Žigi Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 V 23. 5. 2021 v 12:11, uff napsal: Kde kupujete ten Matic? Na Revolutu jsem ho nenasel. Jedu podle hesla od Ajaje. To se mi desne zalibilo. Navic to mam v genech, strejda se leta "zivil" ruletou. Pak sel teda bydlet na par let k rodicum do pokojicku... :))) Jeste se zeptam, co to Eretheum. Rikal jsem si, ze musim diverzifikovat a tam teprve tecu... Rozšířit matic už je i na coinbase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Ja se do toho taky pustil predevcirem a samozrejme jsem uplne “nadsenej”, ze to jde dolu... Mam BTC i Ethereum, ale jako diverzifikace se to zda nesmysl, protoze ETH kopiruje dost verne vyvoj BTC. Oba chodi nahoru a dolu spolu.No nic, asi nezbyva nez pockat, az to zas pujde nahoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Matic na Binance... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 V 23. 5. 2021 v 12:11, uff napsal: Kde kupujete ten Matic? Na Revolutu jsem ho nenasel. Jedu podle hesla od Ajaje. To se mi desne zalibilo. Navic to mam v genech, strejda se leta "zivil" ruletou. Pak sel teda bydlet na par let k rodicum do pokojicku... )) Jeste se zeptam, co to Eretheum. Rikal jsem si, ze musim diverzifikovat a tam teprve tecu... Jo, dokud nedojde cash, tak je to parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Btw, kde nejdu na Binance císlo účtu, kam poslat peníze? V Appce mi vklad nějaký nejde provézt...chci gamblerit a nemám vatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Ja platim kartou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Mam nakoupeno, dalsi zastavka pod 30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 @uff - pribeh se strejckem pobavil dik. @ all - osobni nazor amatera- diverzifikace je blbost. Prubeh soucasnyho padu maj vicemene vsichni stejnej (sleduju bitcoin, cad, eth, dogec, safetymoon, a gambluju v litecoin) pac reagujou na blabol Musk + China stop + USA dane/IRS + neco dalsiho co nevidim/nechapu. Kazdopadne ja prikupuju 2x denne (pokazdy kdyz myslim, ze to je pekny dno:-) ). Ale vlastni blbost- vcera sel Litecoin pres 10% nahoru. Pouceni- nesnaz se eliminovat ztratu z celyho nakupu, ale jen z toho posledniho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Já čekám na dno kolem 15K. Pak zas začnu pomalu nakupovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Jo a hlavne, nepouslouchej nazory zoufalcu na netu, abys vydelal na necem cemu vůbec nerozumis. Vnitřně se smiř s tím ze co do toho dáš už nikdy neuvidiš. V podstatě jak koupě 90% hodinek hlavně tě musí bavit ten proces koupě. seru na to. Jdu si na 3 hodiny zabehat a pak buď přikoupím nebo si otevřu flašku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 V 23. 5. 2021 v 12:52, Prochy68 napsal: Ja platim kartou Rozšířit No mě to právě nejde... možná ze je to tím, že ještě nemám úplně ověřenou totožnost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 23. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Nechci delat chytryho ale uz je to tyden co jsem dal all in a stable coinu a nakupuju po částech kdyz to dumpne imho můžeme se podivat k 20 tis za btc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 V 23. 5. 2021 v 13:10, Gustaf napsal: No mě to právě nejde... možná ze je to tím, že ještě nemám úplně ověřenou totožnost...Jo to musis myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 V 23. 5. 2021 v 13:38, Prochy68 napsal: V 23. 5. 2021 v 13:10, Gustaf napsal: No mě to právě nejde... možná ze je to tím, že ještě nemám úplně ověřenou totožnost... Rozšířit Jo to musis myslim Rozšířit Večer se na to vrhnu, dobiju....a uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 V 23. 5. 2021 v 13:42, Gustaf napsal: Večer se na to vrhnu, dobiju....a uvidíme Rozšířit Ja taky nakupuju kartou, ale je tam vyssi poplatek. Myslim 2% proti 0,2%, s tim jak to skace je to asi skoro jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Tak jo, první nákup 33,5k $. Něco málo do Cardana a se zbytkem peněz počkám co se bude dít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 No je to vtipny co se deje. Ocividne za sebou mame krypto covid bublinu a uvidime co se bude dit dal. Ja nakoupil v ten prvni velky pokles asi pred mesicem, pak jsem spokojene sledoval jak to roste, abych ted byl asi na 50% Jeste ze jsem v tom jen za par korun. Rikam si, kdy bude ta prave chvile dat tam o neco vic a par let se na to uz nedivat a pockat si co z toho bude. Z pohledu rocniho vyvoje je to furt nesmyslne nahore, na druhou stranu ten pokles uz je docela dramatickej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Padá to, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 I‘m back! Padá hvězda, kupuj. v podstatě jsme svědky historického okamžiku a měli bychom si toho vážit. Buď právě zplaskáva bublina co jěšte měla před pár dny tržní hodnotu přes 3,5trillion $ (tento týden už jen 2,5) nebo se nabízí unikátní návrat na počátek, kde 1$ v cryptu udělal 100 $ během jednoho roku každej ať si dosadí do tý rovnice podle svého stavu šílenství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 V 23. 5. 2021 v 16:36, Ajaj napsal: I‘m back! Padá hvězda, kupuj. v podstatě jsme svědky historického okamžiku a měli bychom si toho vážit. Buď právě zplaskáva bublina co jěšte měla před pár dny tržní hodnotu přes 3,5trillion $ (tento týden už jen 2,5) nebo se nabízí unikátní návrat na počátek, kde 1$ v cryptu udělal 100 $ během jednoho roku každej ať si dosadí do tý rovnice podle svého stavu šílenství Uz konsoliduji a chystám krabice na prodej manželky I děti at mám na nákup na crypto :-)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se