Přejít na obsah

Kdo všechno tu vlastní IWC a jaký?!?

rorda

Doporučené příspěvky

su uplne SUPER! gratulujem :)

jedna otazka.. pocul som, ze tento perpetual kalendar je tak "zprevodovany" ze sa neda vratit spat datum.. tedy, ak nahodou prekliknes pri nastavovani jeden den, musis nechat vytiahnutu korunku a cakat do druheho dna, kym sa zrovnaju datumy.. lebo keby si chcel datum pretosim cez 31, preskocil by automaticky aj mesiac.. je to tak? v tom pripade si treba davat bacha na nastavovanie :) ked ti zastanu a rano ich v rychlosti budes chciet nastavit a zrazu klik a uz mas na datume "zajtrajsok" :)

Mas zcela pravdu.Stalo se mi to, avsak ne pretocenim. ale tim ze ukazovaly cas jak na foto,ale nevedel jsem .,resp. neuvedomil si jestli je a.m. nebo p.m., takze v poledne preskocilo na zitra. Presne jak rikas, vypnul jsem je a cekam na zitra, abych nastavil a mam tam a.m.. Nesmi se nastavovat perpetual mezi 20h-02h.Dik za upozorneni, iwc byly rychlejsi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kerob, jeste pls ta moonphase - taky full perpetual?

sorac, prehledl jsem tvuj druhy dotaz, ale chapes, ze dnes na to muzu mit pravo, jeste ted se mi tresou ruce. Ano, moonphase je full perpetual a v dokumentaci pisou, jestli jsem dobre pochopil a dobre pamatuju, chybu u moonphase 1 den za cca 580 let, dobry, ne? Ale moc jim neverim :smile_anim::smile_anim: a tak si pockam, jestli nekecaji......

Muzu poslat scan z dokumentace, jestli chces...

Odkaz ke komentáři

Velká gratulace. Jsou to jedny z nejlepších strojů na fóru, tak ať šlapou!

Ani vlastně nevím, jestli to není jediný věčný kalendář. Watchfan1 má ""JENOM"" anuální kalendář, ale věčný si nevybavím.

myslim ze jsem ho videl i u PP i mozna jinych, ale musi byt perpetual calendar, to uz maji ti kluci svejcarsky zmaknuty, slejzaj se stejne tam u nich v jednej hospode a v opilosti si to vykecaj, takze druhy den je po tajemstvi....

Odkaz ke komentáři

Netreba scan, dobry, ja jen, ze ladit mesicni fazi podle stolniho kalendare je opruz, tedy kdyz je to full, tak je to uplne v poradku :notworthy:

kdyz jsem je pretacel, tak preskakovalo datum a den v tydnu a na konci mesice preskocilo datum podle 30/31 a mesic a soucasne plynule se stale otacela moonphase

Odkaz ke komentáři

Naprostá nádhera, musím se přidat ke gratulacím, po dlouhíé době mi z hodinek spadla brada, peka!!! :speak_cool: Tenhle kousek si zaslouží extra vlákno v chlubírně a hlavně ve fotogalerii. Rozhodně bych si se zájmem přečetl i nějakou recenzi ;)

Odkaz ke komentáři

Naprostá nádhera, musím se přidat ke gratulacím, po dlouhíé době mi z hodinek spadla brada, peka!!! :speak_cool: Tenhle kousek si zaslouží extra vlákno v chlubírně a hlavně ve fotogalerii. Rozhodně bych si se zájmem přečetl i nějakou recenzi ;)

diky, az se z toho soku dostanu, urcite nafotim a pridam i z boku a tak jak je videt treba u profi i na iwc, fotit moc neumim.Ale jak se rika, cim hloupejsi sedlak, tim vetsi brambory.... ze?Budu prubezne informovat, jak se odchyluji a tak..

Upraveno uživatelem kerob
Odkaz ke komentáři

myslim ze jsem ho videl i u PP i mozna jinych, ale musi byt perpetual calendar, to uz maji ti kluci svejcarsky zmaknuty, slejzaj se stejne tam u nich v jednej hospode a v opilosti si to vykecaj, takze druhy den je po tajemstvi....

To vím, že věčný kalendář dělá "hromada" firem (AP, PP, JLC, IWC, Breguet, Blancpain,....), já jsem myslel tady na fóru.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...