Jumbo Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 před 17 hodinami, Dawe Patek napsal: Kdybys někdy zvažoval prodej, dej vědět Ty hodinky nejsou moje, někomu jsem odpovídal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawe Patek Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Škoda, se mi to nějak divně zobrazilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viabada Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Ceny IWC v poslední době podezřele rostou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března V 5. 11. 2022 v 19:57, financ napsal: Nee, ale maj mě tam rádi. Zaměstnanecký hodinky jsou se jménem obdarovaného na dýnku. Je par kousku bez jména Ak ťa tam majú radi, nevedel by si mi u nich ešte zohnať nové ingy IW357001? Bol by som ti vďačný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kikapu Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června Ahoj, tak se taky přidám s hodinkami s příběhem - hodinky koupila babička svému nastávajícímu jako svatební dar snad v roce 1937... Jak se tady řešil nákup drahých hodinek dítěti, tak tady to sice nebylo přímo pro něj, ale můj táta tyto zlaté cibule nosil z plezíru, když chodil na průmku (padesátá léta). Hodinky jsou pořád funkční a pro mne mají cenu vzpomínek - dědu jsem nikdy nepoznal, jenom z vyprávění, zemřel mladý a babičku jsem měl velmi rád, táta ještě žije a já se až stydím, že z celé rodiny jsem je podědil právě já. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června Gratuluji k perfektním cibulím. Náležitě o ně pečuj a až přijde čas tak předej další/mu v řadě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kikapu Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června Děkuji. Syna mám jediného a vzhledem k tomu, že toto je pánská záležitost, tak dcery utřou. Je mu 14, tak si ještě počká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června Tak, a mám dvoje šestnáctky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června To je tak, když je někdo líný střídat řemeny Nebo jak se toto přihodí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června No potřeboval jsem k nim tah, a jelikož je téměř nesehnatelnej, a když už, tak za raketu, bylo jednodušší koupit rovnou hodinky na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června Před hodinou, Horhe napsal: Tak, a mám dvoje šestnáctky Krásná práce, schvaluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 22. června Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června před 21 hodinami, Horhe napsal: No potřeboval jsem k nim tah, a jelikož je téměř nesehnatelnej, a když už, tak za raketu, bylo jednodušší koupit rovnou hodinky na tahu I takto lze vyřešit nedostatek tahu Nechtěl by jsi jedny vyměnit za XVI Spitfire? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. června Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června před 3 hodinami, Roland Sands napsal: I takto lze vyřešit nedostatek tahu Nechtěl by jsi jedny vyměnit za XVI Spitfire? Na ty volný už je pořadník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června V 22. 6. 2024 v 21:16, Horhe napsal: Na ty volný už je pořadník To už je jak u Rlx AD... “for display only” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se