accutron Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 Jedny jsem dal včera na Aukro, tak se na ně koukni, jestli chceš:-) pod jakým názvem jsou nabízeny na Aukru ?
PepaSFI Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 Myslíš tyhle? No, s tou vodotěsností Tě musím zklamat, protože jako kluk jsem je dokonale otestoval a okamžitě do nich nateklo:-) Hodně dlouho jsem je sháněl, protože tenkrát jsem je měl ještě ke Své smůle jen půjčené....... no a podařilo se mi je po dlouhých letech sehnat, ale už jen ve velmi žalostném stavu. Když se tam podaří "usadit" baterie, tak ale dokonce i jdou ne ne vypadaly jinak a neměly vůbec žádná tlačítka, jen tři píchací nařizovací zvlášť na hodiny, minuty a sekundy. Nic jiného to neukazovalo. Vypadaly ještě masivněji.
docent_tecka Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 (upraveno) ne ne vypadaly jinak a neměly vůbec žádná tlačítka, jen tři píchací nařizovací zvlášť na hodiny, minuty a sekundy. Nic jiného to neukazovalo. Vypadaly ještě masivněji. ...jsou to ony? .... akorat nemuzu prijit na co je ten prvni knoflik (jeden nastavuje hodiny, druhy minuty a treti nic ) Upraveno 30. ledna 2008 uživatelem docent_tecka
body3 Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 ...jsou to ony? .... akorat nemuzu prijit na co je ten prvni knoflik (jeden nastavuje hodiny, druhy minuty a treti nic ) Ten třetí by měl nastavovat vteřiny. Ale pokud nedělá nic, tak je to velitel vozu )
PepaSFI Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 ...jsou to ony? .... akorat nemuzu prijit na co je ten prvni knoflik (jeden nastavuje hodiny, druhy minuty a treti nic ) ty funkce si už moc nepamatuju,taky je to cca 25 let, bylo nám tenkrát asi 12-13 let. Je to klidně možný že to je stejný stroj ale pořád mám takový matný pocit že měly šestimístný displej i se sekundama. Každopádně plášť byl jiný.Sklo nebylo takový okýnko z ponorky ale ovál a nečouhaly z něj nožičky upevnění tahu bylo pod okrajem pouzdra tak jako to má třeba Prim sport II
docent_tecka Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Ten třetí by měl nastavovat vteřiny. Ale pokud nedělá nic, tak je to velitel vozu ) to by odpovidalo.... ukazuje to totiz jen hodiny a minuty uvazoval jsem, ze by to mohlo byt svetylko, ale kdyz to nema knofliky ale jen takove ty zapustene cudliky, tak to by asi nebylo ono - nebo se k tomu seriove davalo kruzitko? na druhou stranu to ma strasne velky baterky ... jinak mi bylo receno, ze to je nejaky z prvnich typu strojku, ktery se da nastavovat tak, aby sly presne
body3 Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Já měl kdysi elektronika I, mělo to tři zapuštěné čudlíky na nastavení hodin, minut a vteřin a dva normální čudlíky, jeden na světlo a druhý přepínal mezi hodiny, minuty a jenom vteřiny. Úžasně těžký a velký, byly na dvě baterky, ale šli perfektně přesně. A vodotěsné byly do 100 metrů. Škoda, že nepřežily nástup horských kol Ruka se zhojila, hodinky už nééé
gl1200 Odesláno 31. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 pod jakým názvem jsou nabízeny na Aukru ? NEPOUŹITÉ ruské LCD hodinky z r.1986 - RARITA! Číslo aukce 304151729
gl1200 Odesláno 31. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Koukněte na tyhle, jsou to nejpřesnější digitálky, jaké jsem kdy měl. Odchylka se dá seřizovat digitálně v rozmezí od -6,3s/den do +6,3s/den. Je fakt, že zpracování pouzdra se v Minsku zas moc nepodařilo, ale modul je bezkonkurenční.
docent_tecka Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Odesláno 3. února 2008 ...jedna damska verze digitalek ELEKTRONIKA
gl1200 Odesláno 4. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2008 ...jedna damska verze digitalek ELEKTRONIKA Nevíš číslo aukce na ty ruský digi? Nemůžu to tam najít:-(
docent_tecka Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 Nevíš číslo aukce na ty ruský digi? Nemůžu to tam najít:-( staci napsat "digitalky" a vyjedou ti vsechny digitalky na aukru...
gl1200 Odesláno 4. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2008 staci napsat "digitalky" a vyjedou ti vsechny digitalky na aukru... Jo... to mně nenapadlo:-) Kouknu tam.
gl1200 Odesláno 4. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2008 No jasně, zúčastním se asi, dík za info:-)
docent_tecka Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Odesláno 12. února 2008 (upraveno) na netu jsem nasel jeste dalsi barevnou kombinaci panskych digi ELEKTRONIKA... pro srovnani tedy cervene a modre Upraveno 12. února 2008 uživatelem docent_tecka
gl1200 Odesláno 13. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2008 na netu jsem nasel jeste dalsi barevnou kombinaci panskych digi ELEKTRONIKA... pro srovnani tedy cervene a modre Dělaly se ještě i modré, mně stačí (tedy zatím) od každého typu jedny. No každopádně koukni se sem: http://cgi.ebay.com/ELEKTRONIKA-5-vintage-...1QQcmdZViewItem přemýšlím, že se aukce zúčastním, tyhle ještě nemám, špatně se shánějí, tak jsem zvědav za kolik nakonec půjdou.
filo-boxer Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Odesláno 6. října 2008 (upraveno) Mel bych dotaz na vsechny fanousky digitalnich Prim a ruskych Elektronika 5: jaky typ baterie se v hodinkach puvodne pouzival / pouziva? Myslim napr: Varta 296A. Mam totiz takovy problem: kdyz zapnu osvetleni, zmizi z displeje cisla. Kdyz tlacitko osvetleni pustim, cas se zase objevi. Baterka je skoro nova, ale asi ne ta spravna. Upraveno 6. října 2008 uživatelem filo-boxer
Ivan Lelák Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 Ježíši to je nostalgie, kdysi jsem dámský Elektroniky koupil manželce...:-)) Kde je oběma konec...
IvoC Odesláno 10. října 2008 Nahlásit Odesláno 10. října 2008 Ježíši to je nostalgie, kdysi jsem dámský Elektroniky koupil manželce...:-)) Kde je oběma konec...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se