Návštěvník YPO Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Nepodepisujes se treba pod vodotěsnosti? ne ... do rybníku stačí 50m, ale to taky všichni ví, ale v duchu čím víc tím líp je z toho vždy zbytečná hysterie
boban Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Ty se klidně koupej v rybníku, on muže chtít jet k mori. Navic - je mladej, muže se stát treba potapecem, coz nemůžeš vyloučit, a tak kdyz si ma koupit hodinky na furt, musi s tim počítat. :-)
Návštěvník YPO Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Ty se klidně koupej v rybníku, on muže chtít jet k mori. Navic - je mladej, muže se stát treba potapecem, coz nemůžeš vyloučit, a tak kdyz si ma koupit hodinky na furt, musi s tim počítat. :-)ať jede klidně moři .... Ball mají 100m Water resistant 100M (10 ATM) - hodinky s tímto označení lze již plně považovat za vodotěsné. Toto označení nám dává záruku pro potápění až do hloubky 8 - 10 metrů, což nám zahrnuje rekreační potápění, vodní sporty apod. Těsnění v korunce, víčku, popř. tlačítek chronografu jsou zesílená a připravená na větší tlak vody.
wizard-ov Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Hele, ty inženýry za 32k mne překvapily...myslel jsem, že to vyjde na víc. Design trochu do RLX, ale to nevadí. Osobně bych měl spíše problém s tím, nosit hodinky s nápisem VARLE na ruce ;o) Na druhou stranu, už jsem měl Laco Rom, Moto Koure nebo Benarus, takže Ball bych asi taky přežil ;o))
Návštěvník YPO Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 nojo ale to sou černý .... modrý sou vzácnější
boban Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Beru. S LHC ma ale třikrát vic za stejny prachy. Jestli je pro nej míra vodotěsnosti parametr, vezme LHC. Coz bych udělal ja. On ale psal, ze mu LHC přijdou nudný. Vic se mu libi ty Bally. Ja to mam sice přesně naopak, ale vybírat bude nakonec on. Tak at ma šťastnou ruku.
Návštěvník YPO Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 On ale psal, ze mu LHC přijdou nudný. to mňe taky ... pro to sem nikdy longines nevlastnil (žádný) .... jediný který bych vydržel jsou tyhle, ale to nevím jestli se dá koupit a stejně by to bylo mimo limit
warann Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 (upraveno) Ty jsou pochopitelně super, koupit se dají, ale stojí fakt víc Navíc oproti zadání velikost a trochu extrémní L2L Upraveno 12. března 2017 uživatelem warann
boban Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Mne vzdycky přišly L jako zajímavá "značková" varianta za rozumný prachy. Jako ze uz brendofky, jako ze uz Švýcary, ale jeste ne úchylně drahy. Proste dostupná nositelna známa klasika. Rozpoznatelnej status. A kdyz jsme u ty úchylnosti, jako nactiletej jsem dost koukal na tenis a mel jsem rad Agassiho, kterej ted v tenisovým důchodu dela L ambasadora. Me ty LHC proste přijdou jako fakt dobrej kauf za ty prachy. S danejma parametrama. Vůbec se s nima nemusí moc srat, jsou uz dost drahý, ale jeste ne dost na to aby se bal je otřít o košili. Nic proti Balls, ale me to proste nic neříká. Jakkoli zajímavá alternativa.
Návštěvník YPO Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Ty jsou pochopitelně super, koupit se dají, ale stojí fakt víc Navíc oproti zadání velikost a trochu extrémní L2Ljá myslel variantu bez data, ale to je fuk
warann Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 já myslel variantu bez data, ale to je fuk Jo sorry, tak ta fakt asi není, aspoň na Chrono24 mi mezi novejma žádná nevyskočila.
Conrad Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Obávám se že ať je limit 5000,50000,nebo 500000 tak pro chronomagora nejsou žádné definitivní
villain83 Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Obávám se že ať je limit 5000,50000,nebo 500000 tak pro chronomagora nejsou žádné definitivníTak to je.
warann Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Však jo - 100 lidí, 100 chutí.No, tady mi to často připadá, že 100 lidí, 110 chutí ;-)
boban Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Trochu odbočim - pri tom hledání jsem narazil na australský hodinky, trochu úlet, uznávám, nezná to ale někdo? https://www.melbournewatch.com.au
boban Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Jinak zpět k tématu, tupě za pomoci Googlu, zde nějaká inspirace: http://www.esquire.co.uk/style/watches/news/g9569/best-mens-watches-under-1000/? http://www.askmen.com/fashion/trends/watches-under-1-000.html http://hiconsumption.com/2015/06/best-mens-watches-under-1000/
Kostra Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Odesláno 12. března 2017 Já bych se na ten cenový limit z vysoka vysr.l a vzal Seiko SKX009 na jubilee. Neskutečná klasika a pracanti v jednom. Za chvíli už nové nebudou. Splňují všechny tvé parametry a LHC jim, dle mého, nesahají ani po kotníky. Zbytek peněz si hoď do kasičky na Moony nebo suby. Pokud ale nutně potřebuješ utratit vše z prasátka, musím podpořit YPA s Ball nebo třeba ORIS.
diddi Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 (upraveno) Tak si taky prispěju troškou do mlýna. LHC super, ale lumi dost špatná. Ch. Ward London trident- pokud to autorovi nezní stejně jako mi- Dona Karen New York. Ale nový objev, který stojí, myslím, za myšlenku -Hamilton. Všem americkým žabákům to stačí- takže mají i příběhhttp://www.chrono24.com/hamilton/khaki-navy-frogman-auto--id5373378.htm Upraveno 13. března 2017 uživatelem diddi
PavelK Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Odesláno 13. března 2017 Ještě k těm Ballům. Mě se třeba některé dost líbí a to tritium je lákavé, ale právě kvůli němu bych si je nakonec nekoupil (jako hodinky na pořád), protože tritium z principu není na pořád a mě by hrozně štvalo vědomí, že svítí rok od roku hůř, až nakonec nebudou svítit skoro vůbec.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se