MKR Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 Myslete si co chcete, ale pravda je taková, že nikdo, ale vůbec nikdo nemá ani nejmenší tušení, jestli to půjde dolu, nebo nahoru, nebo se to bude ku*va točit v kruhu :-D. Tak nějak to říkal ten týpek co zaučoval Belforta ve Vlkovi z Wallstreet ne?Tak nějak to začínám vidět taky...
Liqid Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 Whales vědí zcela přesně, kam to pojede. Osobně to vidím tak, že se pár lidí hodně slušně napakovalo a je šmitec. Žádnej normální business nemůže fungovat s měnou, která má takhle brutální výkyvy...navíc je jen otázka času, než ji zakážou.
tikzot Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 Tak to jsou hodne silny slova, ktery urcite nemas nikde potvrzeny a jsou to pouze domnenky... kazdopadne o krypto do budoucna strach nemam, klasicky penize tady samozrejme budou ale ne navzdy, je to neudrzitelny..a proto muselo tohle vzniknout a je to porad jen zacatek... je potreba to takhle brat a pristupovat k tomu, pro me je to vzrusujici byt u zrodu, tak to beru ja. Nic ve zlym. Peace;-)
MKR Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 Whales vědí zcela přesně, kam to pojede. Osobně to vidím tak, že se pár lidí hodně slušně napakovalo a je šmitec. Žádnej normální business nemůže fungovat s měnou, která má takhle brutální výkyvy...navíc je jen otázka času, než ji zakážou.Zlato také zažívalo brutální výkyvy. Akcie i nemovitosti také. Bitcoin se opravdu může (nebo nemusí) stát digitálním zlatem. Otázkou je, zda bude měnou v pravém slova smyslu. To, že si s tím whales hrají samozřejmě vůbec nerozporuji.
Liqid Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 Neudržitelný...ono stačí naštvat pár správných lidí, ti to hodí na papír a přes noc je každý držitel btc kriminálník. Že je hotovost mrtvá je bez debat, ale opravdu nevěřím tomu, že by státníci nechali něco tak nekontrolovatelného bez dohledu, zvlášť když jde o $$$ Výkyvy má vše, ale kolik lidí denně točí zlato a nemovitosti? Se podívejte, kolik obchodů (a hlavně jakých přijímá btc)...nejvíc asi hipsterské kavárna z palet, které se chtějí zviditelnit (a těm ten výkyv u jedné platby udělá pár halířů. Zkus si jít za btc koupit auto nebo dům.
MKR Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 Neudržitelný...ono stačí naštvat pár správných lidí, ti to hodí na papír a přes noc je každý držitel btc kriminálník. Že je hotovost mrtvá je bez debat, ale opravdu nevěřím tomu, že by státníci nechali něco tak nekontrolovatelného bez dohledu, zvlášť když jde o $$$ Výkyvy má vše, ale kolik lidí denně točí zlato a nemovitosti? Se podívejte, kolik obchodů (a hlavně jakých přijímá btc)...nejvíc asi hipsterské kavárna z palet, které se chtějí zviditelnit (a těm ten výkyv u jedné platby udělá pár halířů. Zkus si jít za btc koupit auto nebo dům.No tak dům přes btc si třeba koupíš u mne v realitce. I nájmy v našich firemních bytech budeš moct brzo platit kryptem - Naprosto vážně - teda až za chvíli, až dořešíme systém pro firemní crypto účet a systém okamžité směny, atd. A nepopírám, že to pro mne je spíš ?trendy hitech marketing?, moc s platbou cryptem nepočítáme, ale chceme se toho účastnit. Auta za btc Ti klidně prodá Alza. Prakticky to vše funguje na okamžité směně na FIAT, ale platbu v crypto. Spíš to vidím tak, že byť je to ?kacířské?, tak crypto prostě potřebuje regulaci, pak z něj bude nová měna. Až pak snad skončí průsery okolo ICO, atd.
MKR Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 Liqid - a ještě mrkni na coinmap.org - kolik míst v ČR přijímá krypto. V Praze máš i kryptobenzínku, kousek ode mne třeba Subway, atd atd. Ale jinak prostě budoucnost se predikovat nedá a co bude nevíme nikdo.
AdaMoss Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 Není to tak dávno v minulosti, kdy kdybys někomu řekl, že budeš stáčet vodu do flašek a prodávat jí, tak bys šel do blázince. Dneska? business jak prase. Takže kdo jsi, že dneska zavádíš pojem "normální business"? Jinak já jsem ohledně krypto obecně docela skeptik, ale se zájmem to sleduju a rád se tím nechám překvapit.
instant Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 voda vo flasiach je komercny produkt od 18 storocia, to ze to je domena poslednej doby je urban legend.
matous Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 No tak dům přes btc si třeba koupíš u mne v realitce. I nájmy v našich firemních bytech budeš moct brzo platit kryptem - Naprosto vážně - teda až za chvíli, až dořešíme systém pro firemní crypto účet a systém okamžité směny, atd. A nepopírám, že to pro mne je spíš ?trendy hitech marketing?, moc s platbou cryptem nepočítáme, ale chceme se toho účastnit. Auta za btc Ti klidně prodá Alza. Prakticky to vše funguje na okamžité směně na FIAT, ale platbu v crypto. Spíš to vidím tak, že byť je to ?kacířské?, tak crypto prostě potřebuje regulaci, pak z něj bude nová měna. Až pak snad skončí průsery okolo ICO, atd.Hele to fakt prodáš a necháš si zaplatit barák ?měnou? která lítá jak na horské dráze? To bys před vánoci dostal za dům 5 m v btc a v lednu by jsi z toho mě 2ojku? neber to jako rýpání ale musíš mít koule z ocele Sent from my iPhone using Tapatalk
Liqid Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 No tak dům přes btc si třeba koupíš u mne v realitce. I nájmy v našich firemních bytech budeš moct brzo platit kryptem - Naprosto vážně - teda až za chvíli, až dořešíme systém pro firemní crypto účet a systém okamžité směny, atd. A nepopírám, že to pro mne je spíš ?trendy hitech marketing?, moc s platbou cryptem nepočítáme, ale chceme se toho účastnit. Auta za btc Ti klidně prodá Alza. Prakticky to vše funguje na okamžité směně na FIAT, ale platbu v crypto. Spíš to vidím tak, že byť je to ?kacířské?, tak crypto prostě potřebuje regulaci, pak z něj bude nová měna. Až pak snad skončí průsery okolo ICO, atd. Čistě pro statistické účely, kolik nemovitostí jsi už prodal za crypto? Tu mapku znám, když pominu pragl, tak kde ni tu nic. Třeba v ústí bere btc jen obchod s nášivkama, v Liberci snad jedno fitko, v bolce nějakej mini IT... Jo a u Alzy si za btc auto nekoupíš...ani tu parodii Aixam
MKR Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 Hele to fakt prodáš a necháš si zaplatit barák ?měnou? která lítá jak na horské dráze? To bys před vánoci dostal za dům 5 m v btc a v lednu by jsi z toho mě 2ojku? neber to jako rýpání ale musíš mít koule z ocele Sent from my iPhone using TapatalkNe, model bude jak u alzy - v okamžiku převodu crypto dochází k okamžité změně na fiat. Podle aktuálního kurzu, v řádu sekund, jsou na to platební brány atd. Nejsem blázen a koule z ocele nemám :-) Ty přeci nedržíš několik měsíců krypto, jen dáváš možnost jím platit. Jak bys dělal advokátní úschovu a podobný věci. Navíc přece nevlastníš domy klientů co nabízíš, a ty, co jsi třeba vykoupil a prodáváš vlastně řešíš úplně stejně. Půjde to: krypto klient - firemní krypto brána - okamžitá směna na fiat - okamžité přeposlaní již ve fiatu do advokátní / notářské / bankovní úschovy. A navíc tam vzniká problém, že v určitý moment držíme klientovi peníze a prostě nepovažuji za seriózní, aby realitky dělaly úschovy jak v divokých letech. Takhle se vyhne kurzovému riziku v řádech sekund. Samozřejmě je to utopie, já to dobře vím, taky vím, že na 99% tím nikdo v nejbližších letech barák nekoupí atd. I co se týká nájmů v přímo našich bytech, tam máme snad 80% lidí z IT, vidíš jejich jména u fcb krypto skupin, jsou to nadšenci a stejně tím platit nechtějí... Prostě jde čistě o možnost a přitahuje to pozornost. Navíc Česko je kryptovelmoc ve své podstatě...
MKR Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 (upraveno) Liqid - jak píšu a přiznávám, ani jednu nemovitost, ani jeden nájem, ani s tím nepočítám, že se to někdy stane v nejbližších letech. Bude to jen další možnost, prostě jsem fanda crypto, tak si to integruju Jen jsem měl potřebu Ti rozporovat to, že to není použitelné. U alzy normálně kryptem platit můžeš, jestli si za něj koupíš Teslu jsem teda popravdě nezkoušel, ale vycházel jsem z toho, že umožňují jak platbu kryptem, tak prodávají Auta... Upraveno 9. srpna 2018 uživatelem MKR
tikzot Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 A tohle vše je právě ten začátek o kterym mluvim, regulace driv nebo pozdeji prijde, nicmene zatim je to pro velke vlady sveta fakt jen drobek s trzni kapitalizaci v radek nekolika stovek miliard $ a to je zatim dost malo, ale co neni muze byt a ja verim ze bude, musi to zrychlit prevody, snizit narocnost a slozitost a ono to pujde.
MKR Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 Tohle vlákno jsem tady objevil nedávno, tak se ještě zeptám - ukazujeme si tady portfolia? Samozřejmě ne v částkách, ale kdo co drží za coiny?
tikzot Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 Jasne, o par stran vejs se to tady resilo myslim bez problemu, u me je to jednoduchy, mam jen btc, ltc, bch a neo.
MKR Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 Jasne, o par stran vejs se to tady resilo myslim bez problemu, u me je to jednoduchy, mam jen btc, ltc, bch a neo.Ja to mám - když to rozdělím na záměrný HODL (ten je jasný) a nucený HODL (rozumnej spekuloval jsem na základě nějakých signálů, ale přišla ?korekce? a zůstal jsem v tom viset a nebudu prodávat v mega ztrátě, radši počkám na nějakej bull) Záměrný: btc, LTC, eth, trx, qash, xspec, vet Nucený: zil, blz, steem, Salt, xem, emc2
Liqid Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 https://zpravy.idnes.cz/uplatek-bitcoiny-policista-lukas-lazecky-fge-/domaci.aspx?c=A180811_201916_domaci_linv
AdaMoss Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 Respekt...strážník je borec. Jestli je to tedy ovšem pravda :-).
Micey Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 Borec, ja nevim.. treba ja bych to taky neudelal, ale primarne asi proto, ze sem proste posera a nevedel bych, co s tim. V realnym svete, co s tema penezma udelat? Si to vem, mas rodinu, zivotni/utraceci styl menit moc nemuzes, romantika typu ?koupim si ostrov v Karibiku? je dobra tak do filmu.. No a nad hlavou by furt viselo to, ze se nekdo prokecne a jsem v hajzlu. Sorry za OT, ale dnes jsem o tom zrovna premejslel:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se