kerob Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 su uplne SUPER! gratulujem jedna otazka.. pocul som, ze tento perpetual kalendar je tak "zprevodovany" ze sa neda vratit spat datum.. tedy, ak nahodou prekliknes pri nastavovani jeden den, musis nechat vytiahnutu korunku a cakat do druheho dna, kym sa zrovnaju datumy.. lebo keby si chcel datum pretosim cez 31, preskocil by automaticky aj mesiac.. je to tak? v tom pripade si treba davat bacha na nastavovanie ked ti zastanu a rano ich v rychlosti budes chciet nastavit a zrazu klik a uz mas na datume "zajtrajsok" Mas zcela pravdu.Stalo se mi to, avsak ne pretocenim. ale tim ze ukazovaly cas jak na foto,ale nevedel jsem .,resp. neuvedomil si jestli je a.m. nebo p.m., takze v poledne preskocilo na zitra. Presne jak rikas, vypnul jsem je a cekam na zitra, abych nastavil a mam tam a.m.. Nesmi se nastavovat perpetual mezi 20h-02h.Dik za upozorneni, iwc byly rychlejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 (upraveno) Takovej smajlík tu v nabídce není, tak to holt musím napsat: klobouk dolů kolego. Upraveno 2. března 2012 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 mt01 ma vecny kalendar, IWC Husak LE Aha, mysle jsem ty jeho PP anual cal. Už jsem se dlouho nedíval na tu jeho sbírku, takže nevím. Husáka, to myslíš toho starého pána, co montuje IWC a občas ho vyryjou na zadní stranu hodinek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 mt01 ma vecny kalendar, IWC Husak LE Jo jo :D http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/35374-prodam-da-vinci-perpetual-calendar-edition-kurt-klaus/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Dobry orloj jak cyp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Kerob, jeste pls ta moonphase - taky full perpetual? sorac, prehledl jsem tvuj druhy dotaz, ale chapes, ze dnes na to muzu mit pravo, jeste ted se mi tresou ruce. Ano, moonphase je full perpetual a v dokumentaci pisou, jestli jsem dobre pochopil a dobre pamatuju, chybu u moonphase 1 den za cca 580 let, dobry, ne? Ale moc jim neverim :smile_anim: a tak si pockam, jestli nekecaji...... Muzu poslat scan z dokumentace, jestli chces... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Netreba scan, dobry, ja jen, ze ladit mesicni fazi podle stolniho kalendare je opruz, tedy kdyz je to full, tak je to uplne v poradku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Velká gratulace. Jsou to jedny z nejlepších strojů na fóru, tak ať šlapou! Ani vlastně nevím, jestli to není jediný věčný kalendář. Watchfan1 má ""JENOM"" anuální kalendář, ale věčný si nevybavím. myslim ze jsem ho videl i u PP i mozna jinych, ale musi byt perpetual calendar, to uz maji ti kluci svejcarsky zmaknuty, slejzaj se stejne tam u nich v jednej hospode a v opilosti si to vykecaj, takze druhy den je po tajemstvi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Netreba scan, dobry, ja jen, ze ladit mesicni fazi podle stolniho kalendare je opruz, tedy kdyz je to full, tak je to uplne v poradku kdyz jsem je pretacel, tak preskakovalo datum a den v tydnu a na konci mesice preskocilo datum podle 30/31 a mesic a soucasne plynule se stale otacela moonphase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Naprostá nádhera, musím se přidat ke gratulacím, po dlouhíé době mi z hodinek spadla brada, peka!!! Tenhle kousek si zaslouží extra vlákno v chlubírně a hlavně ve fotogalerii. Rozhodně bych si se zájmem přečetl i nějakou recenzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 (upraveno) Naprostá nádhera, musím se přidat ke gratulacím, po dlouhíé době mi z hodinek spadla brada, peka!!! Tenhle kousek si zaslouží extra vlákno v chlubírně a hlavně ve fotogalerii. Rozhodně bych si se zájmem přečetl i nějakou recenzi diky, az se z toho soku dostanu, urcite nafotim a pridam i z boku a tak jak je videt treba u profi i na iwc, fotit moc neumim.Ale jak se rika, cim hloupejsi sedlak, tim vetsi brambory.... ze?Budu prubezne informovat, jak se odchyluji a tak.. Upraveno 2. března 2012 uživatelem kerob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 myslim ze jsem ho videl i u PP i mozna jinych, ale musi byt perpetual calendar, to uz maji ti kluci svejcarsky zmaknuty, slejzaj se stejne tam u nich v jednej hospode a v opilosti si to vykecaj, takze druhy den je po tajemstvi.... To vím, že věčný kalendář dělá "hromada" firem (AP, PP, JLC, IWC, Breguet, Blancpain,....), já jsem myslel tady na fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 aham, ta to asi nedela, urcite jsem si nevsiml, ale kdyby ho nekdo udelal, rad prispeju s poznatky, ale rozebirat movement kvuli tomu urco nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Boss_ Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 To je orloj, paráda! Nezapomeň je plesknout na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 3. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 Wow ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jdx Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 Smekám hluboce a gratuluji, tomuhle říkám šelmostroj ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 AUUUUÁÁÁÁÁÁÁU NÁDHERA Gratulujem nech ti dlho a verne sluzia... a budu aj potomkom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 4. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2012 To je orloj, paráda! Nezapomeň je plesknout na ruce urcite, az bude priznive svetlo, tak je cvaknu na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 Wow ... diky jsem pisnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 Smekám hluboce a gratuluji, tomuhle říkám šelmostroj ... celozivotni uspory padly, je to opravdu masinka, a presná.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se