Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

bohužel se asi nedočkáme doby kdy půjdou koupit jen tak.

Pokud bych chtěl dát nějaký větší cash za sneakers tak půjdu radši do Y-3 . Nebude je mít tolik lidí jako Yeezy a hlavně nepotkáš na ulici milion fejků .

Odesláno

Jo tech fejku yeezy ted vidam kvanta...treba soused...

rikam: jee ty mas yeezy?

on: jo mam, super boty, nejlepsi co sem kdy mel

Ja: parada a odkud je mas?

On: normalne z ebay,tam sou jich kvanta, staly me asi 100dolaru i s postou

Ja: super, to se mas, ja bych se bal, ze to je fejk

On: to tezko, za takove penize to nemuze byt fejk, navic mel ten prodejce skvele hodnoceni

:)

Odesláno (upraveno)

V techto pripadech nema smysl nic ukazovat a dokazovat...jsou lide co jsou presvedceni o sve pravde a nikdo jim to nevyvrati :) skoda plytvat energii. Nejdriv sem mu chtel rict, ze ja sem chudak a tak sem si radsi koupil ultraboosty za bura, ale vysral sem se na to a stocil sem rec jinam

Upraveno uživatelem efreeti
Odesláno

Presne,to nema cenu.Ja jsem ted vracel ty ZX flux a misto toho mi prijdou Filling Pieces.To jsem hodne zvedavej na tu top kuzi,z ktery dela boty Gucci:-)

Odesláno

efreeti-ja bych je za plnou cenu taky nevzal,ale byly nejak z 5500 na 3900,- Obavam se,ze se budou muset poradne rozchodit,ze budou takovy kruty,uvidime.

Odesláno

Ty FP sleduju na insta už nějakej pátek , a příjdou mi že jsou strašně uzavřený (malá ďoura na nohu) kdy konec šněrování je a ž za hranicí ohybu kotníku stejně tak výřez pro vnitřní kotník . Jsem zvědavej jak se ti v nich bude chodit . 

Odesláno

Tak diky hufnore :-)56e7735d751ba42716a395e9b8abda33.jpg

Rádo se stalo. Očividně do dobrých rukou krále Miroslava. Mně to chybějící půlčíslo zamrzelo, ale aspoň udělaly jinde radost.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...