Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 11. 3. 2017 v 20:30, OndraPod napsal:

Nemel by tohle byt spis standard? Na vsech fotkach vypada byt lumi na ruckach znatelne tmavsi nez na indexech, coz IMHO dost kazi celkovy dojem z jinak hodne povedenych Orliku...

Ptal jsem se v prodejne, a bohužel je standard ta slabší výplň, ale pokud na to upozorní víc lidí, určitě to napraví.

• Odpovědi 250
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Diky nacelniku!

EDIT: Kdyz si je predstavim individualizovany s pevnym dnem, tak jsou to paradni hodinky s military pribehem za slusny penize. Ve svoji cenovy kategorii prudce konkurenceschopny.

EDIT2: Musim si opakovat "je blbost prodavat rolady a koupit si za ne primky", "je blbost prodavat rolady a koupit si za ne primky", "je blbost prodavat rolady a koupit si za ne primky"...

V 14. 3. 2017 v 13:41, sibirnaya napsal:

mam to napsany mezi tema dvema fotkama, 45 litru

Upraveno uživatelem skalis
Odesláno
  V 14. 3. 2017 v 13:41, sibirnaya napsal:

mam to napsany mezi tema dvema fotkama, 45 litru

Jasně, jen doplním, že mně v mailu psali, že se jedná o zaváděcí akční cenu 44.800Kč. Což po pravdě nevím, co si pod tím představit, resp. kolik bude běžná neakční cena či do kdy tahle cena má platit.

Odesláno

V Kotvě mi říkal pán, že se s akční cenou počítá cca do léta. Ale předpokládám, že je ta cena spíš zkušební než akční.

Odesláno (upraveno)

V tom případě doporučuji neprojevovat zájem, spíš naopak, je třeba poukázat na nedostatky a negativa onoho modelu. Hlavně ale nekoupit, pak možná půjdou i za 30k., když je to nějaký průzkum, to jsou mi podivné obchodní praktiky. :lol2:

Jo, když už jsme u těch mailů, většinou jsou automaticky generovány systémem, myslím že to tam je i napsané. Není třeba se tím řídit, a pan na prodejně, Elton musí být pyšný na takové dealery.

Upraveno uživatelem zekon7302
Odesláno

Než takové předražené nic moc hodinky, tak to byly 5x lepší quartz GS od erozka za 35.000 Kč.

Odesláno
  V 15. 3. 2017 v 8:00, zbuddy napsal:

Než takové předražené nic moc hodinky, tak to byly 5x lepší quartz GS od erozka za 35.000 Kč.

Ej ty fuj, tohle se tady nenosí. :lol2:

Odesláno

Jestli je to na mně :clap:, tak těmhle hodinkám bych to asi odpustil ( vždycky jsem si je přál, už jako malej ). Neříkám, že je případně zařadím mezi definitivní.

Odesláno

Tvuj komentar je dost mimo, porovnavas neporovnatelne...

V 15. 3. 2017 v 8:00, zbuddy napsal:

Odesláno

Tak pokud budou s mimostředkou naprosto shodné s originálem, tak do toho jdu taky, ale pokud bude cena jako u původních, tak to nemá smysl.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...