lukassob Odesláno 5. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2024 Dnes se dobily. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 18. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2024 Kdyby někdo chtěl černé na tahu s 8204 uvnitř tak na Timestore jsou ještě jedny. Dnes mi přišly, stroj s hackingem příjemně překvapil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 22. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2024 Dnes se mi vrátily z reklamace Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 před 14 hodinami, Kalisport napsal: Dnes se mi vrátily z reklamace Co jim bylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 Hele strašně se zamlžovvaly ( kondenzace). A ještě měly z vnitřní strany sklíčka podél číselníku od 8 po 3 nějaký zelený flek co bylo vidět jen na slunci. Vypadalo to takhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Reklamace na timestoru neuznaná, ale prý v rámci dobrých vztahů se zákazníkem mi je aspoň vyčistily a provedli test vodotěsnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 Tak uvidíš, jestli to teď bude lepší a bez zamlžování. Dík za informaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 Je tu kopec krásnych hodín , aj mňa zlákali a ľade FUGU , žiaľ len ecod na automat mi trochu vadí mala presnosť , a krátka pružina , mám 4 automaty - TagH , Mon BL. Meškajú -20 sec denne a potom mám Seiko 5 a Ingersol tieto idú dopredu 30 až 40 sec, proste automat !! a páči sa mi aj vodotesnost Citizen Promaster 20 at aj do mora !za tu cenu uzastne ….. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 Tak to máš celkem peška, mě všechny levnější chodí mnohem líp, nejhůř +15 denně u kusů co mám od nového, akorát samuraje šly -20, tak jsem je nechal za 300 zregulovat a dělají do +5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 28. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2024 Moje tooly na každý deň Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý vlk Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 21. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2024 do práce, na dovolenku aj doma do bazéna…proste hodinky na každý deň Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý vlk Odesláno 24. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 20. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2024 po dlhej dobe na ruke Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lindys Odesláno 20. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2024 Když byly dobrý pro italský mariňáky, určitě zvládnou i pískovnu se mnou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 25. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Je reálný ještě někde sehnat černý na tahu? Já ty svoje pustil a teď mi chybí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna před 11 minutami, Kalisport napsal: Je reálný ještě někde sehnat černý na tahu? Já ty svoje pustil a teď mi chybí . https://www.chrono24.sk/citizen/citizen-citizen-mens-ny0040-50e-promaster-auto--id15358345.htm?searchHash=57017011_v7U2Bl&pos=54 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Já úplně zapomněl na to Chrono...dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna A vime co stoji naramek jako takovej? Popr. adekvatni nahrada? Treba i alibaba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Originál stojí nesmysl. Nevím přesně ale nějak kolem 2.600,-. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se