Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všem,

včera mě při večerních toulkách Berlínem dva obohacovači okradli o moje Omegy (ref. 21230362001002). Trošku si dělám iluze že je třeba časem objevím v zastavárně nebo na netu a koupím si je zpět (logiku toho pls neřešte, mám k nim prostě vztah).

Moje dotazy :

Časem hledání vzdám a kromě vzpomínek a poučení mi zustane kompletní balení, včetně dílů tahu, karet, manuálu atd. Nechci podporovat černý trh ale skladovat to také nehodlám, vše se pokusím prodat jen nevím co s kartami, ty asi pro nikoho jiného než padělače a zloděje smysl nemají že ? Navíc můj šéf objevil a koupil své ukradené hodinky po osmi letech takže karty asi raději zůstanou doma, ale pls díky za názor.

Pokud jste někdy někdo pátral po ukradených hodinkách předem díky za rady. Na závěr pro trochu nostalgie připojuji foto :)

Díky

Brůna

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

S kartama zajdi k AD, dají hodinky do databáze a když s nima někdo přijde na servis, tak je zadrží.

A jen ze zvědavosti, byli ti obohacovači z Afriky?

Odesláno

S kartama zajdi k AD, dají hodinky do databáze a když s nima někdo přijde na servis, tak je zadrží.

OK díky za radu. Mohli být, že byli to na 100 % samozřejmě tvrdit nemohu.

Odesláno

Pátral jsem po otcových ztracených hodinkách. Po dobu asi tří měsíců jsem denně procházel weby jako aukro, bazoš a sbazar, ale bezvýsledně. V okolí ztráty otec rozvěsil letáky a obešel zastavárny. Nahlásil ztrátu výrobci (Nomos - myslím, že AD stejně posílají hodinky do Německa) a už jen doufáme, že je nejpozději za pár let někdo nechá servisovat...

Odesláno (upraveno)

Strasny, opravdu strasny. Ale jak jsem pochopil, zustal si celej a zdravej a to je ultimatne to nejdulezitejsi. Hodinky si poridis novy.

Edit - a urcite nahlas vyrobni cislo atd. u ADcka v CZ a Nemecku.

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Takže to nebyli typičtí Němci, jako zde na obrázku?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

To jen pro odlehčení v těžké chvíli, hlavně že nedošlo k újmě na zdraví či dokonce životě a přeju aby se jednou našly, i když šance je bohužel asi malá:-(

Odesláno

To je zasr.. smola ale jak píše wizard-ov, nahlásiť databázu tvoria iba poškodený 

To chce asi protokol z (Volks)Polizei.

Odesláno

Treba podat trestne oznamenie. Nejaky servis nema pravo ti nieco zadrziavat a vacsina ani ziadnu databazu nevedie. Hodinky musia byt predmet trestneho konania. 

Odesláno

Treba podat trestne oznamenie. Nejaky servis nema pravo ti nieco zadrziavat a vacsina ani ziadnu databazu nevedie. Hodinky musia byt predmet trestneho konania. 

Asi by sis o tom měl něco přečíst a zjistit ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...