Návštěvník maxipesfik Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 http://world.raketa-shop.com/91-raketa-copernicus
odjinud Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Pěkný. Decentní design bez zbytečných keců.
eloga Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 mi se to nelíbí, nemají nové nápady, vykrádají vlastní historii, hodinky Raketa byly efektní v 60/70 letech a jen na východě.***
Návštěvník maxipesfik Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 (upraveno) mi se to nelíbí, nemají nové nápady, vykrádají vlastní historii, hodinky Raketa byly efektní v 60/70 letech a jen na východě.*** vlastní in-housestrojovna je málo? Jsem rád, že třeba takový Rolex nemusí vykrádat vlastní historii... Upraveno 28. února 2017 uživatelem maxipesfik
eloga Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 raketa inhouse, to už bych sem vůbec netahal.... Z nějakých nostalgických důvodů nějaký rakety mám taky, ale neberu to jako světovost. Považovat ruské strojky za skutečný inhouse snad ani nelze. Je to v lepším případě koupený před válkou za Stalina od Lipu nebo po válce rekvírovaný v Německu nebo zkopčený bez mrknutí oka kde se dalo.***
Návštěvník maxipesfik Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 Vážně? http://www.raketa.com/uzel-balansa/
Dokusan Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 Mě se líbí velice. Jen bych tam vzhledem k ceně čekal safír
eloga Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 hele je v tom 2615, to je v těchto parametrech dle odkazuhttp://www.raketa.com/wp-content/uploads/2016/11/Raketa-avtomat_users---s-guide-15.jpg tak to nemá cenu řešit, a cena je over, za ty peníze ne.***
Návštěvník LONGINES Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 (upraveno) Me neprijde ta cena spatna a strojek uz vubec ne. Nevim, zda jde tak uplne o vykradani vlastni historie, spis bych to nazval navazanim. Je spousty lidi, co Koperniky meli a radi si je koupi znova, tomu ver. K inhousu bych dodal, ze aspon pokud je mi znamo, mini se tim strojek komplet od A do Z vyrobeny v zavode. Puvod kalibru je vec jina, ano tam mas pravdu, ale na druhou stranu Rusove vzdy a vsude hrde prohlasuji, ze se v nicem neodklonili od Svycaru, ze vse je zachovano. Hanit je mi prijde teda dost nefer. Kolikrat si lidi koupi mnohonasobne drazsi hruzy s nejakou pochybnou Miyotou uvnitr, tvari se to jako Svycar, hlavne ze to ma WR 1000m, ale neni to ani kocka ani pes. No jo, furt narazime na naprosto podhodnoceny pohled na rusky hodinky, jako na neco opovrzenihodneho... Coz je, se priznam, skoda. Me se libi, kdybych na ne mel, hned si je koupim. Pridal bych jim jen dovnitr par rubinku a trochu zvysil WR - jen tak pro jistotu. Ale podle me sou to jinak skvele hodinky a urcite na tomhle svete hezkych par let vydrzi. Upraveno 28. února 2017 uživatelem LONGINES
eloga Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Longinesmi je úplně šuma fuk, kdo tohle měl a chce to znova. Když se ti líbí, tak si je kup a napiš recenzi...Jinak s tím není problém, ale vypadá to, že máme zřejmě naprosto odlišný pohled na to, co jsou skvělé hodinky. Fíka nebudu už vůbec komentovat.***
Návštěvník LONGINES Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 (upraveno) To mame tak: o znacku, jiz ses fanousek, bych si uz neoprel ani kolo. Ale taky o ni neprohlasuju, ze je " over " . Z praxe to u me chodi tak, ze: nemam z nejakyho duvodu rad znacku X Y, tak do jejiho vlakna proste nechodim. Je to jen muj problem a pohled na vec. Chodit tam a hanobit by mi prislo prinejmensim ... divne. Neber to nejak spatne. Maxipesfik si jejich hodinky koupil - nevim, ze by si nejak stezoval. Kdyz me vyjdou penize, taky si taky nejaky poridim. Ted na ne bohuzel nemam a nestydim se to priznat. Ma to tak stejne 99% Cechu. Nekoupil bych si sice tyhle, ale nejaky 24h. Toz asi tak. Upraveno 1. března 2017 uživatelem LONGINES
eloga Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 (upraveno) S úsměvem - nevím jak si přišel na to, že značku hanobím. Píšeš tady o značce, která s tím vůbec nesouvisí a na tom stavíš další konstrukce. Já jsem napsal že pár Raket mám taky, občas je vezmu i na ruku, nemám s tím problém. Jedny sem nechal za těžký prachy spravit, protože mají zdařilý design a bylo mi líto je válet po šuplíku jako nefunkční. Mě ruské hodinky docela zajímají, bo jsou velmi rozmanité. Na ruském Watch.ru se dozvíš v sekci sovětských hodinek mnohem více než tady. Chce to ale ovládat azbuku a alespoň základy ruštiny. Jestli tohle zvládáš, tak ti to doporučuji, je to lepší než se tu dohadovat o něčem se strojkem 2615, o čemž jsem sdělil, že bych to nekoupil kvůli designu, použité technice a ceně.Toť vše a hezký den.***P.S. Jiná věc by byla, kdyby rusáky napadlo, dělat hodiny jako sérii kosmonautů - s emblémem letu, pokud jde o Sojuz 28 s Remkem na palubě, tak to bych si pořídil i kdyby tam byl jen strojek z Pobědy. No a dnes zrovna má ten let Gubarev-Remek výročí, letěli 2.března 1978. Upraveno 2. března 2017 uživatelem eloga
Návštěvník LONGINES Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Rustinu ovladam, samozrejme. Me by jen zajimalo, co konkretne je spatne na techto konkretnich hodinkach. Kdyz: snad KAZDE hodinky snad KAZDE znacky maji jeden, nebo vice strojku ktery se vyrabi uz minimalne 20 let furt stejne, ne-li mnohem dyl. Nebo tomu tak snad neni? Navic tahle 2615tka prece nevypada ani nahodou, jako kdysi! Prosla krasnyma vizualnima zmenama, coz se o mnohych strojcich z jinych znacek rozhodne rict neda. Kosmonauticke tematiky nemas u Rusu malo, jen musis par tisic kilaku vedle, do jinyho zavodu. Safra tahle debata me zacina bavit
Návštěvník LONGINES Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 A jeste navic, co se toho designu tyce - puvodni byly snad pochromovana mosaz s plastovym sklickem a s nulovou vodotesnosti, ne? Tady bych taky videl takovou drobnou zmenicku
eloga Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Ty jsi fakt rusofil a komik, napsal jsem jasně a česky - že se mi to nelíbí a ani bych si to nekoupil. Parametry strojku 2615 mi neuchvátily ani omylem. Ty máš jiný názor - máš na něj právo, já ti ho neberu. Víc se v tom nemíním babrat.Kaněc fílma.***
Návštěvník LONGINES Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 (upraveno) Ty jsi fakt rusofil a komik, napsal jsem jasně a česky - že se mi to nelíbí a ani bych si to nekoupil. Parametry strojku 2615 mi neuchvátily ani omylem. Tak potom uz opravdu nechapu, co tu delas, sikmookofile. Abych zalez k Seiku a hamtal takovy moudra, na to mam nastesti dostatek slusnyho vychovani. Jako nezlob se, ale vubec nechapu, cos nam tady svyma moudryma prispekama chtel rict. A furt plati, co sem napsal: nemam rad Seiko, stejne jako zbyly prisikmely hodinky, sou to pro me bezduchy predrazeny kramy, vetsina lidi se z nich muze pos... Me je to jedno, to je vec kazdy geischy, ale kdyz po nekom chci, aby mi konecne konkretne vysvetlil, co je na ruskejch hodinkach spatne- tak mi NIKDO, opakuji NIKDO nedokazal dat konkretni odpoved. A asi vim proc. I kdyz, tys to datah nejdal " me se proste nelibi " ... Ach boze - elogo, vrat se, prosim, do sekce Japonske hodinky a neprovokuj. V opacnym pripade prislusny tema navstivim a budu tam takhle perlit ja - jak by se ti to asi libilo? Nejde to tu nejak zamknout?Beztak se to tu zvrhlo v plkani o nicem Upraveno 2. března 2017 uživatelem LONGINES
Karlos Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Negativní názor je taky názor, ne? Proč by ho tu člověk nesměl říkat?
Návštěvník LONGINES Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Protoze to nema ani hlavu ani patu. Protoze kdyz budu psat v sekci Japonske hodinky podobny chytra, tak me vykyblujou stejne. A protoze vim, ze je slusnost podobne veci nedelat, tak me to ani nenapadne udelat. Negativni nazor ja samozrejme beru, ale tohle jsou nicim neopodstatnele, az s nenavisti hranicici ...plky. Ale jinak dobry, ja tomu rozumim, ze drtiva vetsina nenavidi rusky hodinky. Vnimaji je jako naprosto podradnej ausus- jejich skoda. A kolikrat maji na ruce prave ten ausus, jenom ne ruskej, a ani o tom nevi - taky jejich skoda. Jinak dobry. Maxipsafika bych asi poprosil, aby priste uz nic nepostoval. Ten, kdo se o rusky hodinky zajima, vi co je prave noveho v nabidce. Akorat to pak budi takovyhle ...moudra...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se