travex Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 To snad nemyslis vazne ..?Prave ze je jedinej z nas, kdo je tu ma. A nekdo ho bude poucovat, jaky to sou hodinky... Tak určitě.
filo-boxer Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Resite tu picoviny a pritom jsou nakrivo rucky. To si rusaci vzali priklad od Seika.
Návštěvník tolja Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 (upraveno) Vem si třeba takového tolju. Už z jeho příspěvků poznáš, že to je nemocný člověk co volá o pomoc. kde je ta fotka, doktore Fíku? To snad nemyslis vazne ..?Prave ze je jedinej z nas, kdo je tu ma. A nekdo ho bude poucovat, jaky to sou hodinky... není mně jasné, jak slouží fotka Ovečkina coby důkaz proti mému tvrzení, že "kolega" Fík nemá žádné hodinky, i když tuhle srágoru bych snad Fíkovi i přál Upraveno 2. března 2017 uživatelem tolja
OndraPod Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 To je srandavlakno todleto, mne prijdou ty Copernikusy na rusky hodinky docela povedeny, strojek mne nijak neurazi.
filo-boxer Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 ...ale ty krive nasazene rucky...
Návštěvník LONGINES Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Tak jeste jinak panove - ukazte mi nejaky jiny nez rusky hodinky s in-housem a podobnejma parametrama za tuhle cenu a dam pokoj. A nebo vite co? At nejsem ouzkoprsej, kdyz se nam blizi ten vikend - za dvojnasobnou cenu. Japonce a Ciny si muzete strcit za klobouk, nejaky radoby in-housy od Orientu a pod. s polovickou plastovyho soukoli uvnitr nepovazuju za hodinky. Ja chci videt od Swissu nebo D. Tak prosim, cekam. Chci se presvedcit, jak mi dokazete, ze sou rusky hodinky trapny. Prosim, ja cekam.
McStinger Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 Teraz bojuješ proti niekomu konkrétnemu, alebo iba stojíš pred zrkadlom, biješ sa do hrude a ideš proti všetkým?
Návštěvník LONGINES Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 (upraveno) Hm, tak zase nic. Jak prekvapive To sou vzdycky kydacky na rusaky a pokazdy, kdyz ma dojit na vecny argumenty se to najednou vypari jak para nad hrncem. Pritom jsem se chtel doopravdy nechat poucit, netvrdim ze musim mit vzdy pravdu. Ale jak tak koukam, nikde a nikdo nic. To je usmevne. Hodne usmevne. A jeste jedno moudre ruske prislovi na dobrou noc ( ano predstavte si, ze ty opice rusky a budizknicemove) maji dokonce i prislovi. A tohle sem lipne presne : ????? ???, ? ???? ?? ?????. Upraveno 2. března 2017 uživatelem LONGINES
eloga Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 tady se teda urodilo, tak jen pár obrázků s Raketou.
eloga Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Tady je strojek Raketa 2609H, 19j. Tohle jsou hodinky za přijatelnou cenu.***
eloga Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Longinesmě sice mrzí, že jsme si moc neporozuměli, ale nevidím problém psát názory na hodinky Raketa nebo jakékoliv jiné ruské. Ještě bych přidal, že jak jsem to tak sledoval na Watch.ru, tak docela zajímavé a i kvalitativně velmi dobré jsou ze sovětských dob hodinky Start.***
Návštěvník maxipesfik Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 eloga: zase jsi si spletl vlákno, tady se bavíme hlavně o současné produkci.http://forum.chronomag.cz/index.php?/forum/52-vintage-hodinky/
Návštěvník LONGINES Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 elogo jenze ja si nechci neporozumet prece za kazdou cenu. Ja sem svym zalozenim vzdy spis pro dobre vztahy. Ale mrzi me ten vseobecnej osklivej pohled na rusky hodinky, ktery si podle me nezaslouzi a vubec proste nechapu, proc se na ne ( prednostne v nasi CR) tak nahlizi. Dyt sou to poctivy hodinky probuh jak se slusi a patri- a nechapu ze si to lidi neuvedomujou. Takhle sem to cely myslel a rozhodne sem nechtel ani Tebe, ani nikoho jinyho urazet. Tak pokud se tak stalo, tak se omlouvam.
eloga Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Longinesok, není problém, nejlepší je to bez internetové komunikace naživo. Tak až někdy, měj se. *** Fíku - ty mě taky, dal jsem to sem jako dokumentaci k rozmluvě, kterou jsme tu vedli. Snad to pochopíš i ty.Už to radši zamkni a tapetuj zase něco jiného. Tolja tvou činnost nazval velmi přesně.
eloga Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 to se mi snad ani nechce věřit, řekni to ještě Alence.... ***
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se