IWCmann Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Přidávám pár foto mojí stáje Ingenieur IW3236Mark XV 3253GST Alarm 3537 titanDa Vinci cal. 423 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 IWCman: Mas kulervouci sbirku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Dík, mám ji rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 ..k Ingenieur 7DAYS odpočinkové Aquatimery chrono.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 ..a lepčí foto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 ..a lepčí foto.. Krásné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Krásné jsou, ale mám nějak prechronovano, tak asi půjdou do prodeje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 bedjo ty si fakt hovado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Konecne se muzu vetrit do tohohle famozniho vlakna. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Jo tyhle jsou mi povědomý Gratulace upřímná k nejlepším hodinkám co znám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Nosis je casteji na kovu, nebo na gume? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Nosis je casteji na kovu, nebo na gume? Přes léto na kaučuku, teď na tahu. Celkem tak půl na půl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokosik Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 Na niektorych modeloch sa mi rucicky prilis nepacia - hranate, obdlznikove, skoro rovnako dlhe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amateur Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 Tak hlásím přírustek, inženýr 3227 na tahu. Původně jsme měl zálusk ma Mission earth,a le i tahle jsou na mě na tahu doscela dost.. mám z nich radost.. V tádnu k nim dorazí řemen, tak se těším.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 toz to gratuluju, ja mam aktualne dvoje akvatajmry.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2012 Přes Vánoce jsem taky, tak jako amateur, posílil o inženýry 3227 na oceli. Na dva týdny jsem dokonce přestal nosit JLC, ale už se to stabilizovalo. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ilario De Meo Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Pridavam jedny vintazni; po dlouhe dobe na ruce: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slevin Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Přátelé,měl bych takový dotaz. Na stránkách IWC píší diameter, je tím myšleno pouze pouzdro nebo i s korunkou. Mě totiž připadá na oblekovky děsně moc, když mají přes 41mm a to mají skoro všechny IWC... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slevin Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Přátelé,měl bych takový dotaz, na stránkách IWC píší datech o hodinkách DIAMETER, je tím myšleno pouzdro nebo pouzdro a korunka. Mě to totiž připadá, že oblekovky přes 40mm jsou příliš velké a to mají od IWC skoro všechny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Přátelé, měl bych takový dotaz, na stránkách IWC píší datech o hodinkách DIAMETER, je tím myšleno pouzdro nebo pouzdro a korunka. Mě to totiž připadá, že oblekovky přes 40mm jsou příliš velké a to mají od IWC skoro všechny... bez korunky. Už by někdo měl zakázat slovo oblekovk . K obleku se podle mě hodí skoro všechny kvalitní mechanické hodinky, když je majitel umí nosit. Není tomu dávno, co jsem viděl kluka v obleku, na ruce ploprof omegy na gumě a vypadalo to báječně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se