Trololo Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 Dnešní promo na Binance - Matic jde maximálně 210. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 Diky, kouknu na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 Tak jak chlapci? Vysypali jste dneska pytle, abyste v příštích dnech nakoupili za levno… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 Ja usypal neco malo vcera, dalsi prikaz na prodej mam pres 40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 (upraveno) Myslím že přes víkend žádné dramatické pády nebudou, vzhledem ke konferenci v Miami. Upraveno 3. června 2021 uživatelem Trololo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12345 Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 Jaký usypávání, chybí tu zásadní slovo HODL ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 Surfujeme na vlnkach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12345 Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 před 1 hodinou, Prochy68 napsal: Surfujeme na vlnkach No ok, jenom se neutopte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 Mame system Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 kup/prodej/kup/prodej/…. hodl je pro starý babky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Zasvette nas. Ja koupil krypto pres Revolut a nakup i prodej 2,5% dolu. To asi neni nejefektivnejsi zpusob pro nakup/prodej, ne? Jeste jsem se nevyhoupnul do plusu, tak ani nemuzu prodavat a hodluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 před 7 minutami, uff napsal: Zasvette nas. Ja koupil krypto pres Revolut a nakup i prodej 2,5% dolu. To asi neni nejefektivnejsi zpusob pro nakup/prodej, ne? Jeste jsem se nevyhoupnul do plusu, tak ani nemuzu prodavat a hodluju. Musis si na nejakou burzu poslat prevodem prachy a pak tam jsou mnohem mensi poplatky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Ja mám TradeRebublic (ale jde jen v Německu, Rakousku, Francii) a bere 1€ za akci. Ale v kryptu mají rozdíl asi 1,5% mezi nákup/prodej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Ja tohle pri ty volatilite zatim ani neresil, zatim to mam jako hracku a jestli pri nakupu a naslednem prodeji vydelam 20 nebo 17% me netankuje . Ale asi na to kouknu abych to optimalizoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Přesně tak! Od určitého majetku už je člověku jedno jestli má 2 lamba nebo 1 teď mi soused vyprávěl, že asi na čtvrtej investiční byt kašle a koupí si radši 911. Sakra kde jsem jen udělal chybu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 před 29 minutami, Ajaj napsal: Přesně tak! Od určitého majetku už je člověku jedno jestli má 2 lamba nebo 1 teď mi soused vyprávěl, že asi na čtvrtej investiční byt kašle a koupí si radši 911. Sakra kde jsem jen udělal chybu? Jen pro zajímavost: Kdyby jsi chtěl nyní v USA pořídit 911 Turbo S tak dodání je cca konec 2022. Takže se letošní model prodává $60-70k over sticker price. Bohužel nevím jaká je situace na trhu u nás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 (upraveno) @AjajJako ze mas jen byty a zadnou 911? Upraveno 4. června 2021 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 před 3 minutami, Roland Sands napsal: Jen pro zajímavost: Kdyby jsi chtěl nyní v USA pořídit 911 Turbo S tak dodání je cca konec 2022. Takže se letošní model prodává $60-70k over sticker price. Bohužel nevím jaká je situace na trhu u nás. Velmi podobná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 před 44 minutami, Prochy68 napsal: @AjajJako ze mas jen byty a zadnou 911? tak ja mám taky 3 “investiční byty”, jenom s malým rozdílem, že moje jsou v Chomutově a jeho v západním Německu stejně se do 911 nevejde dětská sedačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 před 47 minutami, Roland Sands napsal: Jen pro zajímavost: Kdyby jsi chtěl nyní v USA pořídit 911 Turbo S tak dodání je cca konec 2022. Takže se letošní model prodává $60-70k over sticker price. Bohužel nevím jaká je situace na trhu u nás. DÍKY! To je přesně co chce koupit. Tak mu to hned sdělím ať má radost kluk jeden ušatej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se