Přejít na obsah

Prim letecké

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jak se tak divam, poptavka po leteckych Prim se uz naplnila. Tyhle se neprodaly ani za 4tis.

http://www.aukro.cz/show_item.php?item=619074795

sem je chtěl včera koupit, ale nějak ta aukce skončila moc brzy, měl jsem pocit, že má končit až večer, ale když jsem přijel odpoledne domů, už byl konec a bez jedinýho příhozu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...
vypadají na origo.....

Přátelé, nedramatizujte to. Dle mého názoru je to otázka koupěchtivosti každého z nás. Před dvěma dny jsem docela fest vydražil orliky. 65 030. Takže je už jasné, proč jsem za ně tolik dal. Řešeno v jiném vlákně. Na straně druhé moje letecké primky jsou 000023, a stály třetinu v tomto vlákně zmíněné ceny. Takže přeji všem úspěšné nakupování či prodej.

Odkaz ke komentáři

Zdarec!

Chlapi, prosím vás, líbí se mi letecké primky a rád bych si je složil... Na aukru sem našel tak leda ciferník.. Nevíte kde co a jak...Popřípadě jestli něco sedí z jiných.. Díky moc!

kup si originály s číslem a pokud je chceš nosit denně, dej je do nerezu. Skládačka nemá to kouzlo (repas v nerezu je taky diskutabilní, ale ta historie tam je). Jako inspiraci přikládám své v nerezu

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

díky, nosím je poslední rok skoro denně a dost mě překvapila jejich přesnost, za měsíc +20s až +30s. O tom jsem před jejich nákupem ani nesnil. Jejich výhoda je vysoké dýnko, takže na ruce vypadají ještě vcelku "mohutné", na rozdíl od Igen nebo Sport II. Dost udělá i ciferník, který je opticky zvětšuje. (Humberta mjí opačný efekt)

Odkaz ke komentáři

díky, nosím je poslední rok skoro denně a dost mě překvapila jejich přesnost, za měsíc +20s až +30s. O tom jsem před jejich nákupem ani nesnil. Jejich výhoda je vysoké dýnko, takže na ruce vypadají ještě vcelku "mohutné", na rozdíl od Igen nebo Sport II. Dost udělá i ciferník, který je opticky zvětšuje. (Humberta mjí opačný efekt)

Zdar mam jedny origo ale na bezny noseni ma kalibr 68 s leteckym cifernikem a ruckama. Jenom by me zajimalo zda jde sehnat nerez pouzdro jinde nez u Eltonu?

Odkaz ke komentáři

Zdar mam jedny origo ale na bezny noseni ma kalibr 68 s leteckym cifernikem a ruckama. Jenom by me zajimalo zda jde sehnat nerez pouzdro jinde nez u Eltonu?

Myslim, ze neda. Ale zrovna eltonacky nerez pouzdro na PS2 s 68 je celkem levna zalezitost. Jedinou nevyhodu bych videl v cekaci lhute. Takze obrnit trpelivosti a poslat do Noveho Mesta.

EDIT: Otazka je, co ti reknou na renovaci, pri ktere by vznikla skladacka stylu 68+letecky ciselnik.

Upraveno uživatelem skalis
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
CO říkáte na tyto http://www.aukro.cz/item648386409_letecke_..._automatic.html myslíte, že jsou originál, chci si jedny pořídit...

Tak přesně ty jsem koupil - byly tam snad 3x bez nabídky a už je mám doma. Jdou a jdou přesně (tedy za ty dva dny) zítra je nesu k hodináři, prohlídnout a tak. Zvláštní je , že když je překlopím něco v nich hrkne - jakoby celý strojek (vidět to ale není) , ale jdou dobře... No dám vědět zda jsem nenaletěl. Jo a kdyby někdo věděl o slušné lunetě...Tahle je po smrti.

Odkaz ke komentáři

Tak přesně ty jsem koupil - byly tam snad 3x bez nabídky a už je mám doma. Jdou a jdou přesně (tedy za ty dva dny) zítra je nesu k hodináři, prohlídnout a tak. Zvláštní je , že když je překlopím něco v nich hrkne - jakoby celý strojek (vidět to ale není) , ale jdou dobře... No dám vědět zda jsem nenaletěl. Jo a kdyby někdo věděl o slušné lunetě...Tahle je po smrti.

kdybys na leto chtel gumovy remen na ty pilotky, tak mrkni sem http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry287276

vybrali jsme s kompasem, bez a Kamil koupil jeste jedny s vetsim kompasem. jeste nejaky ma.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...