libilo ;)

Pozor! Ty hodinky by jsi musel odevzdat, jelikož by sejdnalo o dary Prezidentovi státu, ne Václavu Klausovi, občanovi. Tím pádem by jsi o ně po skončení volebního období přišel a zůstaly by zaevidované někde ve sklepě spolu s dalšími dary. Oficiální dary si holt nemůže člověk ponechat ať už se jedná o starostu Nových Prdelákovic, Ministra vnitra, nebo Prezidenta, všichni musí oficiální dary "odevzdat" státu.

Odesláno
Co se týče tématu, tak zastávám názor, že na hrad patří panovník, ne nějaký volený šašek.

Souhlas - osvícený monarcha s troškou absolutismu. Viz Singapur. Teď jen kdo a koho osvítí...

Odesláno
Jako president by mi vadil, protože už není Čech!

Byl bych raději, kdyby to byl pan Klaus

tato debata sem nepatří,

asi je duležité aby politik byl i schopny ekonom, což Švejnar je, ale radeji bych taktéž Klause

Odesláno
Souhlas - osvícený monarcha s troškou absolutismu. Viz Singapur. Teď jen kdo a koho osvítí...

100% souhlas! Vzal jsi mi to z úst. S otcem se shodujeme na tom, že jediná možná funkční forma vlády je "Osvícenská diktatura."

Aneb monarcha, či nějakej jinej, ale strašně bohatej týpek, kterému nehrozí, že ho někdo uplatí, páč peníze už nepotřebuje.

Odesláno

Klaus.A proč? Protože Švejnara chce Poroubek :D Akorát mě rozesmálo,jak oponenti Švejnara říkali,že nezná realitu českého člověka!! A kdo z politiků ji kua zná??????????

Odesláno
Klaus.A proč? Protože Švejnara chce Poroubek :D Akorát mě rozesmálo,jak oponenti Švejnara říkali,že nezná realitu českého člověka!! A kdo z politiků ji kua zná??????????

no dobre, no, ale jak rekl N4M - usa import, totalne neznamy, ani nevi, co je to standarta... takovy rychlokvasky fakt miluju. btw, nechapu, proc by mel byt prezident ekonom... ale chapu, proc by mel prezident byt Klaus:)

Odesláno (upraveno)

Spousta lidí se shodne na tom, že prezidentem by měl být ekonom. Ale proč americký ekonom, který rozumí americké ekonomii a ne té české.

A neříkejte mi, že když Švejnar neví, co je napsáno na prezidentské standartě, že rozumí české ekonomii.

A další bonus - jeho manželka, která umí Francozky a když jí česky řeknu, že je to k***, tak se maximálně usměje. Švejnarová komentovala Klausův novoroční projev negativně (přesně už nevim, co řekla a vymýšlet si nebudu). Zní to hezky, že má svůj názor, ale zamyslete se nad tím, že jí ten projev napřed museli přeložit, aby mu vůbec rozuměla a poté museli přeložit ten její názor, abychom mu rozuměli my - a tohle by byla naše 1. dáma?

To se radši demonstrativně ožeru absinthem, poté se jím poleju a následně upálím.

Upraveno uživatelem N4M
Odesláno (upraveno)
Spousta lidí se shodne na tom, že prezidentem by měl být ekonom. Ale proč americký ekonom, který rozumí americké ekonomii a ne té české.

A neříkejte mi, že když Švejnar neví, co je napsáno na prezidentské standartě, že rozumí české ekonomii.

A další bonus - jeho manželka, která umí Francozky a když jí česky řeknu, že je to k***, tak se maximálně usměje. Švejnarová komentovala Klausův novoroční projev negativně (přesně už nevim, co řekla a vymýšlet si nebudu). Zní to hezky, že má svůj názor, ale zamyslete se nad tím, že jí ten projev napřed museli přeložit, aby mu vůbec rozuměla a poté museli přeložit ten její názor, abychom mu rozuměli my - a tohle by byla naše 1. dáma?

To se radši demonstrativně ožeru absinthem, poté se jím poleju a následně upálím.

Pit budu s tebou, ten zbytek ne ;)

A pockam si, az budes nasrot a pak Ti tu davku na polejvani seberu, vymenim za benzin do Zippaka a vypiju ;)

Upraveno uživatelem boo-beek

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...