Sedlin Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 španělé Crepas holdující produkci homidžů, poct a pro někoho fejků jen s jinym logem a značkou na cifru, a divers hodinek především, spíchnuly v rámci své dcery tactico společně s hordou španelských magorů a příznivců Seiko tuhle "limitku". říkají tomuhle modelu ANKO futrál je klasika 316L v 43mm na prumeru, dvojitévr 1000mvložka lunety z monokrytstalu oxidu hlinitého (normální safír), luneta cvaká na 120sklo double-domed - a taky z korundu, jak vložka lunetismustroj TMI SII NE15 - normální kalibr produkovanej Seiko InstrumentsBGW9 lumi na indexech a ručkách, lumi na lunetě vyblitá a tolik nesvítí Přikládám nějaké oční krmivo
Micey Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Hahá, to dýnko je boží. Jinak jsou takový nějaký.. jakože se až moc snažej, mi to připadá
McStinger Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Zafiro je dobré. Rendre štandardne kvalitné
martar Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Makra jsou skvělá a zároveň nemilosrdná - ovšem jen do okamžiku, než si člověk uvědomí, že je nesmysl srovnávat povrchovou a detaily Ankó s GS nebo podobnou třídou. Takže vlastně hodně dobrý! A dostalo mě provedení rámečku datumky, to je fakt perfektní. A jako bonus fotka s žárovkou hezký nápad. Díky, Sedline.
Kid_A Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 tohle jsou presne ty fotky, kvuli kterym jsem si koupil tady v sekci Ruzne uz nekolik digitalnich zrcadlovek a zaroven kvuli kterym jsem ty zrcadlovky zase potom pustil dal. Kdyz to umis, je to kulervouci. Kdyz to neumis, tak se radej jen koukej a obdivuj:))
Sedlin Odesláno 3. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2017 díky, pánové. A Kide já taky koukám a obdivuju a zrcadlovku jsem nikdy neměl a nemám:-)
kuncák7 Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 díky, pánové. A Kide já taky koukám a obdivuju a zrcadlovku jsem nikdy neměl a nemám:-)Tak abys to chapal i ty :-)), bud umis a nebo ne, ty evidentne umis a my ( alespon ja urcite), jen cumime na super fotky.To se posloucha dobre, ne?Fakt moc pekny.
People Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 vcera som ich mohol kupit za 270eur a teraz take fotky.
Ruiz.aw Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 A čím to prosím tě fotíš? Mobilem? Ty fotky jsou výborné.
Bells Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Mě se ty ANKO moc líbí, neříkám, že je to bůh ví co, ale na druhou stranu nevím o ničem, co by Crepas nějak podělal, naopak dělají sakra dobré hodinky, byť třeba homage a i za relativně dobré ceny v porovnání k tomu, co za své peníze člověk dostane.Chválit fotky až do aleluja je asi zbytečné, u tebe jsou perfektní fotky prostě standardem a vždy se na ně rád podívám a zaslintám si
Sedlin Odesláno 3. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2017 focení hodinek je "produktový foto". Na to má člověk čas, to nikam neuteče. Reportážní focení je opak, tam lze ledacos odpustit, bo není čas pi_čo. A když má člověk čas, tak jen záleží kolik dá do přípravy před a při focení (žárovkový focení cca 2 hodinky (u focení Sagarmat to byl větší fofr - vic sem na to sral)). Tudíž chyby jsou neodpustitelné a znakem šlendriánu :-) produktové fotky jsou údajně z toho výše popsaného "nejobtížnější", osobně si myslím opak. Jen je třeba věnovat se scéně, světlům, odrazům, nasvícení, časům, clonám, atp. před focením, pak fotit a zkoušet a až je to dobrý udělat finální fotku. Ani vlastně není nutný umět fotit, stačí znát nějaký základní pravidla o kompozici a jen se postarat o to "kolem".A pak nebejt línej trochu si pohrát s tou fotkou v nějakým "fotošopovacím" softu. Tohle a ta příprava je subjektivně tak 40% výsledku, 10% je to "železo" a zbytek, že mě to všechno baví :-) Se zrcadlem bych samo efekt hloubky ostrosti dostal jinam, bokeh a nepostřehnutelnej šum by byla hračka a o ostrosti ani nemluvím, ale já ne, já musím používat zrovna Canon G1X MII + AC předsádky a starej zenit obejktiv na makra ;-)
McStinger Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 focení hodinek je "produktový foto". Na to má člověk čas, to nikam neuteče... Až na mrchavú sekundovku . Inak si to pekne popísal.
Mirek Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Budou mi slušet, jen co je pravda...fotky celkem ujdou
nividic Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 (upraveno) Tak lumi byla sjvele videt uz na tech dennich fotkach. Taky myslim je vpohode. Jak dlouhos tudle exponoval? Edit: mozna byl dotaz na rovnomernost, ty tmavsi fleky tam jsou nebo je to jenom editem foto? (Cumim namobilu) Upraveno 4. března 2017 uživatelem nividic
sashator Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Fotky nebudu komentovat, to je nošení dříví do lesa...ale jo budu- jedním slovek BOMBIČKA, je vidět, že se s tím patláš, já jsem línej a čím dál víc to šulim...jinak počin je to sympatickej, i bych si je koupil. Ale zjistil jsem jednu nemilou věc- jakmile je originál jen trochu dostupnej, tak by mě tyhle homage verze asi dlouho nebavily. Holt se mi to pak setsakramentsky prodraží
blackhead Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Takhle jo, na tech dennich fotkach to vypadalo hur lumi mi přijde v okáči
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se