uff Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 Drzite nekdo BTC? Mam sto chuti ho vysypat a pockat na dalsi otres s nakupem. Prijde mi cenove desne nadsazenej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cira Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Drzite nekdo BTC? Mam sto chuti ho vysypat a pockat na dalsi otres s nakupem. Prijde mi cenove desne nadsazenej...Uz se o tom psalo vcera sice ve spojeni s ADA, ono se to tyka i ostatnich. https://cointelegraph.com/news/cardano-price-eyes-3-but-ada-chart-fractal-hints-at-a-potential-40-correctionOdesláno z mého Mi 9 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cira Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Drzite nekdo BTC? Mam sto chuti ho vysypat a pockat na dalsi otres s nakupem. Prijde mi cenove desne nadsazenej...Uz se o tom psalo vcera sice ve spojeni s ADA, ono se to tyka i ostatnich. https://cointelegraph.com/news/cardano-price-eyes-3-but-ada-chart-fractal-hints-at-a-potential-40-correctionOdesláno z mého Mi 9 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 před 8 hodinami, uff napsal: Drzite nekdo BTC? Mam sto chuti ho vysypat a pockat na dalsi otres s nakupem. Prijde mi cenove desne nadsazenej... Já to přesypal do ADA...ale fakt jen šušníky co jsem měl v BTC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 před 9 hodinami, uff napsal: Drzite nekdo BTC? Mam sto chuti ho vysypat a pockat na dalsi otres s nakupem. Prijde mi cenove desne nadsazenej... Já bych počkal, ať nemlátíš hlavou o zeď jako někteří kolegové zde:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Uz jsem pulku vyndal. Nedokazu si predstavit mit v tom stovky tisic. Musi to bejt na palici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 ja prikoupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Korekce nejspíš příjde, ale stojí to za ty nervy? Léto mělo být klidný a hele kde jsme, z 30k na 50k a konec roku bude silnej (ať nahoru nebo dolu). Samozřejmě asi záleží kdo má kolik nainvestováno, ale já jako (hodně,hodně) drobný investor to nechávám ležet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 před 2 minutami, Prochy68 napsal: ja prikoupil Teď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 vcera i dneska, mel jsem tam asi 2k$ ve stablecoinech, tak jsem neco smenil...co s tim taky, ze jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 před 4 minutami, PavelSch napsal: Korekce nejspíš příjde, ale stojí to za ty nervy? Léto mělo být klidný a hele kde jsme, z 30k na 50k a konec roku bude silnej (ať nahoru nebo dolu). Samozřejmě asi záleží kdo má kolik nainvestováno, ale já jako (hodně,hodně) drobný investor to nechávám ležet vsude sama korekce a prekoupenost a ono to porad leti nahoru.....kdyz to spadne, tak proste prikoupime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Před hodinou, Prochy68 napsal: vcera i dneska, mel jsem tam asi 2k$ ve stablecoinech, tak jsem neco smenil...co s tim taky, ze jo No joooo...pan jede ve velkým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 před 8 minutami, Gustaf napsal: No joooo...pan jede ve velkým Potrebuju dve Lamba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 před 2 minutami, Prochy68 napsal: Potrebuju dve Lamba Pak nezbyde na ostatní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 před 2 hodinami, Trololo napsal: Já bych počkal, ať nemlátíš hlavou o zeď jako někteří kolegové zde:-) Hele Trololo vopatrně! To byl investično-strategickej tah, abych si uvolnil ruce & cash na vodík. Už to roste! Už to roste! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 a jedem dolu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 před 19 minutami, Prochy68 napsal: a jedem dolu? Já to pustil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Padaaadadaaaaam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Synci, vy jste v kryptu měsíc, neboco? Pár procent nahoru/dolů a vy tu blbnete ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Prochy68 "A já jsem včera přikoupil, jdu mlátit hlavou o zeď" za tři, dva, jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se