boban Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Když já jsem cíťa. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Ja to vidim trosku podobne. Suby maji proste statut. Slouzi jako benchmark. Stejne jako Octavia nebo iPhone. Marketing na tom ma asi nejvetsi podil. Takze Suby se budou kupovat furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 (upraveno) Octavia/Golf v Evrope. Vzdyt cokoliv vyjde v nizsi stredni tak to s tim hned srovnavaj Edit: A Cesi jsou do oktavky jak zblazneni... Upraveno 29. března 2017 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RocketRaccoon Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 @wizard-ov Myslel jsem neco na zpusob DeepSea.. Cerna luneta a modry dial. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 @wizard-ov Myslel jsem neco na zpusob DeepSea.. Cerna luneta a modry dial. To staci kdyz si koupis dvoje a prehodis, no ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 No Arnošte - dvě lunety, jeden dial- ještě vyděláš ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Ja Ti nevim. Suby mi přijdou jako zlato, budou se dobre prodávat vzdycky, jistá kvalita, krása i investice. Ale kdyz se dívám na ty BB Steels, přijdou víc free, i tim, ze to není Rolex. Tudory si podle mne nekoupí stejná skupina lidi, jako Rolex, nemyslím tim z duvodu ceny (to samozřejmě taky), ale toho, jaké emoce vyvolávají na prvni pohled. Nemam ani jeden brand, takze se do me určitě hned někdo pustí :-) ale napisu jen, ze ve mne Tudory vyvolávají větší a silnější pocit svobody nez Rolex. Rolex mozna jakoby zavazuje? Neumím říct čím a jak, ale jako bys patřil do klubu. A mozna prave proto do nej chce patřit spousta různých typu lidi. Proto si myslim, ze se Suby jsou nesmrtelný ve srovnání s jakoukoli konkurenci bez ohledu na sizing.Velice vystizne! je to o emocich a pocitech, nenapsal bych to lip. Pro me Rolex = kufrik lyze a odpovednost; Tudor = bagl snowboard a marihuana ani jedno neodsuzuju preferuju Tudor;) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Myslím, že výstižnější jsi právě teď Ty. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 31. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Moretti dobrá volba a ještě k tomu s Tudorem Velice vystizne! je to o emocich a pocitech, nenapsal bych to lip. Pro me Rolex = kufrik lyze a odpovednost; Tudor = bagl snowboard a marihuana ani jedno neodsuzuju preferuju Tudor;)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 per esperti Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Je to cele OT ale uz koncim Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se