paia Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 Taky mi sjíždí z paty, trochu pomůže, když po nazutí boty povytáhneš ponožku nad patou nad úroveň boty. Jinak, jak cítím, že mi to sjíždí, tak se zastavím a prostě si to spravím. Jednou jsem to zkusil i bez ponožky a taky se to dalo, když je kvalitní kůže, ale nejsem na to zvyklej. Hilfigery. ale to mi vysvetlete, jak vam ty neviditelny ponozky drzi na noze? ja uz si koupil vo tri cisla mensi ponozky a furt mi ta pata sjizdi
paia Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 Já dal takhle do pračky dvoje Nike tenisky, vytáhl jsem 4 tenisky a 4 podrážky, lepidlo to prostě nedalo. Sice se mi to podařilo přilepit zpět, ale už to nebylo ono, nelícovalo to tak, jako přilepeny z fabriky. Od té doby tenisky neperu v pračce, maximálně je vymáchám v kýblu s teplou vodou, pak je pořádně nechám nacucat odstraňovačem skvrn, nechám pár hodin působit, lehce propláchnu, vezmu karáčem, na odolnější skvrny vezmu znovu odstraňovač, znovu propláchnu a nechám uschnout. Při vysychání, až už nejsou moc mokry, do nich šoupnu napínáky, aby se boty nekroutily. panedge: Btw vcera jsem na tebe dal a nacpal vsechny tenisky do pracky a nedoslo mi, ze nebudu mit dneska nic na nohy ke kratasum do prace.Ale boty jsou fakt super cisty...
Trojan Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 Já dal takhle do pračky dvoje Nike tenisky, vytáhl jsem 4 tenisky a 4 podrážky, lepidlo to prostě nedalo. Sice se mi to podařilo přilepit zpět, ale už to nebylo ono, nelícovalo to tak, jako přilepeny z fabriky. Od té doby tenisky neperu v pračce, maximálně je vymáchám v kýblu s teplou vodou, pak je pořádně nechám nacucat odstraňovačem skvrn, nechám pár hodin působit, lehce propláchnu, vezmu karáčem, na odolnější skvrny vezmu znovu odstraňovač, znovu propláchnu a nechám uschnout. Při vysychání, až už nejsou moc mokry, do nich šoupnu napínáky, aby se boty nekroutily.A na jakou teplotu? Ja jsem pral airmaxy na 30 a v poho.
panedge Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 Na 30 se poradne nevyperou,nebojte se 40.
efreeti Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 Taky peru obcas v pracce..je fakt ze sou kouskyco sem vypral 5x a pohoda, jine nevydrzi ani 1 vyprani a lepidlo povoli
paia Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 Odloupnout se podrážka z airmaxů, tak mi asi švihne. Stačilo, když jsem viděl, jak se mladá hroutila, když viděla cenovku. A na jakou teplotu? Ja jsem pral airmaxy na 30 a v poho.
clockyclock Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 Hilfigery. ale to mi vysvetlete, jak vam ty neviditelny ponozky drzi na noze? ja uz si koupil vo tri cisla mensi ponozky a furt mi ta pata sjizdi Asi zalezi, jaky mas.. ja mam nejaky mr*ky z eBay za par kc a maji na pate takovy gelovy lemovani a drzi mi krasne.
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 Taky mi sjíždí z paty, trochu pomůže, když po nazutí boty povytáhneš ponožku nad patou nad úroveň boty. Jinak, jak cítím, že mi to sjíždí, tak se zastavím a prostě si to spravím. Jednou jsem to zkusil i bez ponožky a taky se to dalo, když je kvalitní kůže, ale nejsem na to zvyklej.To chce puncochace.
panedge Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2016 (upraveno) Boty pro organica a dalsi denimovy nadsence-Asics z denimu od japonsky znacky Okayama Denim.Prodava Footshop.Me se libej jak svina:-) Upraveno 31. srpna 2016 uživatelem panedge
zrno Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 Panedge : po dlouhý době opravdu hezký tenisky :-)
organic Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 (upraveno) Pěkné, ale mít k džínům ještě džínové boty...k tomu denim řemen na hodinky, džínsku a modré triko. Avatar Zůstanu u kožených křusek z Minesoty. Nestačí, že jsem vyměnil černé chukkas za hnědočervené moc - toes, ale v pondělí na mě padla chandra, zunknul jsem láhev červeného Rioja Albai a před spaním s třičtvrtělitrem v krvi přihodil na ebayi na černé. Ráno mě polilo horko, protože jsem je za 140 dolarů vyhrál. Nu což, tak budu mít troje stejné boty, ve třech barvách. Šedá, černá a hnědočervená. Černé jsem prostě MUSEL mít Upraveno 1. září 2016 uživatelem organic
Filip.J Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 Pěkné, ale mít k džínům ještě džínové boty...k tomu denim řemen na hodinky, džínsku a modré triko. Avatar Zůstanu u kožených křusek z Minesoty. Nestačí, že jsem vyměnil černé chukkas za hnědočervené moc - toes, ale v pondělí na mě padla chandra, zunknul jsem láhev červeného Rioja Albai a před spaním s třičtvrtělitrem v krvi přihodil na ebayi na černé. Ráno mě polilo horko, protože jsem je za 140 dolarů vyhrál. Nu což, tak budu mít troje stejné boty, ve třech barvách. Šedá, černá a hnědočervená. Černé jsem prostě MUSEL mít s-l1600.jpgGrats. Za 140 USD bych je snad zkusil taky
organic Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 Tak je to "net" cena, přidej poštovné 40 babek (dvoukilový balík), a uvidím, co co lupiči na celnici. Ale furt by to mělo být maximálně kolem bůra za nové botky bez krabice. Jen doufám, že mi nebudou zase úzký, jsou to D. E šířka se blbě shání.
Filip.J Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 Jasně, pořád lepší než skoro 400 USD, nebo kolik to chtějí v DH...
efreeti Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 Boty pro organica a dalsi denimovy nadsence-Asics z denimu od japonsky znacky Okayama Denim.Prodava Footshop.Me se libej jak svina:-) Vzhledove uplne super, mam strach jak se bude denim na botach cistit, ale mozna ze zrovna tyhle by sly vyprat. Mam je taky vyhlidnute pockam na nejakou slevu. Jinak velikost asics by mela byt srovnatelna s adidas...aspon podle tech bot co mam.
spineshank Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 nové botky na tenisNike jsou hodně úzký,já hraju už několik let jen v Asics,sedí super a hlavně vydrží
panedge Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 Vzhledove uplne super, mam strach jak se bude denim na botach cistit, ale mozna ze zrovna tyhle by sly vyprat. Mam je taky vyhlidnute pockam na nejakou slevu. Jinak velikost asics by mela byt srovnatelna s adidas...aspon podle tech bot co mam.Jo velikost je stejná,já mám oboje 44.Vyčistit půjdou jak v pračce,tak crep protestem,toho bych se nebál.Spíš ta sleva asi nebude:-)
Effe Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 Nike jsou hodně úzký,já hraju už několik let jen v Asics,sedí super a hlavně vydrží a které Asicsy konkrétně?Ty Nike jsou užší ,ale celkem mi sedí,zatím jsem v nich ještě nehrál.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se