Frostie Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 A na ten tristní stav jsi přišel jak? Častokrát tady kluci prodávají hodinky po nákladném servisu. A když se podívám do prodejního vlákna, tak je tam většina zánovních hodinek s krabicema, papírama a občas i zárukou v pěkné stavu.A i kdyby náhodou třeba ne, tak není přece snad nikdo násilím nucen kupovat něco, o čem má pochyby nebo se mu nezdá.
JanNovakJan Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 JNJ, neviděli jsme tu v podstatě ani jedny tebou aktuálně vlastněné hodinky. Ok, nic mi po tom není, nemusíš třeba umět fotit. V sekci prodej jsem také od tebe nic nespatřil. Co tedy vadí?Nemůžu za to, že se nedíváš na všechny moje příspěvky, zrovna před pár dny jsem tady fotku jedněch svých dával. A v sekci prodej ani nic neuvidíš, protože nemám potřebu hodinky prodávat přes zdejší fórum (to není nic proti chronomagu, ale čistě z důvodu, že je prodám v pohodě jinak). Navíc jich až tolik zase neprodávám.
Plina Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Před nějakou dobou jsem řešil podobné dilema. Nejlepší rada, kterou jsi tady zatím dostal, je nikam nespěchat a nějakou dobu sledovat toto forum. Seznámit se s názory v různých vláknech, nasbírat vědomosti o hodinkách, výrobcích, co je inspirace a co kopírka, udělat si jasno v tom co chceš. Z vlastní zkušenosti vím, že vkus se časem a hlavně nabytými vědomostmi o hodinkách výrazně mění. A vyplatit 20 tis. za něco, co se ti po 14 dnech přestane líbit a místo na ruce to bude v zásuvce určitě nechceš.
JanNovakJan Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 A na ten tristní stav jsi přišel jak? Častokrát tady kluci prodávají hodinky po nákladném servisu. A když se podívám do prodejního vlákna, tak je tam většina zánovních hodinek s krabicema, papírama a občas i zárukou v pěkné stavu.Jasně, nákladný servis, zánovní a všechno možné. A v inzerátu pak odkaz na původní inzerát a tam zase odkaz na další původní atd. Prostě putovní, na což mám názor takový, jaký mám.A pokud jde o prodej nových, tak na to jsem psal něco jiného, stačí pozorně číst.
shewcza Odesláno 8. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Já si myslím, že když jsou hodinky ve stavu "vraku" jde to na rozdíl např. od auta na první pohled poznat.
Frostie Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Já si myslím, že když jsou hodinky ve stavu "vraku" jde to na rozdíl např. od auta na první pohled poznat.Pokud je to navrch huj a vespod (kalibr) fuj, tak ne
JanNovakJan Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Jde to poznat. Ale když ti denně udělají půl minuty, což je občas i v toleranci od výrobce, tak to rozhodně nepotěší. Nebo např. rezerva chodu o 10 hodin nižší, než funglovky. A tak se dá pokračovat dál. Já to ale nechci hanit, aby to tak nevyznělo, pouze nemám k ojetinám příliš důvěru. Každý ať se pochopitelně rozhodne sám, dál to nemá smysl řešit
shewcza Odesláno 8. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Pánové ještě jednou moc díky. Nakonec jsem se rozhodl, že opravdu počkám, něco si o tom zjistím a potom si koupím hodinky. Je pravda, že bych do toho mohl vysypat klidně 60tis. ale zatím mi je to proti srsti. Raději si koupím certiny za 20tis a strejdu Lugera za 30tis. Uvidím jestli dospěju k automatům, ale pod představou, že je budu každých 14dní odkládat na stůl při střelbách se mi to moc nelíbí.
Jaroslav69 Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Ahoj, mam 5 let podle me obycejne automaty Vostoky.....sekam s nimi drevo, strilim, jezdim na horskem kole, plavu, v divadle tleskam, sekam travu, rezu s motorovkou a jsou porad v pohode. Nevim proc by automaty nevydrzely strileni.V automatech citim zivot, proste takovy zivy organismus co si tika svym zivotem na me ruce.Pokud k hodinkam nemas nijak zvlastni vztah a nosis je pouze kvuli parade a kontrole casu, tak si kup nejakou designovou modni znacku s baterkou. Taky je vlastnim a kdyz je ukazu nekomu komu hodinky nic nerikaji, tak se mu libi vic nez zname znacky za vic nez 100k.Jestlize dokazes ocenit veci jako historii znacky, vlastni strojek, vlastni vyvoj, trvanlivost, spolehlivost a spostu jinych atributu, tak pak si budes muset priplatit.
shewcza Odesláno 9. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Pánové ještě něco mi nejde do hlavy, stejné hodinky, stejný strojek jedny na tahu a druhé na gumě. Proč ty na gumě jsou dražší? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
baza Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Nejsou stejné, jedny mají pouzdro PVD....
cema Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 (upraveno) Nebude to tou povrchovkou PVD?baza: byl jsi rychlejší... Upraveno 9. března 2017 uživatelem cema
shewcza Odesláno 9. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Tak třeba pro mě osobně je to spíše nevýhoda, protože když s nimi někde ťuknu, půjde tam vidět odprýsklá povrchovka.
ptumik Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Ohledne PVD zkus mrknout zde.. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/1260-odolnost-pvd/
shewcza Odesláno 9. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Z toho jsem se dozvěděl, že mé domněnky jsou správné.
shewcza Odesláno 10. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2017 (upraveno) Dostal jsem zajímavou nabídku na tyto hodinky za 8500kč. Co si o tom myslíte? Není to zase tak velká investice a ty hodinky by mohly být moji vstupní branou do světa automatů. Jen mě mrzí, že nemají antireflex. Co si o tom myslíte Vy vážení? Vypadají celkem zachovale. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. března 2017 uživatelem shewcza
JanNovakJan Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Proč už si rovnou nekoupíš úplně nové (se zárukou) a nepatrně dražší Steiny na tahu? https://www.chronoshop.cz/steinhart-potapecske/steinhart-ocean-vintage-military
shewcza Odesláno 10. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Promiň, ale tyhle se mi opravdu moc nelíbí a moc nesympatizuji ani s tou značkou. Jsou takové pro dědečky.
JanNovakJan Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 OK, každého věc ohledně antipatií na nějakou značku Ale pokud jde o strojky (o což jde snad primárně), tak je to jedno a to samé. Výjimkou je akorát Powermatic 80 (ideálně s COSC) u Certiny, což je ale cenově někde jinde.
shewcza Odesláno 10. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Jasně, ale když se tedy vrátíme k těm certinám, přihlédnem k tomu, že nové stojí kolem 20tis., tak za 8500kč to není zlé ne? Udělají 9sekund do plusu za den.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se