Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

a čo tieto ? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/99012-iwc-3717-02/ je to síce trochu nad limit ale za to parádne Chrono pilotky.

alebo už vyššie spomínané http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/104464-longines-legend-diver/ 

Nechcem robiť reklamu, ale tie Longines sú tu v predajnom vlákne. Sú veľmi pekné, škoda akurát toho Lug to Lug, 52mm je celkom dosť.

Minimálne ďalšie fotky :) na očumovanie.

Longiny

Edit: MR1990 bol rýchlejší :notworthy:

Su fajn ale pocitovo mi na nich daco chyba... no neviem co

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Napadá mě poptat, nebo si počkat na TBB.

Ideálně tyto:

Tak jsem byl předběhnut koukám :D

nooo toto je celkom fajn az sa mi zacinaju pacit.... musim uznat ze vseobecne ten diver stil bude asi moj

Odesláno (upraveno)

Taky bych je klidně unosil i bez datumu.

Jak už se tu psalo in house jsou až od 2016 a jsou nepatrně vyšší, ale měl jsem je na ruce a vůbec v tom nevidím problém.

Novej tah je za mě super a třeba tady jsou za 70k nový, tak by se možná s trochou snahy daly pod 60k sehnat z druhé ruky zánovní.

Tudor Heritage Black Bay 41mm za Kč 70 211 k prodeji od Trusted Seller na Chrono24

Upraveno uživatelem MíraMíra
Odesláno

Taky bych je klidně unosil i bez datumu.

Jak už se tu psalo in house jsou až od 2016 a jsou nepatrně vyšší, ale měl jsem je na ruce a vůbec v tom nevidím problém.

Novej tah je za mě super a třeba tady jsou za 70k nový, tak by se možná s trochou snahy daly pod 60k sehnat z druhé ruky zánovní.

Tudor Heritage Black Bay 41mm za Kč 70 211 k prodeji od Trusted Seller na Chrono24

V cem jsou vlastne tie Tudor lepsie ako TH alebo inac sa opytam... maju vyssi pridanu hodnotu ?

Odesláno

Jsem jedinej tady, kdo je zmatenej z pozadavku?

Mas chronoklid, takze hledas jedny definitivni, aby se u tebe probudil chronobundus? To si tak nejak cele protireci a v podstate nemas sanci nic vybrat. Jakmile totiz nejake koupis a probudis chronobundus, tak to rozhodne nebudou definitivni.

Jinak trojka Akvace/SMP/Tudor BB jsou podle me takova pekna sazka na jistotu. Jete tu sezenes za rozumnou cenu a az te prestanou bavit, tak zas relativne v klidu udas...

Odesláno

Ja myslim, ze to je vic o pocitu, nez nejakych konkretnich parametrech. TH zna spousta lidi a budou mit vetsi MI. Kdezto Tudor bude znat mnohem uzsi kruh hodinkovych nadsencu. Navic Tudor je vlastnen Rolexem, takze takove poor man Rolex. :D

Odesláno

Mas chronoklid, takze hledas jedny definitivni, aby se u tebe probudil chronobundus? To si tak nejak cele protireci a v podstate nemas sanci nic vybrat. Jakmile totiz nejake koupis a probudis chronobundus, tak to rozhodne nebudou definitivni.

Jinak trojka Akvace/SMP/Tudor BB jsou podle me takova pekna sazka na jistotu. Jete tu sezenes za rozumnou cenu a az te prestanou bavit, tak zas relativne v klidu udas...

Andy suhlasim,

ako ta fraza. Neviem co chcem, ale neprestanem kym to nedosiahnem. Zrejme je niekedy vhodne upnut sa na diametralne odlisne veci. A potom to pride samo. Diver styl sa tu paci snad kazdemu, mne teda tiez, a velmi. Obcas vsak sklznem napr. k niecomu takemuto. Jednoducha krasa, funkcionalita a dokonalost. Nadcasovy odkaz z dnesnej doby.

post-9928-0-78524000-1487607286_thumb.jpg

Odesláno

Nad tímto Ch. Wardem přemýšlím od doby co se objevil na jejich stránkách. Jen nevím jestli je vzít za plnou cenu 2tis. éček, nebo počkat na jejich slevovou akci..

Odesláno

Vídavam na ruke obchodného partnera TH 500 ky pomerne často a vždy som prekvapený že pôsobia o triedu vyššie ako stoja podľa mna proste univerzálny ako prasa , znesú oblek aj tričko s prehľadom

Odesláno

Nad tímto Ch. Wardem přemýšlím od doby co se objevil na jejich stránkách. Jen nevím jestli je vzít za plnou cenu 2tis. éček, nebo počkat na jejich slevovou akci..

Kto si pocka ten sa docka. Treba vydrzat a ulovit ich v dobrej ponuke. Mam dva mesiace C60, ktore si uzivam, ale ak pride vhodna chvila, tieto si doprajem. Myslim, ze svojimi proporciami, tvarom puzdra a naramkom budu vyvazane a budu skvele sediet na ruke, ze o nich ani nebudes vediet. A ked sa na ne pozries tak sa budes kochat. Aj ked ich das z ruky, krasne vyzdobena in house strojovna.

Odesláno

@petr_s My dva si rozumime

@zakladatel vlakna - co treba nejake vintazky? Treba chrona 60.-80. leta. Rozpocet bys na to uz mel peknej...

Skor sa obzeram po novych maximalne ale tak od 2009

Odesláno

Jo probiha umne momentalne chronoklid ale neustale ako prejdem pred obchodom AD u nas v meste a vidim tie Omegy a Breitle tak ma daco dajaky pocit prepada.

Proste za tech 55tis +- nechci definitivky ale skor hodinky na novy zacatek ale take ktere by vystacili na 10rokov. Ak ma zasa prepadne chronobuntus tak pribudnou dalsie ale rad bych tieto na dhlsiu dobu ne jenom jak stetku na jednu noc :D

Odesláno

Pokud Tě berou Béčka, tak si utáhni opasek a kup si tyhle Chronomaty EVO http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/104450-breitling-chronomat-evo-44aerospace-40/

Na Chrono najdeš i jedny v UK za 62KKč

Ano aj Brajtle som uz pozeral. Zatial ale stale vyhravaju TH a Tudor no stale nie som rozhodnuty. Mozno este na daco narazim

Odesláno (upraveno)

TH vubec, mam vyhrady k tahu a ke spone. Jinak cifr a luneta v pohode. Bavim se o 500.

Vem ty Tudor jsou nekde jinde a datum holt ozelis :) .

Mel jsi ty TH v ruce? Uplne to same jak LLD.

Upraveno uživatelem tano

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...