McStinger Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Tento model tu vôbec nemá vlákno, tak zakladám a rovno pridávam 29er Big Edition Zeit, 100 kusov. Zdroj je FB Mühle, objednať sa dajú TU. Za 1490,- nemeckých korún. Podľa mňa celkom vydarená verzia, aj keď origo s červenou sekundovkou sa mi páčia viac. Popis z FB: 29er Big ?Edition Zeit?: Mühle-Glashütte setzt Kooperation mit der ZEIT fortSeit 1946 begeistert die Wochenzeitung ?Die ZEIT? ihre Leser mit ihrem ebenso hochwertigen wie seriösen Journalismus. Mit dem gleichen Anspruch wurde vor über 10 Jahren der exklusive ZEIT-Shop eingerichtet. Seitdem ist er ein Ort für besonders hochwertige, meist limitierte und von Hand gefertigte Produkte, die ausschließlich im ZEIT-Shop angeboten werden.Seit 4. Mai 2017 ist die 29er Big ?Edition Zeit? neu im ZEIT-Shop erhältlich. Exklusiv für die auf 100 Exemplare limitierte Sonderedition werden feine Details in ZEIT-Blau ausgeführt. Zu den Besonderheiten gehören dabei nicht nur ein blauer Sekundenzeiger inklusive der korrespondierenden 60-Sekunden-Markierung. Auch die ?1? der Datumsanzeige und das Textilband werden mit der Farbe des Meeres versehen ? was die Klarheit des Zifferblatts und den maritimen Charakter der 29er Big besonders hervorhebt.Bereits zum 70-jährigen Jubiläum der ZEIT hat Mühle-Glashütte eine auf 70 Exemplare limitierte Sonderedition der Teutonia II Kleine Sekunde gefertigt. Mit der neuen 29er Big ?Edition ZEIT? wird die Zusammenarbeit der beiden Traditionsunternehmen nun erfolgreich fortgesetzt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 celkom fajn kus, pacia sa mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLenin Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Chce to veľkú tlapu, papierovo nie sú až také veľké 42,4mm, ale opticky sú to hovadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 10. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Na ruke 18,5 cm úplne v pohode. Detský model to nie je, ale ani hovädá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 10. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Keďže tu nie je základný model, tak pár fotiek z môjho archívu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Moc pekne hodinky, je fakt ze ta cervena vterinovka tam sedi lepe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Keďže tu nie je základný model, tak pár fotiek z môjho archívu.To jakože i MG používají předělanou selittu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 11. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Už dávno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 krásne fotky McStingre! Skvělé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Dík a rovno jeden nový model, 29er Tag/Datum. Sám som majiteľom 29er Big, ale toto sa im podľa mňa nepodarilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Taky z toho nejsem moc nadšenej. To už radši kdyby to bylo úplně bez data a dne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Barevne se mi to libi. Ten hadr nebo co to je, je taky ok. Day/date takto resene, to ne. Kdyz rozdelit, mozna nahore/dole, ale nevim. Leva/prava proporcne nefunguje...resp. nejde technicky vyresit aby to fungovalo. Meli to dat klasicky vedle sebe, nebo se na to vykvaknout. A zacina mi vadit kdyz ten venec nesladi s barvou cifru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Tieto sede su fajn, ale s remenom inej farby to uz asi tak fungovat nebude. Ale zas pekny sedy krokous, alebo zralok by sa im celkom hodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 já bych to udělal takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Už to vyzerá ako hodinky, nie ako čosi s hromadou náhodne rozhádzaných dier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Pekne prokoukly, jenom ten zkracenej index na 3. hodine bych taky zrusil a dal stejnej jako ostatni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 (upraveno) A mně se ten day/date líbí. Já bych ho tam nechal. Ale pěkně po germánsku učesaný. Snaha o symetrii je tady marná... edit: jinak ty barvy a červený podšití řemenu jsou moc hezký. 29er Big mám rád, jsou to podle mě bezvadný EDC. Upraveno 9. března 2018 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Prečo nie. Nič, iba dátumovka, alebo day/date na jednej strane. To ich riešenie je nešťastné a aj nelogické. Ako keby som napísal, 9 že dnes marca je 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Pekne prokoukly, jenom ten zkracenej index na 3. hodine bych taky zrusil a dal stejnej jako ostatni. o půl jedné v noci bys toho po mě chtěl už moc Ale jinak i ten day/date na jedný straně vypadá dobře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se