uff Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 Nevite prosim jak opravit tah, viz priloha? Byl jsem s tim dvakrat u hodinare a neco tam rostoval, ale spona se pri napnuti tahu uvolni. Origo ML asi nedava smysl, tak prosim o radu co s tim. Da se nekde koupit ta spona? Popravde ani nevim, jak se presne tomu "motylku" rika, idealne anglicky, zkusil bych ebay. Predpokladam, ze staci koupit spona vymenim jen tento dil. Predem diky pomoc. Jsem tu sice uz pekne dlouho, ale nic takoveho jsem nikdy neresil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 Mohu ti poradit akorát s tou angličtinou, Butterfly buckle. Jinak motýlkovku mám na něčem taky, ale nerozbila se mi zatím.
Radimk Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 Předpokládám, že jsou ochozené ozuby, nebo vychozené záchyty. Musel by jsi koupit stejnou sponu velikostně, aby šly ozuby vyměnit, a pokud je ochozená drážka, tak je to stejně na prd. Že by se někdo rýpal s navařováním a vybrušováním asi nepředpokládám.Nová ML je jistota.
uff Odesláno 20. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 super, Frostie. Moc diky, je toho plny ebay: http://www.ebay.com/itm/Stainless-Steel-Butterfly-Deployment-Watch-Band-Buckle-Clasp-/361364248339?var=&hash=item5422fcd713:m:mwoj6zmBlH_sAXCIvTltpLA tohle bude asi megashit, ale maji zase hodne rozmeru. Az budu mit vic casu, tak najdu neco kvalitnejsiho.
Frostie Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 super, Frostie. Moc diky, je toho plny ebay: http://www.ebay.com/itm/Stainless-Steel-Butterfly-Deployment-Watch-Band-Buckle-Clasp-/361364248339?var=&hash=item5422fcd713:m:mwoj6zmBlH_sAXCIvTltpLA tohle bude asi megashit, ale maji zase hodne rozmeru. Az budu mit vic casu, tak najdu neco kvalitnejsiho.To jsem rád, akorát si opravdu dej práci a trochu zalov po něčem malinko hodnotnějším. Jinak hodně štěstí
valjoux Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Ebay plná je, ale je potřeba pohlídat rozměry
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se