Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Drzite nekdo BTC? Mam sto chuti ho vysypat a pockat na dalsi otres s nakupem. Prijde mi  cenove desne nadsazenej...

Odesláno
před 8 hodinami, uff napsal:

Drzite nekdo BTC? Mam sto chuti ho vysypat a pockat na dalsi otres s nakupem. Prijde mi  cenove desne nadsazenej...

Já to přesypal do ADA...ale fakt jen šušníky co jsem měl v BTC

Odesláno
před 9 hodinami, uff napsal:

Já bych počkal, ať nemlátíš hlavou o zeď jako někteří kolegové zde:-)

Odesláno

Korekce nejspíš příjde, ale stojí to za ty nervy? Léto mělo být klidný a hele kde jsme, z 30k na 50k a konec roku bude silnej (ať nahoru nebo dolu). Samozřejmě asi záleží kdo má kolik nainvestováno, ale já jako (hodně,hodně) drobný investor to nechávám ležet

Odesláno

vcera i dneska, mel jsem tam asi 2k$ ve stablecoinech, tak jsem neco smenil...co s tim taky, ze jo 😅

Odesláno
před 4 minutami, PavelSch napsal:

Korekce nejspíš příjde, ale stojí to za ty nervy? Léto mělo být klidný a hele kde jsme, z 30k na 50k a konec roku bude silnej (ať nahoru nebo dolu). Samozřejmě asi záleží kdo má kolik nainvestováno, ale já jako (hodně,hodně) drobný investor to nechávám ležet

vsude sama korekce a prekoupenost a ono to porad leti nahoru.....kdyz to spadne, tak proste prikoupime 🙂

Odesláno
před 2 hodinami, Trololo napsal:

Já bych počkal, ať nemlátíš hlavou o zeď jako někteří kolegové zde:-)

Hele Trololo vopatrně! To byl investično-strategickej tah, abych si uvolnil ruce & cash na vodík. Už to roste! Už to roste!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...