Murphy97 Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Odesláno 10. května 2017 Pratele,kamarad z daleke ciziny vcera dorazil na 14 dnu do Prahy a dosud neznamym zpusobem prisel o spodni tlacitko chronografu na portugalkach. Proste ho ztratil.Je realne to nekde nechat opravit v CZ behem tech dvou tydnu? Nebo je to scifi?Moc dik, M.
orol Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Odesláno 11. května 2017 Zkusil bych "nezávislého" hodináře.Ve vlákně vedle najdeš např: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/848-doporuč-dobrého-hodináře/?p=1920712
Murphy97 Odesláno 11. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2017 Díky, to vlákno znám, otázka je, kde by díl objednávali a jak by to bylo časově. Zkusím někam cinknout...
Frantik Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Odesláno 11. května 2017 (upraveno) Je to scifi. Museli by ho mit nekde napr. v Carollinu skladem a dat tam hodinky na servis taky nebude otázka par dnu, ale spis tydnu. Pokud to tam vůbec udelaji. Nevim. Mozna Knespl by něco mohl mit a udelat relativne rychle. Upraveno 11. května 2017 uživatelem Frantik
Murphy97 Odesláno 7. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 (upraveno) Tak ne kazdej je takovej chronomagor - doslova , jako mi tady... V pondeli jsem byl zase s kamosem z daleka na pivu a verte, neverte, portugalky jsou po vice jak dvou letech furt ve stejnym stavu!! Tenkrat to narychlo nevyslo a nechtel je tady nechavat. A ted, ze prej je moc nenosi, ale zaroven ho to stve. Muj ty boze. Takze, beru si to na starost, ted uz zde zustaly a jsou u me a vas prosim o radu, kam s nimi. Oprava tlacitka, servis, serizeni, vycisteni....AD neni nutnosti, ale ani vyloucen. DIKY! Upraveno 7. srpna 2019 uživatelem Murphy97
bandicoot Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Tak to je na zdejší poměry dobře ulítlá historka.
Murphy97 Odesláno 7. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 A to jsem mu je nekdy v roce 2009/2010 sehnal u Mrakouse.Normalne mi je jich lito
diadass Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 V tedlech je normalni ETA, ne? Carollinum by to mělo pořešit
Micey Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Hehe, dobry:) Dal bych je do Carollina, hlavne skrzeva to tlacitko.
Murphy97 Odesláno 15. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2019 Diky, chlapci! Tak uz jsou v Carollinu, cca na dva mesice. Bohuzel tlacitko neni jediny problem. Za ty dva roky to uvnitr pekne zoxidovalo, jeden by rekl dokonce zrezlo.Taky tam pry byl nejaky neodborny servis/zasah na pouzdre - no peklo. V kazdem pripade personal na servisu byl opravdu ochotny s evidentni snahou pomoci a najit nejlepsi reseni v pomeru cena/kvalita. Jo, a nez poptam usiti reminku, kdybyste nekdo mel nejakyho novyho odpovidajiciho cernyho krokouse 20/18 na trnovku, tak diky za nabidku!
Murphy97 Odesláno 5. října 2019 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2019 (upraveno) Dokonceni pribehu Vcera jsem portugalky vyzvedaval v servisu a mel moznost mluvit i s dotycnym hodinarem.Hodinky jsou jako ?nove?, na vse rocni zaruka. Pristup a komunikace v Carollinu od zacatku opravdu na jednicku, a to nejen pri osobnim jednani. Kdyz jsem tam v mezidobi volal, udelali si ne me dost casu a poskytli veskere informace.Tak snad uz kamosovi takto vydrzi a palec nahoru pro Carollinum. Upraveno 5. října 2019 uživatelem Murphy97
African Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Odesláno 6. října 2019 No tak paráda :-) Strojek vyměnili celej, nebo pouze díly?
Murphy97 Odesláno 6. října 2019 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2019 Dily, Afri. Mam toho plnou sprcku :-)
Murphy97 Odesláno 7. října 2019 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2019 Prokoukly neskutecne a na zivo (bez toho prachu a blbeho foceni) jsou fakt moc pekny. Ja bych je ale neunosil, hogo fogo uz jdu tak jednou za mesic....
PEtrS Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Odesláno 7. října 2019 Výborný příběh s dobrým koncem, úplná pohádka
Kid_A Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Odesláno 7. října 2019 Krasny hodinky. Pro AD servis jednoducha pracicka (zvlast kdyz je v tom valjoux). Cena by me taky zajimala:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se