Rodeo65 Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Já nakupuju, jak vzteklej Ale jen protože je to za málo a optimisticky očekávám, že se to vrátí tam, kde to bylo a pak, že se půjde na 80 někdy kolem zimy podložený to, ale nemám ničím.Ja nakupuju též každý měsíc za nějaké drobné. Navíc naprosto souhlasím s tím, že letos by mohl bejt na 75-80. Vic si myslím že ne. Bitcoin vidím jako investici to ostatní je gamble. Ale bude stačit na pokrytí hypotéky, nebo jen hodinek no :-)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Ono to krypto jsem zjistil se stejně nedá odhadnout. Dřív jsem četl všelijaký analýzy a předpovědi a pak stejně druhej den je všechno jinak. Vůbec to nedává smysl Do toho Elon... Aktuální zhodnocení mám -25%. Ale představuji si, že jsem jako Ch. Bale ve filmu The Big Short (btw doporučuji, kdo neviděl), který každý den zapisoval na tabuli zhodnoceníJa četl na Redditu uzasnou paralelu s prvním boomem a Johnem McAfeem a druhým budoucím boomem a Elonem Muskem. Dle mě další signál, že léto bude příjemné a Vánoce budou bohaté. Základ do konce roku vybrat do 1.7M a příští rok zbytek, pokud něco zbyde... Bo daně viz Fukuv článek jak se to daní.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Koukněte jak Matic zareagoval na pád přes noc... Za mě todle je super vizitka že tam ta síla a víra lidi je obrovská. Třeba jen to že na burzách se drží totální minimum a vse je v oběhu. Nebo že počet transakci raketove stoupá...Další zajímavý podnět je, že pretahuji vývojáře z Etherea k nim. Tak prosím 10-50usd ve špičce a možná budou i rolex.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 No uvidíme. Klasicky jsem do tý hry vstoupil v blbý čas a po počáteční euforii sčítám ztráty:-D Naštěstí jen v drobných. Tak uvidíme co se stane dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Já po 7 letech vystoupil ze 40% objemu btc v půlce dubna a mám taky chut psát tweety jako musk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Ten pocit,ked si nejaky cudzi clovek niekde v Emerike prdne a z tvojich penazi je zrazu polovica??? Nie dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Před hodinou, Rodeo65 napsal: Koukněte jak Matic zareagoval na pád přes noc... Za mě todle je super vizitka že tam ta síla a víra lidi je obrovská. Třeba jen to že na burzách se drží totální minimum a vse je v oběhu. Nebo že počet transakci raketove stoupá... Další zajímavý podnět je, že pretahuji vývojáře z Etherea k nim. Tak prosím 10-50usd ve špičce a možná budou i rolex. Sent from my iPhone using Tapatalk Vizitka je to asi takova, ze vysrankove z padu BTC to prelevaji jinam..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 před 8 minutami, ewolucionar napsal: Ten pocit,ked si nejaky cudzi clovek niekde v Emerike prdne a z tvojich penazi je zrazu polovica??? Nie dakujem A pak si prdne podruhy a vylitne to a 100% A vo tom to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Tak Muskovi “prdy” mají asi svojí váhu, ale spíš si myslím, že za současnou situaci může více Čína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 před 1 minutou, Ajaj napsal: Tak Muskovi “prdy” mají asi svojí váhu, ale spíš si myslím, že za současnou situaci může více Čína Muze za to cela situace, Musk, Cina, priprava zakazu v Indii atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Ja uz mam plan postupneho nakupu az k cenam 10 000 USD, s nizsi cenou nepocitam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Jooibaze vsetky prdy nakoniec,hovnom koncia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Musis proste vcas prodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Hodl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Malinko sesup no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 To jo, ale odhad je 75% mining u B jde teď z Číny. Otázka je samozřejmě kdo pak B drží. Ale myslím ze většina pak taky zůstává u nich. Otázka je jak maj soudruzi velký koule aby s tím dál i přes zákaz obchodovali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Tak ta Čína se čekala, otázka byla kdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 před 8 minutami, Gustaf napsal: Malinko sesup no nic co by neslo naredit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Co říkáte na Doge a Shib? Něco málo tam držím, ale za posledních 24h docela propad:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didoodje Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Já bych teda i bitcoin bral jako čistý gamble. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se