organic Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 (upraveno) Chukkas Upraveno 24. února 2016 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Co se fuseklí týče, nedám dopustit na www.kupsiponozky.czTy stránky jsou katastrofální:-). Ponožky možná fajn a o to jde, že:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Ty stránky jsou katastrofální:-).Proto jsou ty barevný tak levný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 No já neodolal a koupil tyhle. Jen se k nim dostanu zhruba až za měsíc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Wolverine 1000 mile? Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Neznate nejakeho sodniho znalce v oboru obuv? Okoli Hradec Kralove. Mlademu neuznali reklamaci ve Foot Lockeru. To si nenecham libit. Boty za trojku...i kdyby me to melo stat jednou tolik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Made in china? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Neznate nejakeho sodniho znalce v oboru obuv? Okoli Hradec Kralove. Mlademu neuznali reklamaci ve Foot Lockeru. To si nenecham libit. Boty za trojku...i kdyby me to melo stat jednou tolik.ČOI ?Já mám zrovínka s Food Lockerem zkušenosti, jak z říše snů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Tak jak mam Tondo postupovat. Treba SZ. diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 sem nereklamoval boty ani nepomatuju. to se dělá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Tak jak mam Tondo postupovat. Treba SZ. diky.SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Diky moc Tondo. Bohuzel bez uspechu...pani vedouci chapala moje rozhorceni ale posuzuji to v Praze takze papouskuje jen to co ji poslali pry... tak musim oslovit soudniho znalce a uvidime co z toho bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Diky moc Tondo. Bohuzel bez uspechu...pani vedouci chapala moje rozhorceni ale posuzuji to v Praze takze papouskuje jen to co ji poslali pry... tak musim oslovit soudniho znalce a uvidime co z toho bude.Poslat do statni zkusebny a pak s tim znovu na ne, pokud to statni zkusebna uzna meli by zaplatit i ten test, pokud to nepujde po dobrem budes muset zapojit asi pravnika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Poslat do statni zkusebny a pak s tim znovu na ne, pokud to statni zkusebna uzna meli by zaplatit i ten test, pokud to nepujde po dobrem budes muset zapojit asi pravnika.Já bych do toho šel po hlavě...jsem už takovej pitomec, kterýmu záleží na prkotinách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Novy prirustek Nike Huarache Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Ty teda jedes stema sneakers Huarache pekny a pry i super pohodlne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 panedge ty mas bot jako supermodelka, kolik paru mas v botniku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 quest987-luxusně pohodlný,vyzkoušej je:-) organic-čoveče zas tak moc né,tak dvacet asi:-)Obávám se ale,že nějaký tenisky ještě přibudou:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 quest987-luxusně pohodlný,vyzkoušej je:-) organic-čoveče zas tak moc né,tak dvacet asi:-)Obávám se ale,že nějaký tenisky ještě přibudou:-)nono no ještě mě pokoušej, ale asi si je napíšu do wishlistu Docela se mi plní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Hosi hosi...dvacet paru bot Neznam zadnou zenskou ktera ma tolik paru bot Sranda no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se