Sphinxx Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2017 Také chválím super videa i fotky. Osobně si myslím, že by spousta lidí ocenila i SVK verzi. Jinak se mi to líbí, super!
Spartan.Ex Odesláno 14. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2017 Ďakujem pekne, teším sa, že vám to páči, slovenské verzie budú, chystám (česko)slovenský kanál o hodinkách, vzhľadom na časovú náročnosť neviem presne povedať kedy, ale bude to v dohľadnej dobe.
Sphinxx Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2017 Tak to je super zpráva, myslím, že něco takového tady chybělo. Hodně zdaru.
Spartan.Ex Odesláno 15. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 Tak som si povedal, že nie je na čo čakať a dnes som spustil československý kanál o hodinkách, s príznačným názvom HodinkyNa moje prekvapenie som nenašiel iný český alebo slovenský kanál s týmto zameraním, takže je možné, že je to prvý kanál takéhoto druhu (možno som len zle hľadal)Prvé video je slovenská verzia videa Rolex Submariner 16610 LV "Kermit" dúfam, že sa bude páčiť
Spartan.Ex Odesláno 17. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2017 Spravil som krátku upútavku k slovenskému kanálu: Nejaké fotky na dnes:
Spartan.Ex Odesláno 20. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 (upraveno) Spravil som slovenskú verziu videa o Biatec hodinkách:https://www.youtube.com/watch?v=2fPWEPZ656Q Volantový špeciál: Upraveno 20. dubna 2017 uživatelem Spartan.Ex
MíraMíra Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Super! SK kanál tu myslím taky dost lidí ocení. Díky
Ondrej71 Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Tohle vlákno jsem nějak přehlédl, a to byla chyba. Pěkné fotky a videorecenze, těším se na další příspěvky
Spartan.Ex Odesláno 21. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Nové video o mojich TAG Heuer Aquaracer WAY211A, v podstate update k úplne prvému videu o hodinkách, ktoré som spravil ešte minulý rok v lete s mobilom.
AKUC Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 dobrý nápad s tou slovenčinou, vďaka za recenzie a zvedavo budem sledovať aj naďalej
Spartan.Ex Odesláno 24. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Ďakujem, postupne bude aj tých slovenských videí viac. Dnes prinášam trochu iné video, je to porovnanie luminovy na všetkých hodinkách, ktoré som doteraz testoval, myslím, že výsledky sú veľmi zaujímavé. (Zatiaľ v angličtine)
Spartan.Ex Odesláno 28. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Nové video, myslím, že na zaujímavú tému, z mojich videí som s ním asi zatiaľ najviac spokojný. Veľka vďaka patrí lordsoftovi za zapožičanie Rolexov.
Harwey Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 pekna praca, gratulujem, len tak dalej.
lordsoft Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Rado sa stalo kolega, ako vzdy SPICA robota!
Spartan.Ex Odesláno 28. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 (upraveno) Ďakujem pekne, teším sa, že sa vám to páči. Nabudúce sa môžete tešiť na:Znova lordsoftove, záhadným spôsobom som stratil väčšinu fotografií, ale mám kopec záberov, tak to nejako dám dokopy.A ešte nejaké OT:Výhľad z okna:Jedna z autosalónu: Upraveno 28. dubna 2017 uživatelem Spartan.Ex
Bells Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 Pěkné to máš a na kvalitě taky rozhodně nepolevuješ, ba naopak. Chodím sem moc rád a myslím, že budu i nadále. Btw: řekl bych, že sedláme stejný povoz
Spartan.Ex Odesláno 30. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Ďakujem,myslím, že áno, povoz je stejný. Seat Leon FR 1.8 TSI DSG7V týchto dňoch testujem Panasonic 7-14mm objektív, ktorý mi prišiel v piatok, myslel som si, že na hodinky to nevyužijem, ale dajú sa s tým robiť zaujímavé wristshoty: Včera som si bol pozrieť Rolex Datejust 41, zatiaľ len two-tone, sú to veľmi pekné hodinky, okrem absencie AR im z môjho pohľadu nič nechýba, ale nepresvedčili ma až natoľko, aby som za oceľovú verziu zaplatil toľko peňazí. Namiesto toho, zrejme zoberiem toto:Verzia II napravila všetko, čo sa mi nepáčilo na pôvodnej verzii, teda lunetu, ktorá je teraz keramická, dátum je na 6:00 aj v 42mm verzii a je tam vynikajúci Tudor stroj, čo je v podstate rovnaká technika ako v tých Datejust 41. A cena mi na rozdiel od Rolexu príde viac ako oprávnená.
Bells Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Ďakujem,myslím, že áno, povoz je stejný. Seat Leon FR 1.8 TSI DSG7 Jako přes kopírák stejná barva, stejná kola, jen tu 1.8 můžu závidět a ještě je rozdíl v DSG, ale tu bych ani nechtěl, já jsem na klasiku manuál, každopádně krasavec pane.
Spartan.Ex Odesláno 5. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2017 (upraveno) Hlásim sa s novým videom, tento krát je to recenzia lordsoftových Tisellov: Pre tých, ktorým sa páči moja produkcia dávam na známosť, že som si založil instagram, kde budem dávať hodinkové aj nehodinkové fotografie, môj instagram je: william_svrcek Upraveno 5. května 2017 uživatelem Spartan.Ex
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se