Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pred nejakym casem jsem tu z toho vystoupil ale stejne to se zajmem sleduji. Co je elton zac se ?suska? uz nejaky cas ale toto je tedy sila. Seniore nenech si zkazit naladu a narozeniny. Byla by skoda kvuli particce amateru z novyho mesta zavrhnout vsechno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Ach jo. Za takovou palbu si je dovolit nemůžu. Takže pokud "Prim Sniper" bude pokračovat u Valjouxe a spol, jsem rozhodně pro. Pokud zůstane hlavní náplň této akce: Bronzové pouzdro, Day-date v češtině, luminiscenční ciferník.

Odesláno

Gratulace Jirkovi !!

Mne překvapuje ta serioznost eltonu. Čekal jsem, že si to napřed nechají zadat a až pak zvednou cenu .......

Pokračuji bez eltonu. Má to tu výhodu, že můžeme v pohodě vespolek začít vymýšlet název. Třeba DEprimOVANÝ sport.

Odesláno

Po mých letošních a loňských velmi špatných zkušenostech s renovacemi hodinek v Eltonu (jednostranné prodloužení lhůty provedení na dvojnásobek oproti původní dohodě, velmi nekvalitní práce, problémy s uznáváním a vyřizováním vícenásobných reklamací), jsem zásadně pro soukromou akci mimo Elton.

Odesláno

Vidím, že to bude cesta a dost mě mrzí, že jsem neotočil kormidlem o rok dřív. Už dlouho jsem si tuhle myšlenku dusil uvnitř a poté co prošla ven cítím fakt úlevu. Tak tedy půjdeme tímto směrem.

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Já se připojuji k tomu pokračovat s novým tvůrčím týmem. Nemám ani žádný problém s jiným názvem hodinek :).

Upraveno uživatelem Dzos
Odesláno
  V 29. 9. 2019 v 16:59, straspol napsal:

Pánové Dorian i Valjoux jsou  ochotni do toho jít. Čím dál tím víc se mi ta myšlenka líbí. 

+1 plně podporuju tuhle myšlenku... 34 za Elton je nesmysl..

Odesláno (upraveno)
  V 30. 9. 2019 v 8:14, Funthom95 napsal:

+1 plně podporuju tuhle myšlenku... 34 za Elton je nesmysl..

jako proč to rovnou nezakulatili na pade?  :D :D :D

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno

Od Eltonu ani prd.... :frusty:  Pokud se toho chopí místní mistři tak jsem asi pro...

Bude změna tvaru pouzdra? Netuším do jaké míry bychom se pak dostávali do kolize s Eltonem a jejich právu k PS2 pouzdru, pokud nějaké mají? :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...