Přejít na obsah

Citizen Promaster NY0040

Opiss

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 504
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

parashock, nivachoc, nejznamejsi asi incablock, KIF, etashock, paraflex

vsechno jsou to systemy pruzneho ulozeni kamenu u setrvacky, obecne to zabranuje tomu, aby se ti pri nejakem narazu ulomily cepy na hrideli setrvacky, ktere jsou extremne tenke.

Upraveno uživatelem Robero79
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No uvidime uvidime. Stale cekam na SKX.

U citizenek me trosku odrazuje ten neprimy pohon sekundive rucicky (opravdu to obcasne pribrzdeni vypada blbe) ale zase me bavi kladne hodnoceni presnosti kalibru, ktery se udajne temer beze zmeny vyrabi od 50.-60. let. Kdyby byl spatny, tak se asi tak dlouho na trhu neudrzi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Ahoj, ku mne sa nedavno dostali Citizen Fugu (maju rovnaky case ako ny0040) a musim povedat, ze posobia ovela mensim dojmom, ako v skutocnosti su. Najlepsie ale spravis, ak si nejake vyskusas nazivo...

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Zdravím,před nedávnem jsem pořídil nové Seika pětky a no jak to tak bývá mé srdce zatoužilo i po nějaké potápěčské klasice tím že jsem pořídil ty pětky tak už nemám nějak chuť jít do Skx a hlavně tyto citizeny jsou stále v prodeji. Co mě však zajímá ze všeho nejvíc je jak bude vypadat balení těchto hodinek viděl jsem na netu krabičku s origo ocelovým tahem a byl tam i gumový potápěčský opravdu se to tak prodává? A pokud by se našla nějaká dobrá duše co by se těchto citizenu chtěla zbavit sem snimi

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...