B.F.G. Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 já bych se přimlouval za foto původních šafhauzenek Prosííííím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leo Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Zajímavý obchod, občas se to stává, ale ověřil jsi si zda zrovna ty medové nejsou raritní a vysoce ceněné IWC. Aby to nebyl super kauf pro hodináře , ale jnak gratuluji jsou určitě krásné a na živo ještě více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Gratulace! Ta ruka je tak akorát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Hlboká, vysoká aj široká gratulácia, normálne sa s tebou radujem. Zrejme si si vybral hodinkové šťastie do konca roka. Toho budúceho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 FOTO! úplně mě tady cuká, jak na něj čekám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Gratulace Onione, vidim, ze nakonec zvitezila cerna datumka a rucky. Parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Malé B-Uhren jsou nesmysl jako robertek se zpátečkou Pak jsi nikdy neviděl tzv. mechanical dildo. Ale nějaká tvá pacientka to určitě znát bude Obrázek sem raději postovat nebudu, zadej si to do vyhledávače Ale zpět k tématu - pokud si někdy budu kupovat IWC, pak jedině oblekovky s kalibrem 98XXX (vycházejícím z F.A.Jones kalibru, 1920). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leo Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Pak jsi nikdy neviděl tzv. mechanical dildo. Ale nějaká tvá pacientka to určitě znát bude Obrázek sem raději postovat nebudu, zadej si to do vyhledávače Ale zpět k tématu - pokud si někdy budu kupovat IWC, pak jedině oblekovky s kalibrem 98XXX (vycházejícím z F.A.Jones kalibru, 1920). Krásná fotka super strojek a co jsou ty šroubky po obvodu pouzdra? Nevypadá to na zajištějí srojku, co asi drží? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Gratulace Onione, vidim, ze nakonec zvitezila cerna datumka a rucky. Parada černá datumka je u černého číselníku vždy lepší... škoda, že ty ručky nejsou stříbrným okrajem... vypadá to lépe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Zajímavý obchod, občas se to stává, ale ověřil jsi si zda zrovna ty medové nejsou raritní a vysoce ceněné IWC. Aby to nebyl super kauf pro hodináře , ale jnak gratuluji jsou určitě krásné a na živo ještě více. i kdyby tomu bylo tak, je mi to jedno... k čemu by mi byly hodinky kter nenosím... B-Uhren alias BigPiloty nosit budu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Gratuluji k super kaufu, nádherné hodinky, bohužel té moc malé ručce nesluší. Hodinky jsou k té ruce akorát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Půjdu vyhrabat jejich fotku... jo a jentak mimochodem, pokud se nepletu tak tam byl právě kalibr 98 z Nightingalově příspěvku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Takisto sa pripajam ku gratulaciam, naplno si ich uži V podstate teraz môžeš predať celu svoju zbierku, Big Piloty môžu byť ako jedine hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 Takisto sa pripajam ku gratulaciam, naplno si ich uži V podstate teraz môžeš predať celu svoju zbierku, Big Piloty môžu byť ako jedine hodinky. No, pánové, narovinu... třeba designově se limitka od Steinhart neloudá někde vzadu karavany B-Uhren... Laco (oboje) jsou reprezentantem původního designu a výrobce, stejně tak jako Stowa, Aristo reprezentuje původní velikost 55 mm (a subdodavatele ), etc. etc. takže nevím nevím... a navíc nevěřím na jedny hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 Tak tady jsou moje původní IWC koupené od popshopa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 Ty jsou opravdu moc pěkné, jenomže BP jsou BP. Moc velká gratulace, v pilotkách jsi v podstatě dosáhl na vrchol konfekce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 Ty jsou opravdu moc pěkné, jenomže BP jsou BP. Moc velká gratulace, v pilotkách jsi v podstatě dosáhl na vrchol konfekce. Vpodstate jo, ted uz mu jen chybi vrtulnikarske hodinky od Primu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 Aaaaa, gratulace velika! BP jsou krasny, uzasny, zkratka nej ... zavidim! Dneska jdu do Carollina omrknout jedny IWC, abych se ujistil v jedne veci .. a pak bude tezky rozhodovani . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 Tak je to pod střechou... a je to pod střechou s neuvěřitelným příběhem... v podstatě došlo k výměně stávajících IWC co jsem tady kdysi koupil od Popshopa za BP Někdy v roce 2005 jsem si tady od Popshopa koupil IWC.. diameter 44, velmi tenký okraj, ciferník v barvě medu, velmi originální font čísel, takový hranatý, velmi hlasitý tikot s velmi malou frekvencí.... bouchnul jsem na ně hnědého krokodýla a byl jsem za hrozného frajera... Kdekoliv jsem se s nima objevil, u Dušáka, Bechyněho, nad nima presonál slintal , půjčoval si je z ruky a běhal s nima dozadu Což byla sranda,protože mně stály 30 tkč.. Já vždycky byl na ty B-Uhren... tak vám tak furt koukákm po IWC BP... přemýšlím, občas si nechám do toho vstoupit chuť na jiné hodinky, Glashutte a pod.... a pak mi kamarád říká "Hele, vole, ty tamty IWCčka stejně nenosíš tak je střel a bude na BP" ... Když jsem byl na srazu tak si těch "medových IWC" nikdo moc nevšimnul... ale zase jinej kámoš říkal "to je kup roku vole, na tom vyděláš" ... a jak řekl tak se stalo... s drbným doplatkem jsem díky tomu získal IWC Big Pilot... ikonu B-Uhren... jedna fotka z ruky a mobilu , jak se mi ještě chvěje Gratuluju a tiše závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 Aaaaa, gratulace velika! BP jsou krasny, uzasny, zkratka nej ... zavidim! Dneska jdu do Carollina omrknout jedny IWC, abych se ujistil v jedne veci .. a pak bude tezky rozhodovani . jaké? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se