FrantisekH Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 to zas ne já pod deset nejdu.. mam svý limity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 to zas ne já pod deset nejdu.. mam svý limityNo proto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 Dneska jsem si je pekne vycistil. Pani ma takovou vzacnou vodicku na plet, slo to tim moc hezky.Zmiziku kupoval si je v Praze nebo snad mame nakou prodejnu v okoli HK o ktery nevim??Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 Zmiziku kupoval si je v Praze nebo snad mame nakou prodejnu v okoli HK o ktery nevim??DikyNe, nemame, v Praze. Pani sem tam koupil satek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 Pripni photos jak vypadaji po udrzbe. . Dneska jsem si je pekne vycistil. Pani ma takovou vzacnou vodicku na plet, slo to tim moc hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 Servis jiz dokonce provadi vlastnim obuvnikem primo v Praze pricemz zhruba do tydne nova podrazka hotova.Prodejce v Denimheads mi ukazoval nove podrazky ktere si nechavaji zasilat z USA Red Wing.Takze neni problem.Na kolik vyjde vymena nevim, ale v Denim Heads zajistej veskerej ,,servis"tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 Edit.V cene cca 1500Kc.Servis jiz dokonce provadi vlastnim obuvnikem primo v Praze pricemz zhruba do tydne nova podrazka hotova.Prodejce v Denimheads mi ukazoval nove podrazky ktere si nechavaji zasilat z USA Red Wing.Takze neni problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 Ne, nemame, v Praze. Pani sem tam koupil satek.Díky...teda paní musí bejt šťastná jak blecha,takovýho manžílka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Díky...teda paní musí bejt šťastná jak blecha,takovýho manžílka To sem ale nemyslel šátek v Denim Heads, tam to je hrozně drahý všechno, to sem myslel jako v Praze.... Takhle to vypadá, koupeno myslim nějak 9/2013. A plus teda ten šátek, stál skoro kilo! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OLine Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 .. dnesni ulovekPřesně! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Pekne.Cim starsi tim lepsi. .To sem ale nemyslel šátek v Denim Heads, tam to je hrozně drahý všechno, to sem myslel jako v Praze.... Takhle to vypadá, koupeno myslim nějak 9/2013. A plus teda ten šátek, stál skoro kilo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Když jsem ty RedWingy měl v ruce tak mi připadaly docela těžký,není s tím problém při chození? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Když jsem ty RedWingy měl v ruce tak mi připadaly docela těžký,není s tím problém při chození?Dobrý, akorát šourám nohy trošku za sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Zmizik-no prave,kdyz se toulam po nocich,tak pak prijdu domu s bolavejma nartama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 U mne dobry a neprijdou mi tezky i u modelu 9111 jsou v pohode jinak bych si ani jedny nekoupil.Kazdopadne jde rozhodne o zvyk. .Když jsem ty RedWingy měl v ruce tak mi připadaly docela těžký,není s tím problém při chození? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Zmizik-no prave,kdyz se toulam po nocich,tak pak prijdu domu s bolavejma nartamaJá mám právěže toulání po nocích zakázáno, tak to neřešim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Přesně!na baťa nejsou spatny uvidime, co vydrzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2014 Dneska Bugatti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2014 proč na takovou fajn botu daj zip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2014 proč na takovou fajn botu daj zip?Jelikoz jsou vyssi, tak se pak lehce obouvaji diky zipu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se