Jiribartl Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Pánové, dovolte mi , abych vám trochu volnou formou představil mé čtyři nové kousky, pořízené během posledních necelých dvou měsíců. Jedná se vesměs o stejný typ hodinek, neboť usedlejší kousky mi příliš nejdou k pleti a neumím je nosit. A tak mi dovolte představit svoji námořní jednotku: I. Velitel SEAL Team11 SEIKO Astron Jediné hodinky z této sestavy, které nemám nově, ale cca deset měsíců. V jednotce zařazeny prosvoji universálnost, GPS, luxusně zpracované pouzdro a ještě lépe ciferník. Stovková vodotěsnost umožňuje univerzální použitelnost. Původně na Seiko gumě se signovanou ocelovou sponou a přezkou, která pro každodenní nošení nahražena vodotěsným HIRSCHem. II. Zástupce velitele Casio G-Shock GWN 1000H-9A ABC hodinky s příjemnou váhou v letní barvě s 200 WR III. Velitel družstva Steinhart OCEAN Forty-Four GMT BLUE-RED Notoricky známé štajny v rozměru 44 s keramickou lunetou a solidním tahem, opatřené ETou 2893-2 s GMT ručkou. Hodinky zabíhám a těší mě dosud naměřená přesnost cca 2s/24 hodin. IV. Jednotka SEIKO SRP641 Protože jsem potřeboval něco obyčejnějšího, pořídil jsem si tato Seika. Původně na gumě, vlastně Seiko plastu, který mi nikdy nepřirostl k srdci, a tak přesazené na vodotěsný řemen ZRC. Strojek 4R36 s hackingem, po doladění a vhodné poloze chodí do 2-4 s/24 hodin. Myslím, že další info netřeba. V. Jednotka Citizeny JP2000 Skutečný dělník. Hodinky z řady Promaster působí poměrně malým dojmem, zřejmě díky úzké lunetě, která umožňuje poměrně velký průměr ciferníku. Hodinky mají indikátor hloubky. Velice pohodlně se nosí. Poslední obrázek srovnává svítivost Seika a Citizenů. Každé hodinky mají jinou barvu indexů. Zelená barva indexů u Citizenů je znát i přes den, no které hodinky svítí déle se přiznám, jsem nesledoval. Děkuji za pozornost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Jirko, paradni fotky. Hezky jsi to predstavil.
Jiribartl Odesláno 28. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Sice až napodruhé, nějak jsem to sem nemohl narvat. Díky
spineshank Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Pěkně sepsáno a pěkné fotečky, gratulace.
tano Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Vyborna sestava a libi se mi pojeti textu.
Jsilver Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 Moc pekn fotecky i hodinky, vybral bych si
AndyAaron Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2017 Z nadpisu jsem cekal nejake vojenske specialy a ty na nas takhle ale dobre Libi se mi ty citizenky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se