Návštěvník Mitak Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Odesláno 25. března 2017 To asi proto, aby natahovací oska byla s korunkou pevnějc spojená?
RocketRaccoon Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Odesláno 26. března 2017 Ze vsech novinek u me zatim vede BB s ocelovou lunetou a datumovkou. Uvidime jak budou pusobit nazivo. Chrono celkove nic moc. BB 36 vs. 41 pro me jednoznacne 36.. Tajne jsem doufal, ze bude nejaky update Pelagosu, treba s GMT nebo jenom s modrym dialem.. nebo nejaka uplna novinka. Snad priste.
wizard-ov Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 Však Pelagosy jsou s modrým dialem ne?
t.p Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 (upraveno) nic Upraveno 28. března 2017 uživatelem t.p
boban Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Popojedem.. :-)tapatalk_1490166223638.jpegtapatalk_1490166255238.jpegTak to je nádhera. Na tahu fantazie. Říkám si, jak by asi vypadaly s červenými čísly (datumovka).
AndyAaron Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Popojedem.. :-) tapatalk_1490166223638.jpeg tapatalk_1490166255238.jpegMne se teda tohle taky dost libi. Jaka je velikost? Standardnich 41mm nebo je nadeje, ze je treba udelali 38-39mm?
boban Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 To jsou fakt tak pěkný hodinky.. Jak si myslim, ze pro me by byl završením snah Submariner, TOHLE nad nim v mých očích vítězi. Ale budu dal naslouchat tlukotu sveho srdce.. :-) Treba zase zpomalí (jak uz se mi parkrat stalo). :-) Aarone - 41 moc velký?
AndyAaron Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Jj, moc velky. Zkousel jsem klasicke BB a l2l byla hodne na hrane, tak, ze vim, ze bych je casem dal pryc. Jsem zvykly na pohodli 34-40mm hodinek s l2l maximalne 50mm, radsi min. Treba mam 42mm doxy, ale l2l je lehce pres 44mm, takze i tak jsou krasne pohodlne.
boban Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Jasny. Zkusim vyrazit na průzkum, dat je na ruku a poreferovat. Kdyz me nechaj udělat fotku, dam ji sem. Nemam velkou ruku, spis kostnatou, tak treba to neco napoví nejen mne.
AndyAaron Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Takto vypadaji na moji 16,5cm ruce
neumann Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 To jsou fakt tak pěkný hodinky.. Jak si myslim, ze pro me by byl završením snah Submariner, TOHLE nad nim v mých očích vítězi. Ale budu dal naslouchat tlukotu sveho srdce.. :-) Treba zase zpomalí (jak uz se mi parkrat stalo). :-) Aarone - 41 moc velký?To je prave ono kdyby TOTO udelali < 40 vazne by ohrozili suby takze k tomu zrejme nikdy nedojde a souhlas vypadaj pekelne dobre Sent from my iPhone using Tapatalk
AndyAaron Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 @boban Jakmile si zvyknes na male hodinky, tak uz vetsi nechces. Nerikam, ze to nebylo cajk, ale nebylo Suby jsou 40mm. Udelat je 38mm, tak maji suby furt prostor, ale asi by to klientelu ubralo, to jo.
neumann Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 U BlackBayů je blbé to, že když má člověk jedny, tak už nemá moc chuť si přikupovat další. Nebo vy máte chuť mít jich doma více (různých) kusů? Se Subama to je přecejen lákavější představa mít doma zároveň NoDaty, Date vintage plecháče, Bicolory nebo Fullgold s modrým cifrem, Hulky,... Proto mě ty jejich nynější novinky nechávají chladným a ocenil bych komplet novou řadu. Myslel jsem, že BlackBaye už loni vyždímali dost, ale očividně je to jen tak nepustí...To je zajimava uvaha BB jsou proti SUBum defakto novinka ne...a ty uz taky zdimaj radku let, nevidim v tom rozdil. Jedine snad ze v pripade chuti na ruznobarevne suby aby se clovek nejdriv propadnul do nechutneho bohatstvi Sent from my iPhone using Tapatalk
boban Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 @boban Jakmile si zvyknes na male hodinky, tak uz vetsi nechces. Nerikam, ze to nebylo cajk, ale nebylo Suby jsou 40mm. Udelat je 38mm, tak maji suby furt prostor, ale asi by to klientelu ubralo, to jo.Rozumím. Mam vsechno ve 42 vcetne a vice, takz nemam (zatím) srovnání. Ale trochu se bojím ze jednou prijde. Inshallah. :-)
boban Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 To je prave ono kdyby TOTO udelali < 40 vazne by ohrozili suby takze k tomu zrejme nikdy nedojde a souhlas vypadaj pekelne dobreSent from my iPhone using TapatalkJa Ti nevim. Suby mi přijdou jako zlato, budou se dobre prodávat vzdycky, jistá kvalita, krása i investice. Ale kdyz se dívám na ty BB Steels, přijdou víc free, i tim, ze to není Rolex. Tudory si podle mne nekoupí stejná skupina lidi, jako Rolex, nemyslím tim z duvodu ceny (to samozřejmě taky), ale toho, jaké emoce vyvolávají na prvni pohled. Nemam ani jeden brand, takze se do me určitě hned někdo pustí :-) ale napisu jen, ze ve mne Tudory vyvolávají větší a silnější pocit svobody nez Rolex. Rolex mozna jakoby zavazuje? Neumím říct čím a jak, ale jako bys patřil do klubu. A mozna prave proto do nej chce patřit spousta různých typu lidi. Proto si myslim, ze se Suby jsou nesmrtelný ve srovnání s jakoukoli konkurenci bez ohledu na sizing.
wizard-ov Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Nesmíš to tak prožívat ;o) Je to jen kus kovu, pár koleček a spousta marketingu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se