pepyczek Odesláno 28. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2017 Ball Firman Racer NM2088C-S2J-BKWH jest za 33 600 (Dušák). Takže popřemejšlej.Bohuzel jsem nenasel verzi na tahu...
PavelSch Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 Ty Oris co postnul Toblin jsou skvěle. Jen bych vyměnil tah za origo řemen, ale jinak +1
pepyczek Odesláno 1. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2017 http://www.dusak.cz/cs/ballJsou tam 3 varianty.Jsem asi slepy, ale verzi na tahu s cernym cifrem a zelenymi a bilymi indexy jsem nenasel...
pepyczek Odesláno 1. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Tak to jo, promiň, máš pravdu. Ale předpokládám, že by tuhle verzi objednali za stejnou cenu. Alespoň se dají vyzkoušet.Ok, napisu jim tam a zjistim vice.
ophidian Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 (upraveno) sice vidím, že jsi se zbavil všech seiko, ale prostě si nemůžu pomoct, hodinky na furt si představuju SARB33 nebo 35...edit: ještě mě napadají junghans max bill, cenově odpovídající, naprosto nadčasové a krásné, jednou, až nebudu muset investovat do baráku atp, tak budou moje, a budou na furt Upraveno 2. března 2017 uživatelem ophidian
boban Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Když jsem řešil to samé já, začínal jsem na podobné cenové relaci s tím, že bych chtěl nové. po půl roce jsem došel přesně k tomu co říkáš, že kolem 30 se to láme (ostatně stejně jako kolem 15, 20, 25, 30 atd...) a půl roku spekuloval... Airman sst 12, meistersinger, longines 1954 alpina pilot automat, alpina regulátor... Skončilo to tím že jsem tady z druhé ruky koupil Laco Munster za třetinu budgetu a do teď jsou to moje nejoblíbenější hodinky. A stejně postupně kupuju a vždy se vracím k tomu, co bylo v původním výběru... Mimo alpiny, které mám velké, mám už skoro všechno. Vím, že z nových je lepší pocit, ale na druhou stranu je možná škoda kvůli tomu pocitu utratit více a na nějaký čas si zavřít nebo minimálně zpomalit cestu dál. Osobně Laca prodat nehodlám a byť jsou z druhé ruky mám k nim vztah. Naopak jediné nové hodinky co jsem koupil jsem dal po roce v téměř nenošenem stavu na bazar. Co tím chci říct je, že kolikrát stačí nespěchat, koukat na bazar a ono časem se objeví něco, co si řekneš tohle nutně musím mít. Pak to koupíš a uz nikdy u žádných hodinek nezažiješ takovou euforii, která vydrží fakt na dlouho. Jak do toho jednou spadneš, je to jak se ženskýma, začneš střídat jako ponožky a začne to být casem trochu rutina. Ty první ale budou mít pořád to kouzlo, pořád ten wow efekt, pořád ty vzpomínky na to, jak jsi skoro nepoliben hledal první pořádné hodinky. Osobně myslím, že možná nakonec není špatné vyčkávat, hlídat bazar a koupit něco, z čeho si sedneš na zadek. Nemusí to být věhlasna značka, automat, dlouhá historie... Bude to něco, co má v sobě tu pravou duši, která dotvori situaci a kterou ti ty hodinky připomenou vždy, když je vezmeš na ruku. Taky jsem chtěl mít perfektní hodinky, ale myslím, že ty první a možná i "definitivní" nenajdeš tak, že napíšeš vlákno, které si mám vybrat. Ty se prostě zjeví samy. Dříve nebo později ale jednou se objeví, neni kam spěchat.To je fakt super napsaný.
ertra Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 MIDO Ocean star jsem mel tento tyden na ruce v Zurichu. V CR se na ne kouknout skoro neda. Sedi moc pekne a sam o nich uvazuji (modra varianta), ale nejsou to hodinky naporad (to uz spise http://www.midowatches.com/my/watches/baroncelli/m0274081101100 )
cuborg Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Za mě starší verzi černých LHC, jsou to docela univerzální hodinky, hezký jak na tahu, tak na gumě, ale taky na řemenu, jsou dobrý k obleku, ale taky ke kraťasům. Mají kvalitně udělanou lunetu, prakticky není vidět žádný bouchanec na první pohled. A když svítí slunce, tak to háže dobrý prasátka mám je rok a největší spokojenost.
pepyczek Odesláno 4. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Všem díky za reakce. Zatím u mě vedou ty Bally...
PavelSch Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Ball jsou asi fajn, ale já osobně bych si tuhle značku jako "napořád" představit neuměl. To už bych spíše volil ty Longines nebo Sinn 104
villain83 Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Tyhle Longines jsou nazivo strasne nudny, me teda nenadchly ani trochu. Sinn mam spojenej hlavne s litanim, takze tam bych ja osobne vybiral urcite v chronografech. Vzal bych Ball, z tohodle vyberu jednoznacne.
ragu Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Jako definitivní bych si uměl představit Omega smpc, ale tam jsi bohužel přes limit. Z toho co tady padlo, Sinn 556 hezký, ale řadím se do skupiny těch, který naživo zklamaly. LHC nuda, dneska jsem je zkoušel, žádná jiskra. Když si řeknu Certina, Mido, Limes, tak to ve mně fakt neevokuje pocit hodinek napořád, byť mají hezký modely. Ty Ball jsou asi zdaleka nejzajímavější a neprofláknutá značka, kterou by měl každej hovník.
NIGHTinGALE Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 Pokud mají být hodinky definitivní (čemuž nevěřím, nezůstaneš jen u jedněch), tak by neměly být po roce nošení vodrbaný jak stará kurva.Tedy bych volil Rado v keramice. Ty budou pořád nepoškozené jako prvnička Pokud chceš namítnout, že jsou přes limit, tak ano. V ČR.Nicméně, pokud se mrkneš třeba na Ashford, tak tam bývají občas hodně zajímavé slevy, stačí to chvíli sledovat a do limitu se plus/minus vejdeš.
Návštěvník YPO Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 já lobuju za ball .... abys nebyl hovník
Návštěvník YPO Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 to je mi celkem u prdele .... reagoval sem na post ragu, kterej má pravdu, že né každej umí vybočit ze stále se omílajících značek na tomdle kopečku .... noa pepíček má svojí hlavu a určitě se rozhodne správně
boban Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 Ahoj, divam se uplne na začátek, na všechna ta životní jubilea, promoce a zásnuby (a mozna diky tomu poslednímu to budou fakt posledni hodinky, který si kdy koupíš ) ale přestanu bejt "ftipnej" a půjdu k veci. Vykašlal bych se na finanční limity a radši bych si o rok později nebo kdy připadne dosetris koupil to co fakt chci, at uz je to cokoli. Za me by to byla - mozna dost prizemne - nějaká megaklasika. Napr. Omega Speedmaster "Moonwatch" (který mam a miluju je). Neco takovýho. Nechci rozpoutat debatu o tom co je megaklasika a co by mělo byt nebo nemělo dost potentnim nápadem na to prikrejt všechna ty významný životní milníky, a taky chápu, ze je nejaky zadání (napr. ten finanční strop). Ale přesto vsechno bych se na to vsechno vykašlal a koupil bych si neco, co bych treba jednou hrozne dal rad synovi. Zase chápu, ze podstata toho, co stojí za to dat jednou synovi, muže byt uchopena a chápána různě, proste bych radši počkal na velkej tresk (jestli dokážeš vydržet) nez abych koupil neco s tim, ze mam limit. Zatím bych si koupil, jen pro radost, co Te napadne. A treba vůbec ne hodinky.
pepyczek Odesláno 8. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2017 boban:Díky za reakci.Ono takto, já bych ten budget mohl navýšit o tolik, že bych si pořídil např. Tebou zmiňované Moony, nicméně potřebuju peníze na další (důležitější) věci. Těch 30k je maximum, které si dokážu sám před sebou obhájit...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se