Donuts Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Hlavne ze vacsina tu nosi topanky ako Messner Ano vypada to, ze milovnici drahych hodinek se rekrutuji z clenu horske sluzby. Predstava, ze pohorky bude mit na noze jinde nez na horach a adidasky jinde nez pri sportovani je pro me nepredstavitelna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Všichni tady slintáme nad krásou dob minulých, nad tím jaké vznikaly nádherné hodinky a nebo nad nějakými technologickými a materiálovými zázraky současnosti, ale kdekdo tady chodí jako křupan Mně to prostě baví... Jeden nejmenovaný člen za mnou přijel a měl na ruce hodinky za 190 000, na sobě triko s nápisem Shell a vylezl z Fabie 1.2 HTP.... V tu chvíli ty jeho hodinky vypadaly jako fejk :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 A to je co za idiota? Blbe jsem to napsal , je to Reno Raines - Odpadlik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Motorkár a expolicajt zo seriálu Odpadlík. Aha, takže to na kanálech Viasat History nebo Hustler asi nedávají.. Tak proto to neznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Jo, souhlasím s tebou.. Proto se nám cizinci smějí a mají nás za křupany.. Už se těším na léto, nepoužívání deodorantů, tílka v MHD, ponožky v sandálech..... ...presne, hovoris mi z duse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Všichni tady slintáme nad krásou dob minulých, nad tím jaké vznikaly nádherné hodinky a nebo nad nějakými technologickými a materiálovými zázraky současnosti, ale kdekdo tady chodí jako křupan Mně to prostě baví... Jeden nejmenovaný člen za mnou přijel a měl na ruce hodinky za 190 000, na sobě triko s nápisem Shell a vylezl z Fabie 1.2 HTP.... V tu chvíli ty jeho hodinky vypadaly jako fejk :) Viem o Poliakovi, majiteľovi niekoľkých hotelov a súčasne psíčkarovi. Keď bol v našich končinách kupovať psov, prišiel oblečený takmer ako bezdomovec a na starom črepe. Ľudí dnes ťažko presne odhadneš podľa vzhľadu. Prípadne sa v niektorých prípadoch dosť napáliš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Viem o Poliakovi, majiteľovi niekoľkých hotelov a súčasne psíčkarovi. Keď bol v našich končinách kupovať psov, prišiel oblečený takmer ako bezdomovec a na starom črepe. Ľudí dnes ťažko presne odhadneš podľa vzhľadu. Prípadne sa v niektorých prípadoch dosť napáliš. Napalit se muze jenom opacne, kdy si clovek hraje na neco co nema. V tomhle pripade to bude buran bez ohledu na jeho majetek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Dajte sa do kludu. Kazdy image ma svoje prisluchajuce obutie. Ked niekto zije velmi sportovo a nie je nuteny nosit oblek, nech si nosi vibramy. Ja v zime nosim kozene skechers, pretoze vibramy povazujem v mojom pripade za nepatricne. Uz len preto, ze ju povazujem za vykonovu obuv a drat ju na asfalte je skoda. Na batoh nesiahat!! Je to najpraktickejsi transporter batoziny. A nie je batoh ako batoh, ale vsetko je lepsie ako "buzitaška". Pochopitelne, ze k obleku batoh brat nebudem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Napalit se muze jenom opacne, kdy si clovek hraje na neco co nema. V tomhle pripade to bude buran bez ohledu na jeho majetek. Není to přímo odvislé majetku... Moje dnešní oblečení koupíš za stejnou cenu jako sportovní oblečení, tedy pohorky, windstoperskou teplákovku a baťoh K tomu baťohu: Praktický je, ale patří k pohorkám, kolu, víkendu mimo město.. ať je jakýkoliv... a buzertašku nenosím Pokud teda třeba tohle není považováno za buzertašku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Pokud má ta taška rozmer 25 x 20 cm, tak je to buzertaška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Pokud má ta taška rozmer 25 x 20 cm, tak je to buzertaška Ne, tak to není buzertaška .) Vy asi myslíte takovou tu přerostlou peněženku, co v ní chlapci se zlatými prsteny nosí valuty, že? Tak to se přece nosí ke sportovnímu oblečení a vozu TAXI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Buzertaška je todle.. k ní samozřejmě mimo nutných propriet jako je sportovní bunda nebo tričko, značkové tepláky a mercedes-benz s označením TAXI potřebuješ i trochu nadváhy :)untitled.bmp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 (upraveno) Ja momentalne v Prahe a tolko Goratexu, co je na uliciach v Prahe nie je asi ani v Alpach... A no nehovorim len o zime a o situacii ako teraz, ked napadlo pomerne vela snehu... Pani, je to o celkovom Image cloveka, ale vidim, ze tu som zahral na citlivu strunu, tak hura, kupte si vibramy a noste ich cely rok, ale verte tomu, ze s dobrym vkusom to nema nic spolocne to Skeleton: Pokud ti tahle bota (není to ta samá, mám jí černou, a od jiné firmy než je foto, ale exteriér vypadá úplně stejně... asi fake ) k šedivému , vlněnému, jednořadému obleku od Henry Cottons, a černé košili přijde jako nevhodná.... Hlavne ze vacsina tu nosi topanky ako Messner Ano vypada to, ze milovnici drahych hodinek se rekrutuji z clenu horske sluzby. Predstava, ze pohorky bude mit na noze jinde nez na horach a adidasky jinde nez pri sportovani je pro me nepredstavitelna. Odpověď pro všechny : Já bydlím v horách, pohybuji se takřka denodenně v horách, kde je minimálně metr a půl sněhu. Boty s jemnou kožešinou, které nabídl Onion jsou určitě bezva, ale mně by v nich tutově umrzly nohy a určitě by se mi v nich krásně chodilo okolo sjezdařského vleku, kde teď každodenně trávím docela dost hodin, zejména navečer a večer, kdy je pořádná kosa. Moje těžké boty by mi k šedivému , vlněnému, jednořadému obleku od Henry Cottons, a černé košili, který nosí ke svým botkám Onion, přišly opravdu krajně nevhodné. Trochu soudnosti pánové, nemůžete pořád vše posuzovat z pohledu Prahy nebo kde vy všichni moralisté bydlíte. Upraveno 4. února 2010 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Ehm..tak jinak...nosím většinou kecky...bačkůrky.....protože jsem nemocnej s kloubama a kožená obuv mi na nohou vadí a škodí. Jsem proto buran????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Ehm..tak jinak...nosím většinou kecky...bačkůrky.....protože jsem nemocnej s kloubama a kožená obuv mi na nohou vadí a škodí. Jsem proto buran????? ne.. rozhoduje celek.. ten je sice tvořen detaily, ale celek je rozhodující Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 (upraveno) Ehm..tak jinak...nosím většinou kecky...bačkůrky.....protože jsem nemocnej s kloubama a kožená obuv mi na nohou vadí a škodí. Jsem proto buran????? Paráda, odlehlo mi, teď už jsme na chronomagu burani dva. Edit - tak nic, právě jsem si přečetl odpověď Oniona určenou Tobě, buran jsem jen já, člen horské služby, hmm, pěkné . Upraveno 4. února 2010 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 (upraveno) To Snow: Keby si to cital, tak by si pochopil, ze presne to sme pisali, ze Goratexove vibramy patria presne tam, kde to nosit ty a nie do mesta, tak nabuduce lepsie citat... Upraveno 4. února 2010 uživatelem seaman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Odpověď pro všechny : Já bydlím v horách, pohybuji se takřka denodenně v horách, kde je minimálně metr a půl sněhu. Boty s jemnou kožešinou, které nabídl Onion jsou určitě bezva, ale mně by v nich tutově umrzly nohy a určitě by se mi v nich krásně chodilo okolo sjezdařského vleku, kde teď každodenně trávím docela dost hodin, zejména navečer a večer, kdy je pořádná kosa. Moje těžké boty by mi k šedivému , vlněnému, jednořadému obleku od Henry Cottons, a černé košili, který nosí ke svým botkám Onion, přišly opravdu krajně nevhodné. Trochu soudnosti pánové, nemůžete pořád vše posuzovat z pohledu Prahy nebo kde vy všichni moralisté bydlíte. Ale právě o tom to bylo.. Bydlíš na horách, a jsi oblečený jako na hory, tak je to OK.. Jako blbec vypadá atlet uprostřed Prahy a nebo frajer s kravatou pod sjezdovkou.. Na vesnici , na horách, ve městě... všude se hodí něco jiného... Stejně jako do pouště a nebo na moře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Heh v tom Cottonovie katalogu maju stramaci na sebe do jedneho pohory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Heh v tom Cottonovie katalogu maju stramaci na sebe do jedneho pohory. Jo, ona ta firma je zajímavá... snaží se být anglická.. a k tomu se váže rugby a safari,.. ten jejich katalog je vůbec zajímavej.. nebo si myslíš, že k těm sakům se nosí ta ragbistická trika a trenky jako mají ti buzíčci co imitují "ducha" anglického klubu? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se